Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Οι «παπάτζες» των NY Times για «σφαγές» στην Μπούτσα – Μιλάνε για εκτελέσεις και στα βίντεο δεν καταγράφεται τίποτα!

 Τις εκτελέσεις τις φανταζόμαστε γιατί υπάρχουν ανώνυμοι μάρτυρες που τις επιβεβαιώνουν!

Η κατάσταση με την δυτική προπαγάνδα έχει φτάσει στον βαθμό να υποτιμάει την νοημοσύνη και αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό χωρίς κάποια απάντηση.

Από το πρωί όλα τα φιλοκυβερνητικά και άρα φιλοδυτικά ΜΜΕ στην Ελλάδα και φυσικά σε όλο τον πλανήτη παίζουν βίντεο στα οποία υποτίθεται ότι απεικονίζονται εκτελέσεις Ουκρανών αμάχων από Ρώσους στρατιώτες στην Μπούτσα.

Μάλιστα.

Μόνο που υπάρχει μία λεπτομέρεια σε όλα τα βίντεο φαίνονται αιχμάλωτοι αλλά πουθενά δεν υπάρχει εκτέλεση.

Την υποτιθέμενη εκτέλεση σύμφωνα με τα «έγκυρα» και «έγκριτα» ελληνικά ΜΜΕ μας την αποκαλύπτουν 8 ΑΝΩΝΥΜΟΙ «μάρτυρες» που δεν τους ξέρει κανείς και φυσικά δεν ξέρουμε ούτε καν αν υπάρχουν γιατί; Μα γιατί το λένε οι Αμερικανοί και τους πιστεύουμε εκ των προτέρων γιατί στο DNA τους είναι καταταγμένοι να λένε πάντα αλήθεια, να είναι δημοκράτες, καλά παιδιά και να αγαπούν όλο τον κόσμο.

Τόσο αξιόπιστο το ρεπορτάζ των NY Times δηλαδή.

Ακολουθούν τα βίντεο:

Στα εν λόγω «συγκλονιστικά» βίντεο απλά κάποιοι άντρες συλλαμβάνονται έτσι ; Και κάνεις δεν σκοτώνεται . Το είδαν αυτό τα εγχώρια ΜΜΕ πριν το γράψουν τον τίτλο;

πηγή




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »