Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Ισραήλ "το πειραματικό εργαστήριο του κόσμου", παραδέχεται ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Albert Bourla

 Μετάφραση  Leopoldo Salmaso 

Εάν οι Ισραηλινοί μπερδεύονται από το γεγονός ότι η κυβέρνηση τους, τους αντιμετωπίζει σαν εργαστήριο ινδικών χοιριδίων, όπου αναρωτιούνται γιατί εξαφανίζεται η ελευθερία τους, δεν μπορούν πλέον να ταξιδεύουν και να συναναστρέφονται, ή ακόμα και να κερδίζουν τα προς το ζήν ο διευθύνων σύμβουλος της της Pfizer Albert Bourla έδωσε χθες μια πραγματική απάντηση. Σε συνέντευξή του στο NBCείπε:

«Πιστεύω ότι το Ισραήλ έχει γίνει το εργαστήριο του κόσμου αυτή τη στιγμή επειδή χρησιμοποιούν μόνο το εμβόλιο μας και έχουν εμβολιάσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού τους, έτσι μπορούμε να μελετήσουμε τόσο οικονομικούς όσο και δείκτες υγείας».


Σε συνέντευξη του ο κ. Μπουρλά στην Ελλάδα, στο 5.48 τόνισε ότι

''αυτό που κυρίως έκανε την διαφορά είναι ότι κινηθήκαμε με

τελείως διαφορετικό τρόπο απο ότι οταν κάνουμε επένδυση για να δημιουργήσουμε ενα καινούριο προιόν. Συνήθως πηγαίνουμε οχι παράλληλα αλλα διαδοχικά.

Κάνουμε μια πρώτη φάση, εαν είναι επιτυχημένη, κάνουμε μια δεύτερη φάση, εαν είναι επιτυχημένη κάνουμε μια τρίτη και συνήθως τα έξοδα και ο χρόνος που απαιτείται να πηγαίνεις απο την μία στην άλλη ανεβαίνουν λογαριθμικά, οι δεύτερες φάσεις στοιχίζουν πολλαπλά απο ότι οι πρώτες και η τρίτη φάση στοιχίζει εκατοντάδες φορές περισσότερο (οπότε την τρίτη φάση που τελειώνει το 2023 την κάνουμε στους ανθρώπους) και αυτός είναι ο λόγος να μην κατασπαταλούνται ενέργειες (εννοεί χρήματα) και σε αυτή την περίπτωση τους είπα όλα παράλληλα.

(Ολες οι φάσεις έχουν δεν έχουν επιτυχία παράλληλα) Μέχρι στιγμής έχουμε επενδύσει δισεκατομμύρια.''

Επίσης στην ίδια συνέντευξη, εξήγησε και τον τρόπο που κατασκευάσαν ή καλύτερα προγραμματίσαν το εμβόλιο τους.

''Να φανταστείτε, όταν κατασκευάσαμε στο εργαστήριο το πρώτο εμβόλιο, δεν το κατασκευάσαμε έχοντας τον ιό στο εργαστήριο μας, αυτό που μας έστειλαν ήταν ένα computer file, ένα αρχείο υπολογιστή (προφανώς με μέιλ), με την γενετική ακολουθία του ιού και απο την γενετική ακολουθία του ιού κάναμε αναπαραγωγή του DNA του και μετα το RNA του, το mRNA που θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε.

Καταλαβαίνετε πόσα στάδια κόβει κάτι τέτοιο, παρά το να στείλεις τον ιό και να τον καλλιεργήσεις στο εργαστήριο.'' 

Εννούσε βέβαια, πόσα χρήματα εξοικονομεί η εταιρεία, το πόσους θανάτους κοστίζει, θα το μάθουμε όταν τελειώσει το πείραμα, με τους ανθρώπους σαν ινδικά χοιρίδια.

Μόνο που ξέχασε να πεί ότι στα προκαταρκτικά πειράματα του εμβολίου της Astra Zeneca σε πιθήκους στην Φάση 2 το εμβόλιο απέτυχε, οπότε δεν βολεύει, μόνο να κάνουμε όλες τις φάσεις μαζί, αλλά κρύβουμε και τα αποτελεσμάτα.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο Forbes ''Λειτούργησε το εμβόλιο Oxford Covid σε πιθήκους; ''

''Όχι πραγματικά. Όλοι οι εμβολιασμένοι πίθηκοι που υποβλήθηκαν σε θεραπεία με το εμβόλιο της Οξφόρδης μολύνθηκαν όταν προκλήθηκαν, όπως κρίνεται από την ανάκτηση γονιδιωματικού RNA ιού από ρινικές εκκρίσεις. Δεν υπήρχε διαφορά στην ποσότητα του ιικού RNA που ανιχνεύθηκε από αυτήν την τοποθεσία στους εμβολιασμένους πιθήκους σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα ζώα. Δηλαδή, όλα τα εμβολιασμένα ζώα μολύνθηκαν. Αυτή η παρατήρηση έρχεται σε έντονη αντίθεση με τα αποτελέσματα που αναφέρθηκαν από τη δοκιμή Sinovac.

Υπάρχει ένα δεύτερο ενοχλητικό αποτέλεσμα της δημοσίευσης της Οξφόρδης. Ο τίτλος του εξουδετερωτικού αντισώματος, όπως κρίνεται από την αναστολή της αντιγραφής του ιού από διαδοχικές αραιώσεις ορού όπως αναφέρεται, είναι εξαιρετικά χαμηλός. Συνήθως, τα εξουδετερωτικά αντισώματα σε αποτελεσματικά εμβόλια μπορούν να αραιωθούν περισσότερο από χίλιες φορές και να διατηρήσουν τη δραστηριότητα. Σε αυτά τα πειράματα ο ορός μπορούσε να αραιωθεί μόνο κατά 4 έως 40 φορές πριν χαθεί η εξουδετερωτική δραστηριότητα. Και πάλι, αντίθετα, ο τίτλος των εξουδετερωτικών αντισωμάτων στον ορό αυτών που εμβολιάστηκαν με ολόκληρο απενεργοποιημένο SARS-CoV-2 ήταν υψηλός.''

Εδώ η δημοσίευση των αποτελεσμάτων της Οξφόρδης Astra Zeneca

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα ιατρικά πειράματα που αφορούν ανθρώπους, εαν οι συμμετέχοντες, έχουν πλήρη επίγνωση,  όλων των περιστάσεων και των προβλημάτων που σχετίζονται με την συγκατάθεση τους. Αυτό όμως δεν συνέβη στο Ισραήλ. Στην πράξη εκβιάστηκαν με το ''πράσινο διαβατήριο'', η κυβέρνηση τους απειλεί να τιμωρήσει όποιον είναι απρόθυμος να συμμετάσχει στο ''εργαστηριακὀ πείραμα'' μιας γιγαντιαίας φαρμακοβιομηχανίας  με ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν και με δυσεκατομμύρια πρόστιμα για παραβάσεις.

Εδώ τα πρόστιμα της Pfizer. Παραβιάσεις δισεκατομμυρίων!

Τα αποτελέσματα αυτού του πειράματος Pfizer-Ισραήλ δεν είναι ακριβώς ενθαρρυντικά. 

Παρόλο που είναι πιθανό, όπως δείχνουν ορισμένες μελέτες, ότι τα περισσότερα εμβολιασμένα άτομα έχουν τουλάχιστον βραχυπρόθεσμη προστασία από την Covid-19, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το εκπληκτικό γεγονός ότι σε μόλις 8 εβδομάδες μαζικού εμβολιασμού ο συνολικός αριθμός των θανάτων με Covid -19 στο εβραϊκό κράτος σχεδόν διπλασίασε τον αριθμό τον θανάτων που είχε τους προηγούμενους δέκα μήνες.

Από τότε που το Ισραήλ μετατράπηκε σε ένα έθνος ινδικών χοιριδίων, ένας ιός που έθιγε τους ηλικιωμένους και εκείνους με σοβαρά προβλήματα υγείας έχει πλέον αλλάξει εντελώς στη φύση. 

Μετά από μόλις 2 μήνες μιας «επιτυχημένης» εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού, το 76% των νέων περιπτώσεων Covid-19 είναι κάτω των 39 ετών. 

Μόνο το 5,5% είναι άνω των 60 ετών. 

Το 40% των ασθενών σε κρίσιμη κατάσταση είναι κάτω των 60 ετών. Η χώρα κατέγραψε επίσης μια ισχυρή αύξηση ‘’κρουσμάτων’’ Covid-19 μεταξύ των εγκύων γυναικών, σε κρίσιμη κατάσταση. Τις τελευταίες εβδομάδες, οι νεογνικές περιπτώσεις Covid-19 σημείωσαν απότομη αιχμή 1300% (από 400 περιπτώσεις σε παιδιά κάτω των δύο στις 20 Νοεμβρίου έως 5.800 τον Φεβρουάριο του 2021).

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στο Ισραήλ δείχνουν μια στενή συσχέτιση μεταξύ μαζικών εμβολιασμών, κρουσμάτων και θανάτων. Αυτή η συσχέτιση υποδηλώνει την πιθανότητα ότι ο εμβολιασμένος είναι αυτός που μεταδίδει στην πραγματικότητα τον ιό ή ακόμη και μια σειρά μεταλλάξεωνν που ευθύνονται για τη ριζική αλλαγή στα παραπάνω συμπτώματα.

Όταν το NBC ζήτησε από τον A. Bourla αν κάποιος μπορεί να μολύνει άλλους μετά τη λήψη δύο δόσεων του εμβολίου, ο Bourla παραδέχτηκε:

''Είναι κάτι που πρέπει να επιβεβαιωθεί και τα πραγματικά δεδομένα που λαμβάνουμε από το Ισραήλ και άλλες μελέτες θα μας βοηθήσουν να το κατανοήσουμε καλύτερα. 

''Πιστεύω ότι το Ισραήλ έχει γίνει το εργαστήριο του κόσμου αυτή τη στιγμή επειδή χρησιμοποιούν μόνο το εμβόλιο μας και έχουν εμβολιάσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού τους, έτσι μπορούμε να μελετήσουμε τόσο οικονομικούς όσο και δείκτες υγείας».

 Εάν ο Διευθύνων Σύμβουλος Bourla δεν είναι σίγουρος ότι το «εμβόλιο» του εμποδίζει την εξάπλωση της ασθένειας, γιατί το πουλά σε όλο τον κόσμο; 

Γιατί μια κυβέρνηση θα επέτρεπε τη χρήση αυτής της ουσίας προτού ληφθούν όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις; 

Επίσης, υπό το πρίσμα της αυξανόμενης ανησυχίας ότι τα εμβολιασμένα άτομα θα μπορούν να εξαπλώσουν την ασθένεια (το οποίο ο κ.  Bourla δεν το αμφισβητεί), τι θα πιστοποεί το «πράσινο διαβατήριο» ; 

Φαντάζομαι ότι ένα τέτοιο έγγραφο θα μπορούσε εύκολα να αντικατασταθεί από ένα ''πιστοποιητικό αξιοπιστίας'' που θα απονεμηθεί σε όσους ήταν αρκετά ανόητοι για να κολλήσουν .

Αλλά ο Μπούρλα δεν χρειάζεται να περιμένει πολύ περισσότερο για τα αποτελέσματα του εργαστηρίου του. 

Μπορώ να του δώσω τους πιο σχετικούς αριθμούς υποθέτοντας ότι αυτός ή οποιοσδήποτε άλλος στη Pfizer μπορεί να διαβάσει τα βασικά γραφήματα. 

Κάθε χώρα που έχει πέσει στην παγίδα μαζικού εμβολιασμού έχει δει παρόμοια αύξηση σε πρωτοφανείς περιπτώσεις και θανάτους .

Τα ακόλουθα γραφήματα δείχνουν την αναμφισβήτητη συσχέτιση μεταξύ μαζικού εμβολιασμού και εκθετικής αύξησης των περιπτώσεων και θανάτων του Covid-19. Το αποκορύφωμα των κρουσμάτων εντοπίζεται συχνά ήδη 2-3 ημέρες μετά την έναρξη της εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού.


Όταν το Ισραήλ άρχισε να εμβολιάζει, παρουσίασε εκθετική αύξηση της νοσηρότητας και της θνησιμότητας. Η Παλαιστίνη, κυριολεκτικά στην ίδια χώρα, είδε τον αριθμό των περιπτώσεων και των θανάτων της να πέφτει.


Ο Μπούρλα και ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου πρέπει να κάνουν μια πνευματική προσπάθεια και να μας εξηγήσουν πώς είναι δυνατόν στη Γάζα, μια υπαίθρια φυλακή και ένα από τα πιο πυκνοκατοικημένα κομμάτια γης σε αυτόν τον πλανήτη, οι περιπτώσεις της Covid-19 να είναι ελάχιστες , απουσία «εμβολίου».

Αλλά η Παλαιστίνη δεν είναι μόνη, καθώς η κατάσταση στην Ιορδανία είναι παρόμοια. Ενώ το Ισραήλ έχει δει οροφή για να Covid-19, στην Ιορδανία από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά, οι θάνατοι παρουσιάζουν κλίση απότομα προς τα κάτω .


Η Βρετανία είχε μια παρόμοια, αν όχι πανομοιότυπη, τραγική εμπειρία. Ξεκίνησε μια εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού στις 7 Δεκεμβρίου μόνο για να δει τον αριθμό των περιπτώσεων Covid-19 και των θανάτων να αυξάνονται όπως ποτέ άλλοτε.


Σε αυτό το χρονικό διάστημα, η Βρετανία είδε να καταρρέει το NHS της, ενώ οι γειτονικές χώρες, οι οποίες ήταν πιο αργές να αποφασίσουν για τον εμβολιασμό , έχουν δει τις περιπτώσεις Covid-19 να πέφτουν γρήγορα.


Φυσικά, δεν είμαι ο μόνος που βλέπει ότι κάτι  εντυπωσιακό συνέβη στο Ισραήλ. Μια ομάδα διαφωνούντων ερευνητών, οι οποίοι εξέτασαν τους αριθμούς που εμπλέκονται στο σημερινό ισραηλινό πείραμα - Pfizer , δημοσίευσε μια λεπτομερή μελέτη πριν από δύο εβδομάδες στο οποίο έγραφε: 

« Όσον αφορά τους ηλικιωμένους, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι στις πέντε εβδομάδες από τον εμβολιασμό με τα εμβόλια της Pfizer σκότωσαν 40 φορές περισσότερους ανθρώπους από ότι θα σκότωνε η κοβίντ και 260 φορές περισσότερους νεότερους από ότι θα σκότωνε η ίδια η αθένεια.

Με βάση το πείραμα του εργαστηρίου Pfizer - Ισραήλ, έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα σαρκαστικά αν κολλήσετε  κοροναϊό μπορεί να πεθάνετε, αλλά αν ακολουθήσετε το μονοπάτι της Pfizer, οχι μόνο έχετε  95% πιθανότητα επιβίωσης , αντί του 99,98% επιβίωσης από την Covid- 19, αλλά θα μπορούσατε επίσης να σκοτώσετε άλλους ανθρώπους στο δρόμο σας .

πηγή

Νέα από τον τύπο: Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Albert Bourla παραδέχεται ότι το Ισραήλ είναι "το εργαστήριο του κόσμου"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ