Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

20% ΑΥΞΗΣΗ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ !

 

Κόλαφος είναι εκ νέου για το Μητσοτάκη το τελευταίο έκτακτο δελτίο θανάτων, που δημοσίευσε η ΕΛΣΤΑΤ τη Δευτέρα 11/10/2021 και καλύπτει το διάστημα μέχρι και την 35η εβδομάδα, (δηλαδή από 4/1 μέχρι και 5/9/2021).

Αυξάνονται τα φέρετρα που βαρύνουν τη μακράν χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολεμικής περιόδου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, οι θάνατοι στην Ελλάδα κατά τις 35 πρώτες εβδομάδες του 2021 (4/1/2021 – 5/9/2021) ανήλθαν σε 94.806 (48.149 άνδρες και 46.657 γυναίκες) ενώ κατά τις αντίστοιχες 35 εβδομάδες του 2020 (30/12/2019 – 30/8/2020) είχαν ανέλθει σε 86.121 (43.038 άνδρες και 43.083 γυναίκες), σημειώνοντας αύξηση 10,08%. Αύξηση κατά 10.925 θανάτους (13,02%) σημειώθηκε σε σχέση με το μέσο όρο των πρώτων 35 εβδομάδων της εξαετίας 2015 – 2020 (83.881 θάνατοι).

Στο προηγούμενο έκτακτο δελτίο, που

είχε δημοσιεύσει η ΕΛΣΤΑΤ πριν ένα μήνα, μέχρι και την 31η εβδομάδα η αύξηση θανάτων ως προς το αντίστοιχο διάστημα του 2020 ήταν 9,48% και 12,0% ως προς το μέσο όρο της εξαετίας.

Είναι επομένως σαφές πως συνεχίζεται η αυξητική τάση αδικαιολόγητων θανάτων και κανείς "ειδικός", καμιά κυβέρνηση δεν νιώθει την ανάγκη να μας πει τι σκοτώνει φέτος τους Έλληνες.

----------------------

«Επίθεση να μας είχαν κάνει οι εχθροί του έθνους μας δεν θα μας είχαν κάνει τόσο κακό όσο οι αποτυχημένες πολιτικές που εφαρμόστηκαν»

Αυτά τα συγκλονιστικά μεταξύ άλλων ανέφερε ο καθηγητής φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας εξαπολύοντας επίθεση εναντίον των εμπνευστών των lockdown.

O καθηγητής δήλωσε πως: «Επαναλαμβάνουμε τα ίδια μέτρα που μας κατέστρεψαν οικονομικά και δεν έσωσαν κανένα, καθώς έχουμε από τους περισσότερους θανάτους στον κόσμο αναλογικά και το κυριότερο μετά την επιδημία έχουμε, εκτός από τον COVID, πεθαίνουν κάθε μήνα 20% παραπάνω άνθρωποι.

Γεννάμε λιγότερο και πεθαίνουμε 20% παραπάνω. Το θεωρείτε φυσιολογικό;;; Ούτε επίθεση από την Ανατολή να δεχόμασταν. Ο υπουργός Υγείας στην Ιαπωνία, αν του είχε συμβεί αυτό το πράγμα θα έκανε χαρακίρι.

Επαναλαμβάνεται κάθε μήνα και δεν αναζητά κανείς την αιτία. Φταίνε οι παρενέργειες των εμβολίων; ΜΑΛΛΟΝ όχι, σε αυτό το ποσοστό δηλαδή. Φταίει το ότι παραμελήσαμε τα άλλα νοσήματα για τον COVID; Πολύ πιθανό. Φταίει ότι κλείσαμε τα νοσοκομεία, οπότε υποδιαγιγνώσκαμε στα αρχικά στάδια καρκίνους και τώρα αυτοί έφθασαν να εξελιχθούν; Επίσης πολύ πιθανό».

Επιπλέον ο καθηγητής τόνισε ότι του προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι κανένας δεν συζητάει την αλματώδη αύξηση των θανάτων στην Ελλάδα.

Υπάρχει άραγε εισαγγελέας στην Ελλάδα να ασχοληθεί με τις ευθύνες όσων επέβαλλαν στον λαό μας αυτή την γενοκτόνο πολιτική; Δεν πρέπει οι κύριοι «ειδικοί» να απολογηθούν για το πως γίνεται να έχουμε τον ίδιο αριθμό θανάτων με την Σουηδία που δεν εφάρμοσε ποτέ Lockdown η μόλις 30% λιγότερους θανάτους από την γειτονική Βουλγαρία που έχει εμβολιάσει μόνο το 20 του πληθυσμού της;

ΠΗΓΕΣ:
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/10/285.html

https://www.pronews.gr/ygeia/1027316_dimitris-koyvela-oyte-mas-eihe-epitethei-i-toyrkia-den-tha-eihame-tosoys-thanatoys

https://www.youtube.com/watch?v=ng2H-BMzCps

https://www.youtube.com/watch?v=XMRe28smkOY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »