Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Οι ελευθερίες του γαλλικού κώλου

Je Suis Charlie Coulibaly

Ο εβραϊκός ολοκληρωτισμός σε όλο του το μεγαλείο

Ο σοσιαλ-εβραισμός της Γαλλίας συνέλαβε τον ηθοποιό Ντιεντονέ Εμπαλά Εμπαλά, με την κατηγορία του «εγκωμιασμού της τρομοκρατίας»,επειδή μετά τη διαδήλωση των «δημοκρατών» και της ελευθερίας του λόγου έγραψε στο Facebook, ότι συμμετείχε στην διαδήλωση της Κυριακής προς τιμήν των θυμάτων της τρομοκρατίας, και πρόσθεσε:«απόψε, σε ό,τι με αφορά, αισθάνομαι Charlie Κουλιμπαλί», συνδέοντας το όνομα του δράστη με το σύνθημα «Je suis Charlie». Και τον συνέλαβαν.

Πριν λίγες μέρες ο Φρανσουά Ολάντ κάλεσε τους νομάρχες όλης της χώρας να φανούν «αδιάλλακτοι» απέναντι στην παράσταση του Ντιεντονέ «ο Τοίχος» που ξεκίναγε περιοδεία από
τη Νάντ, επειδή υποδαυλίζει το αντισημιτικό μίσος «Απέναντι στον αντισημιτισμό, τη διασάλευση της δημόσιας τάξης που μπορεί να προκαλέσουν τέτοιες προκλήσεις, άξιες μόνο περιφρόνησης, απέναντι στον εξευτελισμό μέσω των φυλετικών διακρίσεων, ζητώ από τους εκπροσώπους του κράτους και ιδίως από τους νομάρχες να επαγρυπνούν και να είναι αδιάλλακτοι» τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος.

Ο υπουργός Εσωτερικών Μανουέλ Βαλς είχε ήδη στείλει στους νομάρχες εγκύκλιο με την οποία διευκρίνιζε το πώς θα μπορούσαν να απαγορεύσουν την παράσταση του ηθοποιού.

Αυτή είναι η εβραιο-κρατούμενη Γαλλία.
Ο σημιτικός ρατσισμός και φασισμός.

το ειδαΤί σημαίνει Charlie καί ποιοί βρίσκονται ἀπό πίσω;

Το 2008 ένας σκιτσογράφος του Charlie Hebdo, o Maurice Sinet, τόλμησε να αστειευτεί σχετικά με τον γιο του Nicola Sarkozy.
Είπε δηλαδή ότι ο γιος του αλλαξοπίστησε κι έγινε Εβραίος για …οικονομικούς λόγους. Μόνον αυτό…

Τί σημαίνει Charlie καί ποιοί βρίσκονται ἀπό πίσω;1Τί σημαίνει Charlie καί ποιοί βρίσκονται ἀπό πίσω;2

Τί σημαίνει Charlie καί ποιοί βρίσκονται ἀπό πίσω;3

Και μόνον αυτό ήταν αρκετό για να απολυθεί από το Charlie Hebdo…
Απόφαση που χαιρέτησε κι ο γνωστός για την συμμετοχή του σε όλες τις αιματοχυσίες του πλανήτη Bernard Levi.

Τί σημαίνει Charlie καί ποιοί βρίσκονται ἀπό πίσω;4


Τον κυνήγησαν δικαστικά με μηνύσεις ενώ εβραϊκές οργανώσεις απείλησαν ευθέως την ζωή του, λέγοντας ότι θα του χώσουν ατσάλι 20 εκατοστών στο έντερο, για να μάθει «ο μπάσταρδος να σκέφτεται». 

Κατάλαβες τώρα τι σημαίνει Charlie και ποιοι βρίσκονται από πίσω, καθώς και τον λόγο της κινητοποιήσεως όλων των ΜΜΕ και των δολοφόνων της Νέας Τάξεως;

Σίγμα
το είδαΔΕΣ ΚΑΙ :
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ