Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ἀκόμη καὶ οἱ ἀντισιωνιστὲς Ἑβραῖοι ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ!!!

Πάνω από 200.000 υπερορθόδοξοι Εβραίοι διαδήλωσαν πέρυσι τον Μάρτιο στην Ιερουσαλήμ ενάντια στα σχέδια της κυβερνήσεως για αλλαγή της νομοθεσίας σχετικά με την υποχρεωτική στράτευση. 
Οι αφιερωμένοι στην μελέτη των εβραϊκών ιερών κειμένων, που ονομάζονται και Haredim, εξαιρούντο της στρατιωτικής θητείας. Αποτελούν περίπου το 1/10 του πληθυσμού του Ισραήλ και ζουν φτωχικά συνήθως, με κρατικά επιδόματα.
Επειδή στην τωρινή Βουλή του Ισραήλ για πρώτη φορά ΔΕΝ συμμετέχει εκπρόσωπος των Haredim, οι άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί πίεσαν να σταματήσουν οι εξαιρέσεις υπέρ των Haredim, ώστε να μοιραστεί το φορτίο των υποχρεώσεων προς το κράτος. 

Αυτοί οι υπερορθόδοξοι Εβραίοι, που ΔΕΝ ακολουθούν τον σιωνισμό, ούτε ως προς την λατρεία του χρήματος, ούτε ως προς τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος, τώρα πια θα υποχρεωθούν να συμμετέχουν στις στρατιωτικές δράσεις του Ισραήλ και θα καταστούν συνένοχοι των
εγκληματικών σχεδίων των Rothschild.

Ἀκόμη καὶ οἱ ἀντισιωνιστὲς Ἑβραῖοι ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ!!!7

Παρόλο που η διαδήλωση ήταν τεράστια,  αντιλαμβανόμαστε τώρα ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ανεφέρθη στα ΜΜΕ, που ελέγχονται από σιωνιστές και γι’ αυτό οι περισσότεροι αγνοούμε ότι υπάρχει μία τόσο σημαντική μάζα αντισιωνιστών εβραίων μέσα στο ίδιο το Ισραήλ.

Ἀκόμη καὶ οἱ ἀντισιωνιστὲς Ἑβραῖοι ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ!!!6


Η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ θεωρείται …αίρεση από τους Haredim, οπότε ήταν θέμα χρόνου οι μαριονέτες των Rothschild να τους στριμώξουν και να τους υποχρεώσουν να γίνουν συνεργοί στα εγκλήματα του Σιωνισμού, εφόσον δέχονται επιδόματα από το σιωνιστικό κράτος προνοίας.

 Ἀκόμη καὶ οἱ ἀντισιωνιστὲς Ἑβραῖοι ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ!!!5 Ἀκόμη καὶ οἱ ἀντισιωνιστὲς Ἑβραῖοι ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ!!!4 Ἀκόμη καὶ οἱ ἀντισιωνιστὲς Ἑβραῖοι ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ!!!3

Με παρόμοιο τρόπο υπεχρεώθησαν να σηκώσουν την σημαία του Ισραήλ, ως προϋπόθεση, για να συνεχίσουν να λαμβάνουν κρατική επιχορήγηση.

Ἀκόμη καὶ οἱ ἀντισιωνιστὲς Ἑβραῖοι ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ!!!1


Διαβάστε εκτενές αφιέρωμα στα Αγγλικά από την wikipedia εδώ.

Ἀκόμη καὶ οἱ ἀντισιωνιστὲς Ἑβραῖοι ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ!!!2

Σίγμα

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ