Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

6η ενημέρωση στο ΗΒ σχετικά με τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα εμβόλια Covid, η οποία βλέπει αύξηση

Η Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου κυκλοφόρησε την 6η ενημέρωση σχετικά με τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα εμβόλια Covid, η οποία βλέπει αύξηση των τιμών σε 1 στα 166

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου κυκλοφόρησε την έκτη ενημέρωση επισημαίνοντας τις ανεπιθύμητες ενέργειες στο εμβόλιο Pfizer / BioNTech MRNA και στο εμβόλιο Oxford / AstraZeneca Viral Vectored, τα οποία και τα δύο έχουν εγκριθεί για επείγουσα χρήση μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και ο ρυθμός ανεπιθύμητων ενεργειών έχει αυξηθεί… πάλι.

Η έκτη ενημέρωση καλύπτει τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις που εισήχθησαν στο Σχέδιο Κίτρινης Κάρτας MHRA από τις 9 Δεκεμβρίου 2020, την επόμενη ημέρα μετά τη χορήγηση του πρώτου εμβολιασμού Pfizer στο Ηνωμένο Βασίλειο έως τις 29 Φεβρουαρίου 2021.

Την εβδομάδα από την πέμπτη έκθεση, η οποία κάλυψε τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν έως

τις 21 Φεβρουαρίου 2021, υπήρχαν 3482 κίτρινες κάρτες για το εμβόλιο Pfizer και 11.263 κίτρινες κάρτες για το εμβόλιο της Οξφόρδης.

Ωστόσο, αυτό δεν αντικατοπτρίζει τον συνολικό αριθμό ανεπιθύμητων ενεργειών, καθώς η αναφορά της Κίτρινης Κάρτας μπορεί να περιέχει πολλαπλές αντίστροφες αντιδράσεις και πιστεύεται ότι περίπου το 1% των ανεπιθύμητων ενεργειών στα Covid εμβολίων αναφέρονται στην πραγματικότητα στο σχήμα.

Από τις 28 Φεβρουαρίου 2021 έχουν χορηγηθεί συνολικά 10,7 εκατομμύρια δόσεις από το εμβόλιο Pfizer MRNA σε σύγκριση με 9,7 εκατομμύρια από το εμβόλιο του Viral Vector της ΟξφόρδηςΩστόσο, παρόλο που έχουν χορηγηθεί 1 εκατομμύριο περισσότερες δόσεις του Pfizer, είναι πολύ καλύτερα στον αριθμό των ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν σε σύγκριση με το τσίμπημα της Oxford.

Το εμβόλιο της Pfizer είχε μέχρι στιγμής 94.809 ύποπτες ανεπιθύμητες ενέργειες, ενώ το τρύπημα της Οξφόρδης Astra Zeneca είχε πάνω από το διπλάσιο αυτού του ποσού, ανέρχεται τώρα σε συνολικά 201.622 ύποπτες ανεπιθύμητες ενέργειες από τις 28 Φεβρουαρίου 2021.

Στην πρώτη αναφορά, η οποία περιελάμβανε ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν στο Σχέδιο Κίτρινης Κάρτας MHRA έως τις 24 Ιανουαρίου 2021, το ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών ήταν 1 σε κάθε 333 άτομα. 

Μόλις δύο εβδομάδες αργότερα, αυτό είχε αυξηθεί σε 1 στα 250. Αυτό το ποσοστό έχει πλέον αυξηθεί σε 1 σε κάθε 166 άτομα, πράγμα που σημαίνει ότι το ποσοστό των ανεπιθύμητων ενεργειών διπλασιάστηκε σε μόλις ένα μήνα.

Τώρα μπορεί να έχετε ακούσει το επιχείρημα από εκείνους που είναι αρμόδιοι ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν δεν δείχνουν λόγο ανησυχίας, καθώς είναι σύμφωνες με το αναμενόμενο στον πληθυσμό χωρίς τη χορήγηση του εμβολίου. Η κυβέρνηση το ισχυρίζεται ακόμη και στη δική τους έκθεση -

«Μπορεί να είναι δύσκολο να πει κανείς τη διαφορά ανάμεσα σε κάτι που έχει συμβεί φυσικά και μια υποψία ανεπιθύμητης αντίδρασης. Έχει αναφερθεί μια σειρά από άλλες απομονωμένες ή σειρές αναφορών μη θανατηφόρων, σοβαρών υποψιών ADR. Όλα αυτά παραμένουν υπό συνεχή επανεξέταση, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης των αναμενόμενων ποσοστών ελλείψει εμβολίου. "

Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένας τρόπος να αποδειχθεί ότι τα εμβόλια είναι η αιτία των ανεπιθύμητων ενεργειών και ότι είναι να συγκρίνουμε τις ανεπιθύμητες ενέργειες στο Pfizer εμβόλιο και τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο Oxford  εμβόλιο δίπλα-δίπλα.

Εάν δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ αυτού που θα περιμέναμε να δούμε στον γενικό πληθυσμό χωρίς τη χορήγηση του εμβολίου, τότε το ποσοστό των αναφερόμενων αντιδράσεων θα πρέπει να είναι αρκετά παρόμοιο και για τα δύο εμβόλια, έτσι δεν είναι;

Εξετάστηκε το " The Daily Expose " και αυτό βρήκαμε ...

Ξεκινάμε με τον συνολικό αριθμό αναφορών γαστρεντερικών διαταραχών και θανάτων που οφείλονται σε αυτόν τον τύπο διαταραχής σε σχέση με το εμβόλιο Pfizer / BioNTech.

Από τις 28 Φεβρουαρίου 2021 έχει αναφερθεί συνολικός αριθμός 10.534 στο Σχέδιο Κίτρινης Κάρτας MHRA ως ανεπιθύμητες ενέργειες στο τρύπημα της Pfizer. Περιλαμβάνει ανεπιθύμητες ενέργειες όπως πρήξιμο της γλώσσας, ορθική αιμορραγία και γαστρική αιμορραγία. Μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει συνολικά 12 θάνατοι ως αποτέλεσμα αυτών των δυσάρεστων παρενεργειών στο Pfizer. 

Θα σκεφτόσασταν λοιπόν ότι με 1 εκατομμύριο λιγότερες δόσεις του  εμβολίου της Οξφόρδης θα δούμε έναν πολύ μικρότερο αριθμό γαστρεντερικών διαταραχών;


Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει. Από τις 28 Φεβρουαρίου 2021, έχουν αναφερθεί συνολικά 22.336 ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με γαστρεντερικές διαταραχές λόγω του εμβολίου Oxford / AstraZeneca. 

Αυτό είναι υπερδιπλάσιο του ποσού που αναφέρθηκε λόγω του εμβολίου Pfizer. Ωστόσο, υπήρξαν λιγότεροι θάνατοι λόγω αυτών των δυσάρεστων παρενεργειών, με μόλις 5 να έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής


Έπειτα φτάνουμε σε μεταβολικές διαταραχές και στους θανάτους που οφείλονται σε αυτή τη διαταραχή ως αποτέλεσμα του εμβολίου Pfizer.

Από τις 28 Φεβρουαρίου, έχουν αναφερθεί συνολικά 587 μεταβολικές διαταραχές ως ανεπιθύμητες ενέργειες στο Pfizer και ως αποτέλεσμα 1 θάνατος. Οι μεταβολικές διαταραχές περιλαμβάνουν μειωμένη όρεξη, αφυδάτωση και υποκαλιαιμικό σύνδρομο.


Ωστόσο, όταν εξετάζουμε τον ίδιο τύπο διαταραχής που αναφέρθηκε ως ανεπιθύμητη ενέργεια στο  εμβόλιο της Οξφόρδης, βλέπουμε και πάλι την ίδια τάση, εκτός από αυτήν τη φορά ο αριθμός είναι σχεδόν πέντε φορές αυτός του Pfizer. Από τις 28 Φεβρουαρίου, έχουν αναφερθεί συνολικά 2644 μεταβολικές διαταραχές ως αποτέλεσμα του τρυπήματος της Οξφόρδης που μέχρι στιγμής είχαν ως αποτέλεσμα 2 θανάτους.


Έχουμε καλύψει αυτό το δυσμενές αποτέλεσμα από την πρώτη μας έκθεση σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες που περιελάμβαναν δεδομένα που έχουν εισαχθεί έως τις 24 Ιανουαρίου - τύφλωση. Ως αποτέλεσμα του  εμβολίου Pfizer, συνολικά 15 άτομα είναι τώρα τυφλά και έχουν αναφερθεί συνολικά 1398 οφθαλμικές διαταραχές.

Σίγουρα το  εμβόλιο της Οξφόρδης θα έπρεπε να έχει τόσες πολές, δεδομένου ότι έχουν χορηγηθεί 1 εκατομμύριο λιγότερες δόσεις και η κυβέρνηση είναι ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σε σύγκριση με το μέσο ποσοστό εμφάνισης στο ευρύ κοινό χωρίς το εμβόλιο ;

Πάλι λάθος! 

Ως αποτέλεσμα του εμβολίου της Οξφόρδης, ο αριθμός των ανθρώπων που είναι τώρα τυφλοί είναι σχεδόν διπλάσιος, τώρα που ανέρχεται σε 28 συνολικά από τις 28 Φεβρουαρίου 2021. Ο αριθμός των οφθαλμικών διαταραχών που αναφέρθηκαν είναι επίσης πολύ υψηλότερος, τώρα που βρίσκεται σε 2150.

Φανταστείτε να εγκαταλείψετε ένα έτος της ζωής σας και να μην μπορείτε να δείτε φίλους ή την οικογένειά σας επειδή έχετε ακολουθήσει τους υπαγορευτικούς κανόνες της κυβέρνησης. 

Στη συνέχεια, αποφασίζοντας να συμμετάσχετε σε ένα πείραμα (το οποίο είναι ακριβώς πείραμα γιατί η τρίτη φάση των δοκιμών τελειώνουν τέλος του 2023), αφελώς πιστεύοντας ότι αυτά τα  εμβόλια θα σας δώσουν τη ζωή σας πίσω και θα σας επιτρέψουν να δείτε τους φίλους και την οικογένειά σας για άλλη μια φορά και τελειώνει χωρίς την ικανότητα να ξαναδείτε ποτέ τίποτα.

Στη συνέχεια συναντάμε καρδιακές διαταραχές που έχουν αναφερθεί ως αποτέλεσμα του  εμβολίου της Pfizer. Από τις 28 Φεβρουαρίου, ο αριθμός αυτός ανέρχεται τώρα στα 1153 με συνολικά 26 θανάτους. Οι καρδιακές διαταραχές περιλαμβάνουν καρδιακή ανεπάρκεια, αίσθημα παλμών και καρδιακή ανακοπή μεταξύ πολλών άλλων. Εάν το ποσοστό αυτό είναι σύμφωνο με τον εθνικό μέσο όρο, τότε σίγουρα θα πρέπει να υπάρχουν λιγότερες καρδιακές διαταραχές που οφείλονται στο  εμβόλιο της Οξφόρδης…

Και πάλι η απάντηση είναι όχι. Ως αποτέλεσμα του εμβολίου Oxford / Astrazeneca έχουν αναφερθεί συνολικά 1922 καρδιακές διαταραχές που έχουν δυστυχώς οδηγήσει σε 39 θανάτουςΩστόσο, έχουν χορηγηθεί 1 εκατομμύριο λιγότερες δόσεις από το εμβολίων της Οξφόρδης, δεν θα έπρεπε σίγουρα να βλέπουμε λιγότερες παρενέργειες;

Μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν φαίνονται καλά για το εμβόλιο Oxford / AstraZeneca, αλλά ίσως θα δούμε τους αριθμούς που θα υποστηρίξουν τον ισχυρισμό της κυβέρνησης εντός του συνολικού αριθμού των διαταραχών του νευρικού συστήματος που αναφέρθηκαν;

Οι διαταραχές του νευρικού συστήματος περιλαμβάνουν πράγματα όπως εγκεφαλική βλάβη, εγκεφαλικό επεισόδιο, εγκεφαλική αιμορραγία και παράλυση μεταξύ πολλών άλλων. Ως αποτέλεσμα της χορήγησης του εμβολίου Pfizer υπήρξαν συνολικά 18.059 διαταραχές του νευρικού συστήματος που ανέφεραν το Σχέδιο Κίτρινης Κάρτας MHRA, με 17 από αυτές να είναι θανατηφόρες.

Αλλά εκπληκτικά, ή ίσως αναπάντεχα, λαμβάνοντας υπόψη την τάση που μόλις αποκαλύψαμε, το εμβόλιοτης Οξφόρδης προκάλεσε περισσότερες από το διπλάσιο του αριθμού των διαταραχών του νευρικού συστήματος. Από τις 28 Φεβρουαρίου 2021, έχουν αναφερθεί συνολικά 43.951 διαταραχές του νευρικού συστήματος ως ανεπιθύμητες ενέργειες στο εμβόλιο της Οξφόρδης / AstraZeneca, με 19 από αυτά να προκαλούν δυστυχώς θάνατο.

Τελικά φτάνουμε σε θανάτους. Υπήρξαν 94.809 ανεπιθύμητες ενέργειες ως αποτέλεσμα του εμβολίου Pfizer / BioNTech που αναφέρθηκε στο Σχέδιο Κίτρινης Κάρτας MHRA, με 227 δυστυχώς να οδηγήσει σε θάνατο από τις 28 Φεβρουαρίου 2021.

Ωστόσο, παρόλο που έχουν χορηγηθεί ένα εκατομμύριο λιγότερες δόσεις από το εμβόλιο της Pfizer, υπήρξαν συνολικά 201.622 ανεπιθύμητες ενέργειες στο εμβόλιο Oxford / AstraZeneca που αναφέρθηκαν στο Σχέδιο Κίτρινης Κάρτας MHRA, με 275 δυστυχώς να έχουν οδηγηθεί σε θάνατο από τις 28 Φεβρουάριος 2021.

Λοιπόν, το έχετε. Μόλις αποδείξαμε ότι η κυβέρνηση λέει απολύτως ανοησίες όταν ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε, καθώς οι ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια Covid είναι σύμφωνες με αυτό που θα περιμέναμε να δούμε στο ευρύ κοινό που δεν είχαν κάνει το εμβόλιο.

Εάν συνέβαινε αυτό, θα παρατηρούσαμε παρόμοιο ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών και στα δύο εμβόλια. Δυστυχώς δεν βλέπουμε αυτο και το εμβόλιο της Οξφόρδης φαίνεται να προκαλεί πολύ περισσότερα βλάβες βραχυπρόθεσμα.

Το πρόβλημα έγκειται σε αυτό που θα δούμε μακροπρόθεσμα ως αποτέλεσμα του εμβολίου Pfizer που χρησιμοποιεί τεχνολογία MRNA, την πρώτη φορά που εγχύθηκε ποτέ σε ανθρώπους σε μαζική κλίμακα.

Θα κάνετε το εμβόλιο;

πηγή

U.K. Gov. release 6th update on Adverse Reactions to Covid Vaccines which sees rate increase to 1 in 166

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »