Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Διαγνωστικά τέστ για τον κορονοιό, είναι έγκυρα;; Ενέχουν κινδύνους;;

 ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2020, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤOYΣ CT ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΟ PCR ΤΕΣΤ.


ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΡΕΥΝΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ, ΛΑΘΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΑΠΛΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ''ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ'' ΔΗΛΑΔΗ ΦΟΡΕΙΣ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η NEW YORK TIMES ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ, ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ.
ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο FDA KAI TO CDC TOTE;;
''Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων FDA, δήλωσε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι δεν καθορίζει αυτή τα όρια κύκλου που χρησιμοποιούνται για να προσδιορίσουν ποιος είναι θετικός ή αρνητικός και ότι ''οι εμπορικοί κατασκευαστές και τα εργαστήρια θέτουν τα δικά τους όρια κύκλου''.
Οι κατασκευαστές των τέστ καθορίζουν στους πόσους κύκλους πολλαπλασιασμού του γενετικού υλικού, θα είναι κάποιος θετικός.
Το CDC δήλωσαν ότι εξετάζει τη χρήση μέτρων για τα όρια των κύκλων ''για αποφάσεις πολιτικής''.
Εως και αυτή την στιγμή, έχουν στον ιστότοπο του FDA εγχειρίδιο και οδηγίες χρήσεις για τα τεστ PCR που αναφέρουν όριο 40 κύκλων.

Ο οργανισμός είπε ότι θα πρέπει να συνεργαστεί με το F.D.A. και με τους κατασκευαστές των τεστ για να διασφαλίσουν ότι τα μέτρα «μπορούν να χρησιμοποιηθούν σωστά και με βεβαιότητα ότι γνωρίζουμε τι κάνουν».
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΚΕΥΑΣΤΗ, ΑΚΟΜΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ 40 ΚΥΚΛΟΥΣ.
Οι υπολογισμοί του C.D.C. δείχνουν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστεί κάποιος ενεργός ιός σε ένα δείγμα πάνω από το όριο των 33 κύκλων.
Αξιωματούχοι σε ορισμένα κρατικά εργαστήρια δήλωσαν ότι το C.D.C. δεν τους ζήτησε να σημειώσουν τις τιμές των ορίων των κύκλων ή να τις μοιραστούν με οργανισμούς παρακολούθησης επαφών.
Για παράδειγμα, το κρατικό εργαστήριο της Βόρειας Καρολίνας χρησιμοποιεί το τεστ Thermo Fisher coronavirus, το οποίο ταξινομεί αυτόματα τα αποτελέσματα με βάση μια διακοπή 37 κύκλων. Εκπρόσωπος του εργαστηρίου είπε ότι οι δοκιμαστές δεν είχαν πρόσβαση στους ακριβείς αριθμούς.
Αυτό ισοδυναμεί με μια τεράστια χαμένη ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για την ασθένεια, ανέφεραν ορισμένοι ειδικοί.
‘‘Είναι απίστευτο για μένα ότι οι άνθρωποι δεν καταγράφουν τις τιμές του C.T. όριου κύκλων, από όλα αυτά τα τεστ – και απλώς επιστρέφουν θετικά ή αρνητικά «, δήλωσε η Angela Rasmussen, ιολόγος στο Πανεπιστήμιο Columbia στη Νέα Υόρκη.
«Θα ήταν χρήσιμες πληροφορίες να γνωρίζουμε όταν κάποιος είναι θετικός, εαν έχει υψηλό ιικό φορτίο ή χαμηλό ιικό φορτίο», πρόσθεσε.
Αξιωματούχοι στο Wadsworth Center, το κρατικό εργαστήριο της Νέας Υόρκης, έχουν πρόσβαση στις τιμές του C.T. από δοκιμές που έχουν επεξεργαστεί και ανέλυσαν τους αριθμούς τους κατόπιν αιτήματος των The Times.
Τον Ιούλιο, το εργαστήριο εντόπισε 794 θετικά τεστ, βάσει ενός ορίου 40 κύκλων.
Εάν το όριο ήταν 35 κύκλοι, περίπου οι μισές από αυτές τις δοκιμές θα ήταν αρνητικές.
Ενώ μέ όριο τους 30 κύκλους, περίπου το 70 τοις εκατό θα είναι αρνητικές.
Στη Μασαχουσέτη, από το 85 έως το 90 τοις εκατό των ατόμων που έδειξαν θετικά τον Ιούλιο με όριο κύκλου 40 θα θεωρούνταν αρνητικοί εάν το όριο κύκλων ήταν 30 κύκλοι, δήλωσε ο Δρ Mina''.
''Θα έλεγα ότι κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν θα έπρεπε να ιχνηλατούνται, ούτε ένας'', είπε.
ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΝΑ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΙΧΝΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ.
Άλλοι ειδικοί που ενημερώθηκαν για αυτούς τους αριθμούς μείναν έκπληκτοι.
''Είμαι πραγματικά σοκαρισμένος που θα μπορούσε το όριο να είναι τόσο υψηλό – να έχουμε τόσο μεγάλο ποσοστό θετικών τέστ με τόσο υψηλό το C.T.'', δήλωσε ο Δρ Ashish Jha, διευθυντής του Harvard Global Health Institute. ''Ολο αυτό αλλάζει πραγματικά τον τρόπο που πρέπει να σκεφτόμαστε τις δοκιμές'',
Ο αριθμός των ατόμων με θετικά αποτελέσματα που δεν είναι μολυσματικοί είναι ιδιαίτερα ανησυχητικός, δήλωσε ο Scott Becker, εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας.
Θετικό τέστ για τον κορονοιό; Το πιθανότερο είναι να μην είναι
Και ο Φάουτσι το γνώριζε τουλάχιστον απο τον Ιούλιο που το παραδεχόταν.
''Ο Fauci γνωρίζει τουλάχιστον από τον Ιούλιο ότι οι περισσότερες «περιπτώσεις» του Covid είναι ψευδείς. Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν συνήθως 42-45 κύκλους, λέει ο Fauci ότι κάθε θετικό τεστ πάνω από 35 κύκλους είναι ψευδώς θετικό. Σε αυτό βασίζεται ολόκληρη η πανδημία - ψεύτικα αποτελέσματα δοκιμών. Παρακολουθήστε τον Fauci να το παραδέχεται.''

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ
Απο το φυλάδιο οδηγιών που χρησιμοποιούμε και εδώ στην Ελλάδα

ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.

ΑΠΟ ΤΟ FDA ΓΙΑ ΤΟ RealAccurate Quadruplex

SARS-CoV-2 PCR kit.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ FDA ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΤ.

Quick SARS-CoV-2 rRT-PCR Kit - Instructions for Use

https://www.fda.gov/media/137780/download


This assay is for in vitro diagnostic use

ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.!!!!!!!!!!



ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΑΠΟ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΔΕΝ AΠΟΚΛΕΙΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ SARSCOV-2ΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΟΔΥΡΜΟΣ;;;

ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΜΩΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΤΟΝ ΙΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΣΟΥ;;;;

ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΤΑΙ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΙΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ .

TO ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΑΡΑ, [is limited (LIMITATION) to patient with symptoms of COVID 19.]

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΞΗΓΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΤΙ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ KAI ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.


Η ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΕΙΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.

Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ (LIMITATION) ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Η ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΣΤ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.

ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

ΘΕΤΙΚΟ ράπιντ πρέπει να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ με PCR τεστ

ΑΡΝΗΤΙΚΟ ράπιντ πρέπει να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ με PCR τεστ

ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΥΓΙΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.

ΘΕΤΙΚΟ ράπιντ πρέπει να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ με PCR τεστ

ΑΡΝΗΤΙΚΟ ράπιντ πρέπει να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ με PCR τεστ

''Θετικό αποτέλεσμα ΡΑΠΙΝΤ έχει ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ αξιοπιστία σε άτομα συμπτωματικά δηλ. άτομα που εμφανίζουν εκδηλώσεις της COVID-19, (και σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ πρέπεινα το επιβεβαιώσεις με PCR τεστ)''

''ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΑΠΙΝΤ ΣΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ PCR τεστ''

''Στα ασυμπτωματικά άτομα η ευαισθησία των δοκιμασιών αυτών είναι χαμηλή με αποτέλεσμα να δίνουν υψηλά ποσοστά ψευδώς αρνητικών αποτελεσμάτων.'' Aρα και εδω το ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΑΠΙΝΤ το EΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ με PCR τεστ

''Επί πλέον ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα ασυμπτωματικό άτομο χρειάζεται ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕ PCR τεστ, προκειμένου να μην οδηγούνται αυτά τα άτομα σε άσκοπη καραντίνα και ιχνηλατήσεις στενών επαφών.''

https://tvxs.gr/.../oxi-ton-iatron-biopathologias-sta...

Μια νέα μελέτη CDC αξιολόγησε περισσότερους από 3.400 ασθενείς και χρησιμοποίησε δύο εξετάσεις - το γρήγορο τεστ και το τεστ PCR που χρειάζονται μερικές ημέρες για να πάρουν αποτελέσματα, αλλά οι γιατροί λένε ότι είναι πιο ευαίσθητο και ακριβέστερο.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι οι ταχείες δοκιμές ήταν πιο αξιόπιστες όταν ο ασθενής παρουσίαζε ήδη συμπτώματα.

Η μελέτη δείχνει τα ράπιντ έχαναν τα δύο τρίτα των ασθενών που ήταν ασυμπτωματικοί.

Ο Δρ Strome είπε ότι αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι εκπληκτικά.

https://www.msn.com/.../new-cdc-study-shows.../ar-BB1d5Mzs

https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7003e3.htm...

ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ

''Αυτή η δοκιμή έχει εγκριθεί μόνο για την ανίχνευση πρωτεϊνών από το SARS-CoV-2 και όχι για άλλους ιούς ή παθογόνα.

Αυτή η δοκιμή ανιχνεύει τόσο βιώσιμο (ζωντανό) όσο και μη βιώσιμο SARS-CoV-2.

● Τα θετικά αποτελέσματα των δοκιμών δεν κάνουν διάκριση μεταξύ SARS-CoV και SARS-CoV-2. (ΔΗΛΑΔΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ SARS-CoV ) κορονοιός που προυπήρχε.

● Τα αποτελέσματα των δοκιμών πρέπει να αξιολογούνται σε συνδυασμό με άλλα κλινικά δεδομένα που είναι διαθέσιμα στο γιατρό.

● Τα θετικά αποτελέσματα των δοκιμών δεν αποκλείουν τις συν-λοιμώξεις με άλλα παθογόνα.

Τα αρνητικά αποτελέσματα των δοκιμών δεν προορίζονται να αποτρέψουν άλλες ιογενείς ή βακτηριακές λοιμώξεις εκτός του SARS.

● Τα αρνητικά αποτελέσματα, από ασθενείς με έναρξη συμπτωμάτων πέραν των πέντε ημερών, πρέπει να αντιμετωπίζονται και ΜΕ επιβεβαίωση εγκεκριμένη από τον FDA μοριακή δοκιμασία, εάν είναι απαραίτητο και για κλινική διαχείριση.

Εάν απαιτείται η διαφοροποίηση συγκεκριμένων ιών και στελεχών SARS, πρόσθετες δοκιμές, απαιτείται διαβούλευση με κρατικές ή τοπικές υπηρεσίες δημόσιας υγείας.

Η απόδοση του τεστ εξαρτάται από τη ποσότητα του ιού (αντιγόνο) στο δείγμα και μπορεί να συσχετιστεί ή όχι με την ιική καλλιέργεια με τα αποτελέσματα που πραγματοποιήθηκαν στο ίδιο δείγμα.

● Ένα αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής μπορεί να προκύψει εάν το επίπεδο αντιγόνου σε ένα δείγμα είναι κάτω από το όριο ανίχνευσης της δοκιμής ή άν το δείγμα συλλέχθηκε ακατάλληλα.

● Η μη τήρηση της διαδικασίας δοκιμής ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά την απόδοση της δοκιμής ή / και να ακυρώσει το αποτέλεσμα της δοκιμής.

ΑΠΟ ΤΑ 31 ΘΕΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΘΕΤΙΚΟ, ΔΗΛΑΔΗ 3% ΣΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΣΕ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.

https://www.fda.gov/media/144256/download

Η ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΕΙΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.

Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ (LIMITATION) ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Η ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΣΤ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΩΝ ΜΜΕ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.
''Ας πούμε ότι η Pfizer και μετά η Moderna κερδίζει την έγκριση της FDA για την απελευθέρωση των εμβολίων στις ΗΠΑ. Με τον στρατό να κάνει τα logistics της χορήγησης, εκατομμύρια δόσεις απομακρύνονται, και σύντομα, ένας εξαιρετικός αριθμός Αμερικανών παρατάσσεται για να πάρει το εμβόλιο.
Μετά από μια κατάλληλη χρονική περίοδο, οι ελίτ ιατρικοί σχεδιαστές θα αλλάξουν τον τρόπο διεξαγωγής του τεστ PCR. Ο αριθμός των κύκλων θα μειωθεί δραστικά. Αυτή η παραγγελία θα βγει στα εργαστήρια στις ΗΠΑ.
Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι θα εμφανιστούν πολύ λιγότερα θετικά αποτελέσματα δοκιμών.
Επομένως, η τάση των «νέων κρουσμάτων COVID» θα σταματήσει να αυξάνεται. Θα σταματήσει και μετά θα πέσει.
Αυτή η πτώση θα ανακοινωθεί ως απόδειξη ότι το εμβόλιο παράγει μια νίκη έναντι του ιού.
Υπάρχει μια άλλη στρατηγική: αλλάξτε τον ορισμό του «κρούσματος COVID». (Το κάνουν εδώ και 10 χρόνια) Κάντε τον νέο ορισμό, όσον αφορά τα κλινικά συμπτώματα, πιο περιοριστικό. Κάτι τέτοιο θα έκανε το τέχνασμα: «Ο ασθενής πρέπει να εμφανίσει θερμοκρασία σώματος τουλάχιστον 39 για 48 συνεχόμενες ώρες».
Αυτό θα προκαλέσει αυτόματα σημαντική μείωση του αριθμού των ''κρουσμάτων''. Η πτώση θα αποδοθεί στην ευεργετική επίδραση του εμβολίου.
Για σκοπούς υποχρεωτικών εγκλεισμών και γενικών περιορισμών [12], για την προώθηση περισσότερου φόβου και την τιμωρία περιοχών όπου η οικονομία είναι «πολύ ανοιχτή», μπορεί να εφαρμοστεί μια αντίστροφη τεχνική:
Κάντε τις δοκιμές PCR να προσαρμόσουν τους κύκλους τους προς τα πάνω, δημιουργώντας έτσι τεράστιο αριθμό θετικών αποτελεσμάτων και «νέα κρούσματα».
''Λοιπόν, στη Νότια Ντακότα, πρέπει να δώσουμε εντολή τουλάχιστον 100.000 περισσότερους εμβολιασμούς σε καθένα από τα ακόλουθα« καυτά σημεία », όπου οι αριθμοί των περιπτώσεων έχουν ξαφνικά κλιμακωθεί. Και πρέπει να κλειδώσουμε αυτές τις περιοχές αμέσως… »
Περιττό να πούμε ότι κάθε σοβαρή βλάβη και θάνατος που προκαλείται από το εμβόλιο οπουδήποτε θα αποδοθεί στην «πανδημία».
Και έτσι το έχετε. Απλό, βάναυσο, εγκληματικό και ελεγχόμενο από το ομοσπονδιακό επίπεδο. Μια στρατηγική για να φαίνεται ότι το εμβόλιο COVID ότι είναι αποτελεσματικό και σώζει κάθε ημέρα.
Εδώ είναι ένα υπόβαθρο που έγραψα για το θέμα της απάτης των εμβολίων COVID:
Το να φτιάχνεις ένα εμβόλιο σαν πρωταθλητής δεν είναι δύσκολο για τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας. Υπάρχουν πολλές στρατηγικές.''

ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Είναι εκτός απο αναξιόπιστα ασφαλή;;;
ΟΧΙ.

Τεστ αντιγόνου Covid 19 Ag (Rapid test αντιγόνου)

Μέθοδος: test ανοσοχρωματογραφίας
Δείγμα: Ρινικό ή φαρυγγικό επίχρισμα
Αποτέλεσμα: εντός 1 ώρας
Οικονομικότερη μέθοδος για να δείτε εάν νοσείτε τώρα από κορονοϊό.
Μειονέκτημα: το θετικό αποτέλεσμα πρέπει να επιβεβαιώνεται με τη μέθοδο αναφοράς για τη διάγνωση της ενεργής λοίμωξης από κορονοϊό που δεν είναι άλλη από τη Real Time-PCR.
Tο τεστ αντιγόνου Covid 19 Ag βασίζεται στην τεχνολογία μεμβράνης με κολλοειδή νανοσωματίδια. Μια μεμβράνη νιτροκυτταρίνης ευαισθητοποιείται με μονοκλωνικά αντισώματα που στρέφονται εναντίον του αντιγόνου του ιού.''

Νανοσωματίδια Κολλοειδή Αργυρου που χρησιμοποείται στην ογκολογία,σε χημειοθεραπεία.

ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ.

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;;

''Από την άλλη πλευρά, υλικά με πολύ χαμηλή διαλυτότητα ή ικανότητα αποικοδόμησης, θα μπορούσαν να συσσωρευτούν εντός βιολογικών συστημάτων και να παραμείνουν εκεί για μεγάλες χρονικές περιόδους.''

6.4 Ποιες είναι οι επιπτώσεις στην υγεία των νανοσωματιδίων που χρησιμοποιούνται ως φορείς φαρμάκων;

''Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης νανοσωματιδίων για φαρμακευτικά σκευάσματα είναι η πιθανότητα διέλευσης του αιματοεγκεφαλικού φραγμού (BBB). Ωστόσο, αυτό μπορεί επίσης να είναι το σημαντικό μειονέκτημα για τη συστηματική χορήγηση νανοσωματιδίων όσον αφορά την πιθανή τοξικότητα στον εγκέφαλο.

Όταν αξιολογήθηκαν νανοσωματίδια με διαφορετικά χαρακτηριστικά επιφανείας, τα ουδέτερα νανοσωματίδια και οι χαμηλές συγκεντρώσεις ανιονικών νανοσωματιδίων βρέθηκαν να μην έχουν επίδραση στην ακεραιότητα του BBB, ενώ οι υψηλές συγκεντρώσεις ανιονικών νανοσωματιδίων και τα κατιονικά νανοσωματίδια ήταν τοξικές για το BBB. 

Τα ποσοστά πρόσληψης του εγκεφάλου, ανιονικών νανοσωματιδίων σε χαμηλότερες συγκεντρώσεις ήταν ανώτερα από τα ουδέτερα ή κατιονικά σκευάσματα στις ίδιες συγκεντρώσεις. Ως εκ τούτου, το επιφανειακό φορτίο νανοσωματιδίων πρέπει να ληφθεί υπόψη για τοξικότητα και προφίλ διανομής εγκεφάλου (Lockman et al 2004).

Η χρήση νανοσωματιδίων ως φορέων φαρμάκων μπορεί να μειώσει την τοξικότητα του ενσωματωμένου φαρμάκου (Kim et al 2003), αν και δεν μπορεί πάντα να γίνει διάκριση μεταξύ του φαρμάκου και της τοξικότητας των νανοσωματιδίων.

In vitro παρατηρήσεις με κερατινοκύτταρα, μακροφάγα και μονοκύτταρα αίματος αποκάλυψαν την επαγωγή οξειδωτικού στρες σε αυτά τα κύτταρα μετά από έκθεση σε νανοσωματίδια (Shvedova et al 2003, Brown et al 2004).

Λαμβάνοντας υπόψη τα ειδικά χαρακτηριστικά που καταδεικνύονται για τα νανοσωματίδια, οι δοκιμές που συνήθως εκτελούνται για τον προσδιορισμό της τοξικότητας των προϊόντων μπορεί να μην επαρκούν για την ανίχνευση όλων των πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών των νανοσωματιδίων.

Με βάση τις εμπειρίες στην εισπνοή τοξικολογίας, προτάθηκε μια σειρά δοκιμών για την αξιολόγηση της τοξικότητας των νανοσωματιδίων που χρησιμοποιούνται σε συστήματα διανομής φαρμάκων (Borm και Kreyling 2004). 

Αυτές περιελάμβαναν δοκιμές για βλάβη των κυττάρων του αίματος μετά από ενδοφλέβια χορήγηση, αποκρίσεις οξείας φάσης ηπατοκυττάρων ή πνευμονικών κυττάρων, δοκιμές διαπερατότητας ενδοθηλιακών κυττάρων, για αποσταθεροποίηση αθηρωματικών πλακών σε ζωικά μοντέλα για αθηροσκλήρωση, για επιδράσεις στο αυτόνομο νευρικό σύστημα, για επικουρική δραστηριότητα σε μοντέλο ανοσοποίησης, για ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος με μέτρηση της δραστηριότητας των Τ κυττάρων και της επαγωγής της κυτοκίνης στους λεμφαδένες, για τον προσδιορισμό της επιφανειακής δραστηριότητας και της επαγωγής του οξειδωτικού στρες σε κυτταρικές γραμμές, για τοξικότητα σε διάφορες κυτταρικές σειρές in vitro, και για βιοαπόσταση.

Ένας μηχανισμός τοξικότητας των νανοσωματιδίων είναι πιθανό να είναι η επαγωγή αντιδραστικών ειδών οξυγόνου και το επακόλουθο οξειδωτικό στρες σε κύτταρα και όργανα. 

Ο έλεγχος για την αλληλεπίδραση νανοσωματιδίων με πρωτεΐνες και διάφορους τύπους κυττάρων πρέπει να εξεταστεί ως μέρος της τοξικολογικής αξιολόγησης.  

Με εξαίρεση τα αερομεταφερόμενα σωματίδια που μεταφέρονται στον πνεύμονα, οι πληροφορίες σχετικά με τη βιολογική μοίρα των νανοσωματιδίων, συμπεριλαμβανομένης της κατανομής, της συσσώρευσης, του μεταβολισμού και της τοξικότητας για τα όργανα είναι ακόμη ελάχιστες.''

Και σαν να μην έφταναν αυτά.


Οι μπατονέτες αποστειρώνονται με οξείδιο του αιθυλενίου.

(Ethylene Oxide) είναι μια μέθοδος αποστείρωσης ιατρικών συσκευών.

Καθόλου ακίνδυνο σε συχνή χρήση.

Το ράπιντ τεστ μπορεί να μην ανιχνεύει αποτελεσματικά τον ιό, τοποθετεί όμως αποτελεσματικά στη βάση το εγκεφάλου ίνες νιτροκυτταρίνης και νανοσωματίδια οξειδίου αιθυλενίου (Ethylene oxide), δηλαδή δύο άκρως καρκινογόνες ουσίες. 

Σε επαφή με τα μάτια προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη και πρέπει να ξεπλυθεί άμεσα.

Αφελής ερώτηση: Πώς ξεπλένεται μετά το τέστ από την βάση του εγκεφάλου;

''Κίνδυνοι - Προφυλάξεις: Υγρό και ατμοί πολύ εύφλεκτα. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Διαβάστε την ετικέτα πριν από τη χρήση. Μακριά από θερμότητα/σπινθήρες/γυμνές φλόγες/θερμές επιφάνειες. Μην καπνίζετε. Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. Να φοράτε προστατευτικά μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια / πρόσωπο.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε.''

Μέσω εμπορικών δοκιμών, το δηλητήριο καταπίνεται τοπικά σε υψηλές συγκεντρώσεις (μύτη / λαιμός)

«Το αιθυλενοξείδιο είναι τοξικό και καρκινογόνο όταν εισπνέεται.

Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης περιλαμβάνουν πονοκέφαλο, ζάλη και ναυτία / έμετο. Καθώς αυξάνεται η δόση, οδηγεί σε σπασμούς, κράμπες και τελικά σε κώμα. Ερεθίζει το δέρμα και την αναπνευστική οδό.

Οι πνεύμονες μπορούν να γεμίσουν για ώρες μετά την εισπνοή " Βικιπαίδεια "Υπάρχει πλήρης απαγόρευση της χρήσης οξειδίου του αιθυλενίου σε φυτοφάρμακα στην ΕΕ.

Στα βιοκτόνα, το δραστικό συστατικό επιτρέπεται για απολύμανση, αλλά ΧΩΡΙΣ επαφή με τρόφιμα. Το οξείδιο του αιθυλενίου είναι μεταλλαξιογόνο και καρκινογόνο." Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Αξιολόγησης Κινδύνων

Ποιοι καρκίνοι συνδέονται με την έκθεση σε αιθυλενοξείδιο; 

Το λέμφωμα και η λευχαιμία είναι οι καρκίνοι που αναφέρονται συχνότερα ότι σχετίζονται με επαγγελματική έκθεση σε αιθυλενοξείδιο. Οι καρκίνοι του στομάχου και του μαστού μπορεί επίσης να σχετίζονται με την έκθεση σε οξείδιο του αιθυλενίου.

https://www.cancer.gov/about-cancer/causes-prevention/risk/substances/ethylene-oxide


Αλήθεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »