Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Ώρα να ρίξουμε τους αλήτες. Λαϊκές «επιδρομές» σε κανάλια, Άρειο Πάγο, ΥΠΕΘΑ, ΓΑΔΑ και αποκλεισμούς Εθνικών δρόμων

Η κυβέρνηση διά του λιλιπούτειου φασιστάκου, Υπουργού Υγείας, αποφασίζει μέτρα που στοχεύουν ρατσιστικά και χωρίς ουδεμία επιστημονική τεκμηρίωση, μόνο τα εκατομμύρια των ανεμβολίαστων συμπολιτών μας, ρίχνοντας για άλλη μία φορά πάνω τους τη δική τους αποτυχία για την πανδημία. Τι κι αν η Φλόριντα, με διπλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα, χωρίς μάσκες, χωρίς lockdown, χωρίς αποστάσεις και υγειονομικά διαβατήρια, χωρίς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και απεριόριστη χορήγηση μονοκλωνικών φαρμάκων, έχει πετύχει να είναι η Πολιτεία με το μικρότερο ποσοστό νοσηλειών και κρουσμάτων Covid στις ΗΠΑ; Τι κι αν η δική τους μαριονέτα, Α. Λινού, τους λέει ότι και οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν εξίσου και κολλάνε τον ιό; Τα ανώμαλα, αγράμματα φασιστοειδή που κυβερνούν τη χώρα, για άλλη μία φορά, στρέφονται ως ναζίδια κατά του γενικού πληθυσμού, με «εκτελέσεις» πολιτών για παραδειγματισμό, όπως έκαναν οι πολιτικοί τους μέντορες κατά τη διάρκεια της κατοχής.

Ξεκάθαρα πράγματα. 

Όποιος αυτή την στιγμή δεν μαζεύει τον λαό σε ειρηνικούς αποκλεισμούς τηλεοπτικών σταθμών, ώστε τα φερέφωνα της κυβέρνησης να νιώσουν την καυτή ανάσα του αγανακτισμένου λαού, 

όποιος δεν μαζεύει τον κόσμο έξω από τον Άρειο Πάγο, ώστε και οι δικαστές να πάρουν το μήνυμα ότι δε θα ξεχάσουμε την στάση τους απέναντι στη φασιστική κυβέρνηση, όποιος δεν μαζεύει τον κόσμο έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τη ΓΑΔΑ, ώστε οι δυνάμεις ασφαλείας να τεθούν ενώπιον των δημοκρατικών ευθυνών τους και την ύποπτη απάθειά τους απέναντι στο κράτος Απαρτχάιντ, 

όποιος δεν συστήνει τους συμβολικούς αποκλεισμούς εθνικών αρτηριών, αλλά εξαντλεί την αγωνιστικότητά του εκφωνώντας δεκαρικούς σε πλατείες για συγκομιδή ψήφων,

 τότε είναι ύποπτος ο ρόλος του σε όλη αυτή την ιστορία.

Η κυβέρνηση, έχει κηρύξει επίσημα πλέον, τον καθολικό πόλεμο σε εκατομμύρια ανεμβολίαστους Έλληνες. Πρέπει να πάρει την ισοδύναμη απάντηση στις πρακτικές της. Ως εδώ με τον ημιπαράφρονα και τα φασιστάκια του!

https://theflagreport.com 

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »