Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Και γ@μώ τα μέτρα…

 

Γεια σου ρε Θάνο μερακλή! Αυτά είναι μέτρα! Οχι οι βλακείες του Χαρδαλιά και του Μπαλατσινού (βλ.Κικίλια)… Βρε χόρτασε ο μάτης μας μέτρα! Τώρα, θα κυκλοφορούμε με χρυσά rapid tests! Τώρα, θα μπολιαστούμε σαν τις τρελές!

Διότι, τι ήθελε ο Ελληνας Θάνο μου; Εναν δημοκρατικό υπουργό που να επιβάλλει δημοκρατικά μέτρα ήθελε Θάνο μου! Μέτρα χρυσοφόρα για τις εταιρείες που κατασκευάζουν τα rapid tests, ήθελε Θάνο μου! Μέτρα που να εξυπηρετούν την Pfizer και τη Moderna ήθελε Θάνο μου!

Ναι βρε κουτό! Για ποιους ζούμε εμείς βρε Θάνο μου αν όχι για την Pfizer και τη Moderna; Για να παχαίνει το πορτοφόλι του Gates, του Schwab, του Soros, των Rothschild και των Rockefeller ζούμε Θανούλη μου! Για να είστε σωστά, καλά και υπάκουα γιουσουφάκια ζούμε βρε…

Πάντα είχαμε ένα όνειρο να γίνουμε Κίνα, Θάνο μου! Και να που τώρα ήρθες εσύ βρε μπαγάσικο, μαζί με το άλλο το μαοϊκό απολειφάδι που παριστάνει τον «πρωθυπουργό», να μας κάνετε Κίνα!

Εν τάξει… Αντί για Σινικό Τείχος, θ’ αποκτήσουμε «τείχος ανο(η)σίας»! So fucking what? Αντί για παγόδες, θα έχουμε εμβολιαστικά κέντρα! Who gives a shit? Ε, κι αν δεν είμαστε σχιστομάτηδες και κίτρινοι σα χαλασμένο λεμόνι… never mind Θάνο μου!

Τι είπες Θάνο μου; Τα μέτρα αφορούν τους ανεμβολίαστους; Για να δούμε βρε τζιέρι μου ποιοι είναι ανεμβολίαστοι:

  • Οσοι δεν έχουν εμβολιαστεί
  • Οσοι έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση των διπλοδοσικών (Pfizer, Moderna, Astra Zeneca)
  • Οσοι έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις των διπλοδοσικών, αλλά δεν έχουν περάσει 14 ημέρες από τη στιγμή που το έκαναν
  • Οσοι έχουν εμβολιαστεί με το μονοδοσικό (Johnson) αλλά δεν έχουν περάσει 14 ημέρες από τη στιγμή που το έκαναν
  • Οσοι έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις των διπλοδοσικών, έχει παρέλθει το εξάμηνο αλλά δεν έχουν πάει να κάνουν την τρίτη
  • Οσοι έχουν κάνει το μονοδοσικό και πρέπει να κάνουν δεύτερη δόση γιατί παρήλθε το εξάμηνο και δεν έχουν πάει
  • Οσοι έκαναν την τρίτη δόση των διπλοδοσικών, αλλά δεν έχουν περάσει 14 ημέρες από τη στιγμή που το έκαναν
  • Οσοι έκαναν το μονοδοσικό, πήγαν να κάνουν τη δεύτερη γιατί παρήλθε το εξάμηνο, αλλά δεν έχουν περάσει 14 ημέρες από τη στιγμή που το έκαναν

Ουπς! Θάνο μου, ξέχασες να πεις ότι τελικά αυτά τα μέτρα αφορούν έμμεσα και τους εμβολιασμένους βρε! Γιατί μάνα μ’; Τι φοβήθηκες; Τις λεμονόκουπες;

Τι είπες μετά; Οι χώροι με νάιλον θεωρούνται κλειστοί και είναι μόνο για εμβολιασμένους; Αφού λοιπόν θεωρούνται κλειστοί, τότε τα καταστήματα που έχουν νάιλον στους εξωτερικούς χώρους, επιτελούν πολεοδομική παράβαση και θα πρέπει να πληρώσουν τα ανάλογα πρόστιμα, ή να σπεύσουν στην πολεοδομία να χαρακτηρίσουν τους χώρους αυτούς ως κλειστούς. Κάτι που η πολεοδομία δε θα δεχτεί, γιατί τους θεωρεί ανοιχτούς… Σωστά; Σωστά!

Στις τράπεζες με rapid tests… Θανούλη, σου έχω νέα! Στις τράπεζες με φυσική παρουσία πάνε μόνο ηλικιωμένοι που δεν έχουν εξοικειωθεί με το διαδίκτυο και δημόσιοι ή ιδιωτικοί υπάλληλοι που έχουν να διεκπεραιώσουν εργασίες της υπηρεσίας τους ή της εταιρείας τους. Μάντεψε! Εχουν όλοι εμβολιαστεί… Πού το ξέρω; Απλό: οι ανεμβολίαστοι υπάλληλοι θα είχαν ήδη απολυθεί. Οι δε ηλικιωμένοι, έτρεξαν σαν τους μουρλούς, χεσμένοι από το φόβο τους, να εμβολιαστούν (τα συγχαρίκια μας στο Σωτηράκη γι’ αυτό). Κι όσοι τυχόν δεν έχουν εμβολιαστεί, εκ των πραγμάτων κάνουν rapid test για να παραμείνουν στην εργασία τους. Οπότε…

Rapid tests και στο λιανεμπόριο; Συγχαρητήρια Θάνο μου! Μόλις διέλυσες οριστικά την ελληνική οικονομία! Μόλις ανακοίνωσες την εξόντωση του λιανεμπορίου! Κι αυτό γιατί πλέον, κανείς δε θα πατάει στα καταστήματα. Οσοι ψωνίζουν, θα ψωνίζουν από το διαδίκτυο. Κι έτσι, σιγά σιγά θα κλείσουν και τα μαγαζιά! Οι μόνοι που θα δουλεύουν θα είναι οι κλειδαράδες που θα πουλάνε λουκέτα. Τουλάχιστον μέχρι να ξεπουλήσουν και το τελευταίο λουκέτο να είναι εκείνο που θα βάλουν στο δικό τους μαγαζί!

Μένουν οι νεκροθάφτες! Αθάνατο επάγγελμα ρε φίλε! Κι ειδικά με Μητσοτάκη «πρωθυπουργό», δεν προλαβαίνουν να θάβουν. Είναι οι μόνοι που θα μείνουν ανοιχτοί. Εκτός κι αν ο Θανούλης ζητήσει rapid test κι από τα… πτώματα… Ικανό τον έχω.

Το 85% των ασθενών στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι είπες; Χμμμ… Για ρίξε μια ματιά λίγο πιο πάνω αναγνώστη μου να δεις ποιοι θεωρούνται ανεμβολίαστοι και θα καταλάβεις ότι τελικά το 85% που λέει ο Θανούλης μου ότι βρίσκεται στις ΜΕΘ, δεν είναι ανεμβολίαστοι, αλλά εμβολιασμένοι που η «κυβέρνηση» θεωρεί ανεμβολίαστους γιατί έτσι επιτάσσει η Συμφωνία με την Big Pharma, ώστε να τσιμπηθούν μέχρι και τα έμβρυα… Κι αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα… not my fault…

Το ότι στο σημερινό άρθρο βάζω πολλά αγγλικά, δε γίνεται για επίδειξη γνώσεων αγγλικής γλώσσης. Γίνεται διότι ο «πρωθυπουργός» και οι λοιποί λακέδες (υπουργοί, βουλευτές κλπ) ζήλεψαν τη «δόξα» των Daniel Andrews και Gladys Berejiklian και πράττουν τα ανάλογα. Ο ένας είναι πολιτειακός πρωθυπουργός στην Πολιτεία της Βικτόρια στην Αυστραλία και η άλλη πρώην πολιτειακή πρωθυπουργός στην Πολιτεία της Νέας Νοτίου Ουαλίας, επίσης στην Αυστραλία. Κι οι δύο εφήρμοσαν τα σκληρότερα μέτρα στις Πολιτείες τους.

Ξεχνάνε όμως ότι η Berejiklian κάθεται ήδη στο σκαμνί και πως σε λίγες εβδομάδες θα καθίσει κι ο Andrews. Βέβαια, στην Ελλάδα δεν έχουμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη κι εκεί βασίζονται. Ξέρουν ότι οι λακέδες που παριστάνουν τους εισαγγελείς και τους δικαστές, θα τους «αθωώνουν» συνέχεια.

Με γεια τα νέα σας μέτρα λοιπόν! Εμείς θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι να τα γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνη…

https://kanenazori.com 

1 σχόλιο:

  1. σκοτωμα σε ολους τους σαπιους ψευτοτεμπεληδες του κρατικου μηχανισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »