Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Σοκαριστική καταγραφή: «Σταματήστε τις ενέσεις!»

Για να δείτε το σχετικό βίντεο, πατήστε στην εικόνα ή εδώ

Εκρηκτική εκδήλωση συνέντευξης Τύπου, όπου παρουσιάζονται συγκλονιστικές ηχογραφήσεις των στελεχών του νοσοκομείου που συζητούν συντονισμένα σχέδια για τον περιορισμό των υγρών και της διατροφής των νοσηλευόμενων ασθενών με COVID, την καταστολή κάθε επίσκεψης των ασθενών με COVID κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους, την άρνηση χορήγησης ζωτικών φαρμάκων και πολλά άλλα. Οι πραγματικοί κρατούμενοι στην Αμερική έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους ασθενείς με COVID στα νοσοκομεία της Αμερικής.

Η Elizabeth Lee Vliet, MD, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ιδρύματος Truth for Health Foundation, ενός δημόσιου φιλανθρωπικού οργανισμού 501(c)(3), συντονίζει τη συνέντευξη Τύπου, στην οποία συμμετέχει ο δικηγόρος και συνήγορος των ασθενών Ali Shultz, εκθέτοντας τη συμπαιγνία των CEOs των νοσοκομείων της Αριζόνα που βλάπτει τους ασθενείς.

Η Δικηγόρος Συνταγματικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων Lauren Martel περιγράφει καταχρηστικές συμπεριφορές απέναντι σε ασθενείς με COVID, διαφορετικά πρότυπα για τις εξετάσεις PCR για εμβολιασμένους και

ανεμβολίαστους ασθενείς στα επείγοντα περιστατικά και τη μεγάλη παραμέληση της ιατρικής περίθαλψης που οδήγησε σε πολλαπλούς θανάτους ασθενών σε νοσοκομεία της Νότιας Καρολίνας.

Οι Shultz και Martel είναι μέλη του Νομικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, συνεργάζονται με την ιατρική ομάδα του Ιδρύματος στα χαρακώματα που αντιμετωπίζουν τις καταχρήσεις των νοσοκομείων, καθώς βοηθούν τα μέλη των οικογενειών που προσπαθούν απεγνωσμένα να βγάλουν τους αγαπημένους τους από το νοσοκομείο για να σώσουν τη ζωή τους.

Ο συνιδρυτής της LifeSite John-Henry Westen θα κάνει εισαγωγικές παρατηρήσεις. Στους επιπλέον ομιλητές περιλαμβάνονται ο Dr. Peter McCullough, ο δικηγόρος Thomas Renz, επαγγελματίες ψυχικής υγείας και μέλη οικογενειών ασθενών που πέθαναν αφού τους αρνήθηκαν τις ιατρικές θεραπείες που ζητήθηκαν.

Οι συγκλονιστικές ιστορίες ιατρικής τυραννίας δείχνουν πώς τα δικαιώματα των ασθενών του COVID παραβιάζονται καθημερινά, υφίστανται διακρίσεις, ψυχολογική κακοποίηση και κρατούνται σε απομόνωση με χημικούς και φυσικούς περιορισμούς, ενώ τους αρνούνται τη σωτήρια για τη ζωή φροντίδα.

Οι δικηγόροι και οι γιατροί του Ιδρύματος «Αλήθεια για την Υγεία» συνεχίζουν την αποκάλυψη των φρικιαστικών παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα νοσοκομεία, συμπεριλαμβανομένων των παραβιάσεων των κωδίκων της Σύμβασης της Γενεύης, που θεσπίστηκε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για την αποτροπή της κακοποίησης των κρατουμένων:

  • Εξαναγκασμός για χρήση Remdesivir σε όλους τους ασθενείς με COVID, ανεξάρτητα από τον κίνδυνο που ενέχει το φάρμακο αυτό για νεφρική βλάβη και θάνατο.
  • Περιορισμός των υγρών και της διατροφής που υποβαθμίζει περαιτέρω τη λειτουργία των πνευμόνων του ασθενούς και την παροχή οξυγόνου στα κρίσιμα όργανα.
  • Χειραγώγηση και εξαναγκασμός των οικογενειών να συμφωνήσουν για να μπουν οι ασθενείς σε αναπνευστήρες, οι οποίοι έχουν πρόσθετα κίνητρα πληρωμών και δημιουργούν τεράστια κέρδη για τα νοσοκομεία.
  • Άρνηση χορήγησης αντιφλεγμονωδών φαρμάκων, όπως τα κορτικοστεροειδή, που βλάπτουν περαιτέρω τους πνεύμονες.
  • Άρνηση χορήγησης αντι-ιικών φαρμάκων, αντιβιοτικών και θεραπευτικών δόσεων «αντιπηκτικών» φαρμάκων.
  • Άρνηση πρόσβασης σε ασθενείς από την οικογένεια, τους ιερείς, τους παπάδες, τους ραβίνους και τους δικηγόρους.
  • Η επιβολή του νόμου χρησιμοποιείται για να αρνηθεί την πρόσβαση στους χώρους του νοσοκομείου σε συγγενείς, δικηγόρους και πληρεξούσιους των ίδιων των ασθενών σε θέματα υγειονομικής περίθαλψης.
  • Και τόσα άλλα… Οι θαρραλέοι γιατροί και νοσηλευτές διακινδυνεύουν την καριέρα τους, τις άδειες τους, τα προς το ζην, ακόμη και τη ζωή τους, καθώς μιλούν θαρραλέα για να ενημερώσουν το κοινό με αυτές τις κρίσιμες πληροφορίες.

Δείτε το βίντεο στην κορυφή του άρθρου.


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Πηγή: Life Site

Πηγή βίντεο: Rumble

Το άρθρο μας εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

https://kanenazori.com 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »