Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Οι ελευθερίες του γαλλικού κώλου

Je Suis Charlie Coulibaly

Ο εβραϊκός ολοκληρωτισμός σε όλο του το μεγαλείο

Ο σοσιαλ-εβραισμός της Γαλλίας συνέλαβε τον ηθοποιό Ντιεντονέ Εμπαλά Εμπαλά, με την κατηγορία του «εγκωμιασμού της τρομοκρατίας»,επειδή μετά τη διαδήλωση των «δημοκρατών» και της ελευθερίας του λόγου έγραψε στο Facebook, ότι συμμετείχε στην διαδήλωση της Κυριακής προς τιμήν των θυμάτων της τρομοκρατίας, και πρόσθεσε:«απόψε, σε ό,τι με αφορά, αισθάνομαι Charlie Κουλιμπαλί», συνδέοντας το όνομα του δράστη με το σύνθημα «Je suis Charlie». Και τον συνέλαβαν.

Πριν λίγες μέρες ο Φρανσουά Ολάντ κάλεσε τους νομάρχες όλης της χώρας να φανούν «αδιάλλακτοι» απέναντι στην παράσταση του Ντιεντονέ «ο Τοίχος» που ξεκίναγε περιοδεία από
τη Νάντ, επειδή υποδαυλίζει το αντισημιτικό μίσος «Απέναντι στον αντισημιτισμό, τη διασάλευση της δημόσιας τάξης που μπορεί να προκαλέσουν τέτοιες προκλήσεις, άξιες μόνο περιφρόνησης, απέναντι στον εξευτελισμό μέσω των φυλετικών διακρίσεων, ζητώ από τους εκπροσώπους του κράτους και ιδίως από τους νομάρχες να επαγρυπνούν και να είναι αδιάλλακτοι» τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος.

Ο υπουργός Εσωτερικών Μανουέλ Βαλς είχε ήδη στείλει στους νομάρχες εγκύκλιο με την οποία διευκρίνιζε το πώς θα μπορούσαν να απαγορεύσουν την παράσταση του ηθοποιού.

Αυτή είναι η εβραιο-κρατούμενη Γαλλία.
Ο σημιτικός ρατσισμός και φασισμός.

το ειδα



Τί σημαίνει Charlie καί ποιοί βρίσκονται ἀπό πίσω;

Το 2008 ένας σκιτσογράφος του Charlie Hebdo, o Maurice Sinet, τόλμησε να αστειευτεί σχετικά με τον γιο του Nicola Sarkozy.
Είπε δηλαδή ότι ο γιος του αλλαξοπίστησε κι έγινε Εβραίος για …οικονομικούς λόγους. Μόνον αυτό…

Τί σημαίνει Charlie καί ποιοί βρίσκονται ἀπό πίσω;1Τί σημαίνει Charlie καί ποιοί βρίσκονται ἀπό πίσω;2

Τί σημαίνει Charlie καί ποιοί βρίσκονται ἀπό πίσω;3

Και μόνον αυτό ήταν αρκετό για να απολυθεί από το Charlie Hebdo…
Απόφαση που χαιρέτησε κι ο γνωστός για την συμμετοχή του σε όλες τις αιματοχυσίες του πλανήτη Bernard Levi.

Τί σημαίνει Charlie καί ποιοί βρίσκονται ἀπό πίσω;4


Τον κυνήγησαν δικαστικά με μηνύσεις ενώ εβραϊκές οργανώσεις απείλησαν ευθέως την ζωή του, λέγοντας ότι θα του χώσουν ατσάλι 20 εκατοστών στο έντερο, για να μάθει «ο μπάσταρδος να σκέφτεται». 

Κατάλαβες τώρα τι σημαίνει Charlie και ποιοι βρίσκονται από πίσω, καθώς και τον λόγο της κινητοποιήσεως όλων των ΜΜΕ και των δολοφόνων της Νέας Τάξεως;

Σίγμα
το είδα



ΔΕΣ ΚΑΙ :




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »