Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Προπηλακισμός παλαίμαχου και συλλήψεις ΑΕΚτσήδων σε ομιλία Τσίπρα! (Εικόνες-Βίντεο)

Με…προοδευτικές “αριστερές” διαδικασίες πέταξαν έξω σαν…τσουβάλι φίλαθλο της ΑΕΚ από την ομιλία Τσίπρα στη Ρόδο !

Ο παλαίμαχος της ΑΕΚ, Γιώργος Τανίδης, απομακρύνθηκε από την προσωπική ασφάλεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στη Ρόδο και οι γιοι του συνελλήφθησαν! ORIGINAL Ρόδου: «Η δημοκρατία ξεκίνησε...»!

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα rodiaki.gr ο οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος είναι ο παλαίμαχος Γιώργος Τανίδης ο οποίοςε πρόσφατα πέρασε σοβαρή περιπέτεια υγείας (σ.σ. εγκεφαλικό), παρακολουθούσε την ομιλία του Τσίπρα και άρχισε να φωνάζει συνθήματα υπέρ της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό, όπως φαίνεται, δεν άρεσε και έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η προσωπική ασφάλεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τον απομάκρυνε, με τον Τσίπρα να
τονίζει από το βήμα ότι «είμαστε ένα δημοκρατικό κόμμα και με διάλογο λύνουμε όλα τα προβλήματα»... Παράλληλα, η ασφάλεια του Τσίπρα απομάκρυνε και τους γιους του Τανίδη, τους οποίους παρέδωσε στην αστυνομία για να συλληφθούν!



Ανακοίνωση ORIGINAL Ρόδου
Για όσα έγιναν στην ομιλία Τσίπρα τοποθετήθηκε η ORIGINAL Ρόδου, με την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Η δημοκρατία νίκησε! Καλύτερα μόλις ξεκίνησε! Στην ομιλία Τσίπρα σήμερα στις 5 στη Ρόδο δεν επέτρεψαν στους οπαδούς της ΑΕΚ (περίπου 100 άτομα) την είσοδο! Φυσικά όσοι δεν είχαν διακριτικά πέρασαν και μόλις φώναξαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας για το γήπεδο, κομάντος της ασφάλειας του Τσίπρα τους επιτέθηκαν για να τους σταματήσουν!! Ενας από αυτούς έκλεισε το στόμα ενός οπαδού της ΑΕΚ με αποτέλεσμα αυτός μη μπορώντας να αναπνεύσει να του δαγκώσει το χέρι! Κλωτσιές, μπουνιές και ένας χαμός! ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»!









Το “αριστερό” ξύλο (προπηλακισμός) του Γιώργου Τανίδη




Ρόδος: Προπηλακισμός και συλλήψεις οικογένειας Τανίδη στην ομιλία Τσίπρα


το ειδα

«Yankee Go Home»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »