Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Χορὸς πρακτόρων, κατασκόπων καὶ ῥουφιάνων…

Ο χορός των κατασκόπων, που παριστάνουν τους εξεγερμένους Συρίους, για την παράσταση που παίζεται μπροστά στις κάμερες, συναντάται φυσικά και στην Ιταλία. Τα ΜΜΕ πρόσφατα μας μετέδωσαν την δραματική έκκληση δύο Ιταλίδων που βρέθηκαν στην Συρία δήθεν «αιχμάλωτες».

 Χορὸς πρακτόρων, κατασκόπων καὶ ῥουφιάνων...
Και φυσικά μόνο τυχαίες δεν είναι οι συγκεκριμένες κοπέλες αφού σχετίζονται με τους διοργανωτές της
παραστάσεως που οδήγησε στην ψεύτικη επανάσταση εναντίον του Assad.


Μαζί τους μία μαροκινή πρακτόρισσα, που παριστάνει την εξεγερμένη Σύρια, σε διαδήλωση μαϊμού στην Ρώμη.

Χορὸς πρακτόρων, κατασκόπων καὶ ῥουφιάνων...2


Παραδίπλα ο πράκτορας Haisam Saqan.

Χορὸς πρακτόρων, κατασκόπων καὶ ῥουφιάνων...7


Toν φαλακρό πράκτορα Haisam Saqan, που βλέπουμε δίπλα στους ετοιμοθάνατους Συρίους, τον διαφήμισε στην Ιταλική τηλεόραση ένας …«περιούσιος» σιωνιστής παρουσιαστής που λέγεται Gad Lerner.

Χορὸς πρακτόρων, κατασκόπων καὶ ῥουφιάνων...1Χορὸς πρακτόρων, κατασκόπων καὶ ῥουφιάνων...5Χορὸς πρακτόρων, κατασκόπων καὶ ῥουφιάνων...4Χορὸς πρακτόρων, κατασκόπων καὶ ῥουφιάνων...3

Όπως και στην Ελλάδα οι …εχθροί των Ισραηλινών γίνονται εχθροί όλων των κλόουν της πολιτικής, έτσι και στην Ιταλία βλέπουμε πρώην υπουργό κομμουνιστή να διαδηλώνει υπέρ των …αποκεφαλιστών του Ισραήλ, που παριστάνουν τους Σύριους. Ο Σιωνισμός στηρίζεται οριζόντια απ’ όλα τα κόμματα.

Χορὸς πρακτόρων, κατασκόπων καὶ ῥουφιάνων...8


Η παράσταση είναι παγκοσμίων διαστάσεων, γιατί έτσι οι πολίτες αρχίζουν να διαμορφώνουν μία συγκεκριμένη εσφαλμένη εικόνα για την πραγματικότητα και δεν αντιδρούν όταν οι κλόουν της πολιτικής  τους φορολογήσουν ξανά για να χρηματοδοτήσουν τους …«εκδημοκρατιστικούς» πολέμους της Νέας Τάξεως.

Χορὸς πρακτόρων, κατασκόπων καὶ ῥουφιάνων...12 Χορὸς πρακτόρων, κατασκόπων καὶ ῥουφιάνων...10

Σίγμα


Για όσους διαβάζουν Ιταλικά το σχετικό άρθρο εδώ.

Χορὸς πρακτόρων, κατασκόπων καὶ ῥουφιάνων...6
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »