Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Μαλεσίνα: "Απασφάλισε" ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης κατά πάντων

 Επιμέλεια: Real News of Greece 

Σε ότι αφορά τη Μαλεσίνα Φθιώτιδας και αυτά που δημοσιεύσαμε χθές μετά από καταγγελίες που λάβαμε από κατοίκους της περιοχής, λάβαμε νέες καταγγελίες περί εμπλοκής στην υπόθεση του γνωστού δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη. Οι νέες καταγγελίες αναφέρουν πως ΕΟΔΥ Φθιώτιδας και Δήμος Λοκρών πετούν τα χρησιμοποιημένα και αχρησιμοποίητα τεστ σε απλούς κάδους σκουπιδιών. 

Δείτε φωτογραφίες που λάβαμε: 


 
Τεστ του πιο "επικίνδυνου ίου" στην ιστορία της ανθρωπότητας πεταμένα σε απλό κάδο σκουπιδιών;  

Η σελίδα Real News of Greece επικοινώνησε με τον γνωστό δικηγόρο. Δείτε τι δήλωσε στη σελίδα μας: 
-Κύριε Αντωνιάδη είναι αλήθεια όσα μας καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Μαλεσίνας για τα Rapid test; 
-Φυσικά και είναι αλήθεια. Όπως έχω δηλώσει επανειλημμένα η μεγάλη απάτη στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους πρέπει να σταματήσει. Η απάτη της ψευτοπανδημίας πρέπει να τερματιστεί εδώ και να τελειώνουμε μια και καλή. Τα πρώτα rapid test που πετάχτηκαν σε απλό κάδο σκουπιδιών στη Μαλεσίνα έχουν κατασχεθεί και αποτελούν προϊόν δικογραφίας. 
-Δηλαδή τα rapid test της Μαλεσίνας θέλετε να πείτε πως τα έχετε στην κατοχή σας; 
-Ακριβώς. Μου τα έστειλαν κάτοικοι της Μαλεσίνας και πλέον εξετάζονται από επιστήμονες. Μετά θα ακολουθήσει η δικογραφία για όλους τους εμπλεκομένους σε αυτή την υπόθεση. 

-Κύριε Αντωνιάδη, ο κόσμος τότε πως πεθαίνει στα νοσοκομεία; 
-Πηγαίνετε μια βόλτα στα νοσοκομεία να δείτε πως μπαίνει ο κόσμος και πως καταλήγει. Εκτός αν δεν αφήνουν μόνο εσάς να μπείτε, γιατί τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (ΜΜΕ) έχουν ελεύθερη είσοδο. Γιατί χορηγούν στους ασθενείς ψυχοφάρμακα minitran 4-25 και άλλα διάφορα; Γιατί κάνουν τραχειοτομές για ψύλλου πήδημα; Γιατί ασθενείς που πεθαίνουν από άλλες αιτίες τους χρεώνουν Covid-19; 

-Κύριε Αντωνιάδη, γνωρίζετε φυσικά πως όσα λέτε έχουν προκαλέσει αντιδράσεις. Πολλοί λένε, που είναι ένας εισαγγελέας να σας μαζέψει; 
-Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. Που είναι ένας εισαγγελέας να με μαζέψει; Ενώ λέω δημόσια ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο αρχηγός της Εγκληματικής Οργάνωσης, γιατί δεν με έχει καλέσει ένας εισαγγελέας να δώσω εξηγήσεις; Αντίθετα όταν εγώ καλώ εισαγγελείς για χιλιάδες περιστατικά στα νοσοκομεία, γιατί κρύβονται οι εισαγγελείς; Μάλλον τρομάζουν πολλούς τα στοιχεία που έχω στην κατοχή μου. 

-Έχουμε διαβάσει περιστατικά που έχετε βγάλει κόσμο από τα νοσοκομεία. Πως γίνεται ένας δικηγόρος με τόση άνεση να κάνει κάτι τέτοιο; 
-Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ. Πως γίνεται ενώ πήγα στον Ευαγγελισμό και έβγαλα την κυρία Μαρία μετά εμένα γιατί δεν μου είπαν να μπω καραντίνα; Δεν με αγγίζει εμένα η ψευτοπανδημία; Όταν πήγα σε άλλο περιστατικό στο ΑΤΤΙΚΟ, ενώ το δείγμα ήταν θετικό γιατί όταν πήγα έγινε αρνητικό; Δεν είμαι Θεός για να το αλλάξω. Ένας δικηγόρος είμαι. Καταλάβατε λοιπόν τι παίζεται πίσω από την πλάτη του κόσμου; 

-Μάθαμε επίσης ότι είναι σε εξέλιξη δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και απάτη. Ποιοι είναι οι κατηγορούμενοι; 
-Η κυβέρνηση, ο ΕΟΔΥ, 43 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα και όσοι συνέργησαν σε αυτή την απάτη της ψευτοπανδημίας. 

-Στους κατοίκους της Μαλεσίνας τι έχετε να πείτε; 
-Έχω να πω πως είμαι δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν. Ήδη όπως θα μάθατε μία εκταφή νεκρού στην Πιερία απέδειξε πως ο άνθρωπος δεν πέθανε από Covid-19 αλλά δολοφονήθηκε. Του έκοψαν την τραχεία. Έτσι και οι οικογένειες των θυμάτων στη Μαλεσίνα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου για να κάνω τις νομικές ενέργειες ώστε να ζητηθεί εκταφή και νεκροψία, για να μάθουν από τι πραγματικά πέθαναν οι δικοί τους άνθρωποι. Οι κάτοικοι της Μαλεσίνας αλλά και γενικά όλοι οι Έλληνες να γυρίσουν την πλάτη τους στο θέατρο με τα rapid test. Τέλος να ξέρει ο ΕΟΔΥ Φθιώτιδας, ο Δήμος Λοκρών, το νοσοκομείο Λαμίας και τα ΜΜΕ της Φθιώτιδας πως σύντομα θα συναντηθούν οι δρόμοι μας. Ιδιαίτερα το νοσοκομείο Λαμίας να προσέχει γιατί κάποια μέρα μπορεί να πάει κάποιος "ασθενής" που να μην είναι στην πραγματικότητα ασθενής. 

-Σαν απειλή μας ακούστηκε. 
-Εγώ απλά ενημερώνω. Ενώ είναι επικίνδυνος ο ιός τους, γιατί τα πετάνε όλα (μάσκες, στολές, τέστ) σε απλούς κάδους και δεν τα στέλνουν για καταστροφή; Γιατί δεν υπάρχει πρωτόκολλο καταστροφής τους; Καταλάβατε τώρα πόσο παραμύθι έχει φάει ο κόσμος; 

-Άλλοι δικηγόροι γιατί δεν κάνουν ότι κάνετε εσείς; 
-Πολύ πιθανόν να περιμένουν να βγάλει ο Αντωνιάδης το φίδι από την τρύπα και μετά όταν γίνουν οι αγωγές και μηνύσεις από τον κόσμο να εμφανιστούν για να πάρουν τα ποσοστά από κάθε αγωγή ξεχωριστά. 

-Τέλος να σας ρωτήσουμε, σε ποια φάση βρίσκεται η δικογραφία; 
-Αυτή τη στιγμή είναι προς το τέλος της και στη συνέχεια θα μεταφραστεί σε τέσσερις γλώσσες. 

-Δηλαδή θα υπάρξει και προσφυγή στη Χάγη; 
-Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε όταν έρθει η ώρα. 


Αφιερώνουμε αυτό το άρθρο σε όσους είπαν για το χθεσινό άρθρο μας για τη Μαλεσίνα ότι γράφουμε βλακείες και είμαστε άσχετοι. Επίσης αφιερωμένο στους χάκερς που επιχείρησαν χθες βράδυ να ρίξουν την σελίδα μας. Είπαμε, πονάει η αλήθεια. 

Τέλος  να ενημερώσουμε για μία καταγγελία που μας ήρθε μόλις τώρα. Πολλοί γύρισαν στα σπίτια τους στη Μαλεσίνα από το νοσοκομείο. Μπορεί να μην το ξέρετε γιατί τα ασθενοφόρα έρχονται με σβηστά φώτα και σβηστούς φάρους. Μόνο όταν φεύγουν για το νοσοκομείο Λαμίας ξέρουν να αναχωρούν με "τυμπανοκρουσίες". Όταν τους επιστρέφουν έρχονται σαν τους κλέφτες. 
Γιατί κάποια επαγγέλματα στη Μαλεσίνα συνεχίζουν να εργάζονται; Εκεί δεν κολλάει ο ιός; Κάποιοι γιατί μπαινοβγαίνουν ελεύθερα στη Μαλεσίνα; Εκείνους δεν τους πιάνει το lockdown; Ούτε εκεί κολλάει ο ιός;

ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ... 

3 σχόλια:

  1. Η ΑΓΊΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΈΦΕΡΕ ΤΟ ΝΈΟ ΤΕΣΤ....
    ΈΛΑ. ΠΆΡΕ ΠΆΡΕ..... ΤΡΈΞΤΕ.
    ΤΣΆΜΠΑ ΕΊΝΑΙ.....
    ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΕΊΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΌ??????
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΩ......


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι δεν ειναι της ζημενς ειναι απο το μπουχεβαλντ του δοκτωρος Εριχ Φον Κρουπ ξαδελφου του ιατρου Μεγκελε...

      καληνυχτα μας

      Διαγραφή
  2. Και στα self test μπλεγμένη η Siemens - Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έτρεξε να τα αγοράσει

    https://www.youtube.com/watch?v=l3CNd6fNVFA

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »