Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ



 Να μην πείτε μετά πως δεν ξέρατε....

Ο σχεδιασμός της ενιαίας αγοράς είναι το θεμέλιο της Νέας Τάξης. .

Χωρίς χρήμα τίποτε δεν γίνεται.

Χωρίς φτηνό εργατικό δυναμικό υπάρχει πρόβλημα...για τους τοκογλύφους.

Οι προτεστάντες Γερμανοί έχουν γεμίσει την
πατρίδα μας με “ψευδοεποίκους” από το Ισλάμ μέσω Ερντογάν, με πλάτες της Αμερικής. Όλα τα άλλα είναι βλακείες για το πόπολο. Με διαφθορές και εκβιασμούς η Γερμανία παγίδευσε το πολιτικό σύστημα και τώρα το χειρίζεται σαν “μαριονέτα” της......

Η σιωνιστική Γερμανία που είναι το αφεντικό των λάθρο στην Ευρώπη......και ξέρει να χειρίζεται άψογα την ψυχολογία του εθνικισμού. Από ποιους χτίστηκε η μεταπολεμική Γερμανία είπαμε;; Το βρήκες...η σχολή της Φρανκφούρτης.........η ονειρεμένη κοινωνία του προτεστάντη κοινωνιολόγου Μαξ Βέμπερ για έναν κόσμο απομυθευμένο, με ειδικούς χωρίς πνεύμα και ηδονοθήρες χωρίς καρδιά....η ανοιχτή κοινωνίας της καθυστέρας.

Λήθη και ξεπεσμός στην υπηρεσία του χρήματος...με αριβίστες γραφειοκράτες....με πνευματικούς χωρίς κρίση.


Τελικά είναι καινοτομία ή αγκάθι στις ατομικές ελευθερίες η κάρτα του πολίτη;

Για να απαντήσουμε σ' αυτό το ερώτημα απαιτείται στάθμιση συμφερόντων. Εδώ έχουμε μάχη-σύγκρουση ανάμεσα σε υλικά και άυλα αγαθά. Από τη μια, η πάταξη της φόροδιαφυγής, της γραφειοκρατίας κ.λπ. και, από την άλλη, η παραβίαση της ιδιωτικότητας, των ατομικών ελευθεριών των πολιτών με τη συνεχή τους παρακολούθηση. Ομως, όλος ο νομικός κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ότι στο ανθρωποκεντρικό μας Σύνταγμα υπερτερούν τα άυλα αγαθά, δηλαδή η προστασία της προσωπικότητας και ιδιωτικότητας του πολίτη.......

Περιμένουμε τον νομικό, τον πνευματικό κόσμο και όλους τους πολίτες να λάβουν τον λόγο…………..

ΠΗΓΗ
το ειδα


Ὁ …«ἀπελευθερωτής» Τσίπρας μᾶς ἐγγυᾶται ἠλεκτρονικὴ σκλαβιά!!!

Ὁ ...«ἀπελευθερωτής» Τσίπρας μᾶς ἐγγυᾶται ἠλεκτρονικὴ σκλαβιά!!!

Χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν ενάντια στην ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη και τα ΜΜΕ φρόντισαν να μην μαθευτεί καμμία σχετική δράση. 

Συμμετείχαν κύκλοι από το Άγιο Όρος αλλά ΟΧΙ από την Εκκλησία της Ελλάδας του Ιερωνύμου.


Ο Τσίπρας όμως, που απελευθερώνει περιστέρια, ανακοίνωσε την ηλεκτρονική σκλαβιά ως …σωτηρία.




Η ατζέντα της νέας τάξεως προχωράει ανεξαρτήτως του ποια μαριονέτα μας φορούν (επιβάλλουν) ως πρωθυπουργό.

Σίγμα






το είδα

1 σχόλιο:

  1. το 2010 ο κος Τσίπρας μαζί με την Ηρώ Διώτη είχαν καταθέσει επερώτηση στη Βουλή για την Κάρτα του Πολίτη που ήθελε τότε να δώσει ο Γιώργος Παπανδρέου.

    Απορία:

    Σήμερα δεν ισχύουν όσα ισχυριζόταν το 2010 ο ΣΥΡΙΖΑ για την Κάρτα του Πολίτη;

    http://id-ont.blogspot.gr/2010/12/blog-post_09.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »