Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ἀκόμη καὶ οἱ ἀντισιωνιστὲς Ἑβραῖοι ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ!!!

Πάνω από 200.000 υπερορθόδοξοι Εβραίοι διαδήλωσαν πέρυσι τον Μάρτιο στην Ιερουσαλήμ ενάντια στα σχέδια της κυβερνήσεως για αλλαγή της νομοθεσίας σχετικά με την υποχρεωτική στράτευση. 
Οι αφιερωμένοι στην μελέτη των εβραϊκών ιερών κειμένων, που ονομάζονται και Haredim, εξαιρούντο της στρατιωτικής θητείας. Αποτελούν περίπου το 1/10 του πληθυσμού του Ισραήλ και ζουν φτωχικά συνήθως, με κρατικά επιδόματα.
Επειδή στην τωρινή Βουλή του Ισραήλ για πρώτη φορά ΔΕΝ συμμετέχει εκπρόσωπος των Haredim, οι άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί πίεσαν να σταματήσουν οι εξαιρέσεις υπέρ των Haredim, ώστε να μοιραστεί το φορτίο των υποχρεώσεων προς το κράτος. 

Αυτοί οι υπερορθόδοξοι Εβραίοι, που ΔΕΝ ακολουθούν τον σιωνισμό, ούτε ως προς την λατρεία του χρήματος, ούτε ως προς τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος, τώρα πια θα υποχρεωθούν να συμμετέχουν στις στρατιωτικές δράσεις του Ισραήλ και θα καταστούν συνένοχοι των
εγκληματικών σχεδίων των Rothschild.

Ἀκόμη καὶ οἱ ἀντισιωνιστὲς Ἑβραῖοι ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ!!!7

Παρόλο που η διαδήλωση ήταν τεράστια,  αντιλαμβανόμαστε τώρα ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ανεφέρθη στα ΜΜΕ, που ελέγχονται από σιωνιστές και γι’ αυτό οι περισσότεροι αγνοούμε ότι υπάρχει μία τόσο σημαντική μάζα αντισιωνιστών εβραίων μέσα στο ίδιο το Ισραήλ.

Ἀκόμη καὶ οἱ ἀντισιωνιστὲς Ἑβραῖοι ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ!!!6


Η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ θεωρείται …αίρεση από τους Haredim, οπότε ήταν θέμα χρόνου οι μαριονέτες των Rothschild να τους στριμώξουν και να τους υποχρεώσουν να γίνουν συνεργοί στα εγκλήματα του Σιωνισμού, εφόσον δέχονται επιδόματα από το σιωνιστικό κράτος προνοίας.

 Ἀκόμη καὶ οἱ ἀντισιωνιστὲς Ἑβραῖοι ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ!!!5 Ἀκόμη καὶ οἱ ἀντισιωνιστὲς Ἑβραῖοι ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ!!!4 Ἀκόμη καὶ οἱ ἀντισιωνιστὲς Ἑβραῖοι ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ!!!3

Με παρόμοιο τρόπο υπεχρεώθησαν να σηκώσουν την σημαία του Ισραήλ, ως προϋπόθεση, για να συνεχίσουν να λαμβάνουν κρατική επιχορήγηση.

Ἀκόμη καὶ οἱ ἀντισιωνιστὲς Ἑβραῖοι ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ!!!1


Διαβάστε εκτενές αφιέρωμα στα Αγγλικά από την wikipedia εδώ.

Ἀκόμη καὶ οἱ ἀντισιωνιστὲς Ἑβραῖοι ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ!!!2

Σίγμα

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »