Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Αρχίζει σταδιακά η επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στα νοσοκομεία

Αρχίζει σταδιακά η επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στα νοσοκομεία Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας  που απευθύνεται στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια (δηλαδή σε Θεσσαλία - Στερεά Ελλάδα), επιστρέφουν σταδιακά στις δομές υγείας της περιοχής οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, ιατροί και νοσηλευτές.

Η εγκύκλιος αυτή αναφέρει πως υπεύθυνη για την τοποθέτηση αυτών των υγειονομικών σε ασφαλείς θέσεις για τους ίδιους και του συναδέλφους τους είναι η Επιτροπή Λοιμωξιολογίας κάθε νοσοκομείου, η οποία αποφασίζει σε συνεργασία με τον διευθυντή του τμήματος.

Είναι προφανές πως αυτή η απόφαση του υπουργείου Υγείας ελήφθη λόγω της μεγάλης πίεσης που ασκείται στο σύστημα Υγείας, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία, με αποτέλεσμα, όπως παραδέχονται οι Αρχές, «να μην περισσεύει κανένας».

Τι αναφέρεται στην εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας της 4ης Οκτωβρίου:

«Αποφασίζουμε τα εξής: Για το υγειονομικό προσωπικό που υπέβαλε αίτηση εξαίρεσης από την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Η Επιτροπή Nοσοκομειακών Λοιμώξεων κάθε νοσοκομείου, σε συνεργασία με τον διευθυντή του τμήματος που υπηρετεί και αναλόγως της ειδικότητάς του, αποφασίζει για την τοποθέτησή του σε κατάλληλες θέσεις, για την προστασία τόσο του ίδιου του υγειονομικού προσωπικού όσο και των ασθενών. Το εν λόγω υγειονομικό προσωπικό υποχρεούται στην ενέργεια διαγνωστικού ελέγχου δύο φορές την εβδομάδα με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test)».

Ως φαίνεται το υπουργείο Υγείας, πιεζόμενο και από τη λογική αλλά και από την πραγματικότητα, αρχίζει σιγά - σιγά να επαναφέρει στην εργασία τους  ανεμβολίαστους υγειονομικούς. Άλλωστε, το πρωί της Τετάρτης ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε δημοσίως πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν προσφέρει πλέον τίποτα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »