Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Τὰ ἀκτιβιστικὰ κινήματα ἐξαγοράζονται καλλίτερα ἐν τῇ …γενέσει τους!!!

Κι επειδή οι τοκογλύφοι είναι πάντα προνοητικοί και ξέρουν από που μπορεί να ξεκινήσει μία ανεξέλεγκτη εξέγερση στις ΗΠΑ, ρίχνουν πολλά …εκατομμύρια δολάρια, ώστε να εξαγοράσουν τους ακτιβιστές των αφροαμερικανών.Έτσι, οποιαδήποτε διαδήλωση ξεκινήσει, θα είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ελεγχόμενη, ως προς τους στόχους, για να μην στραφεί ΠΟΤΕ κατά του συστήματος και να στοχοποιεί πάντα τους …εχθρούς του συστήματος.
Για να διοχετεύεται η οργή ενάντια στους πολίτες, αποκλειστικά όπως σταθερά συμβαίνει σε κάθε κινητοποίηση. Κανείς δεν αναρωτιέται γιατί κάθε απεργία ζημιώνει αποκλειστικά τους πολίτες και ποτέ τα λαμόγια της εξουσίας.

Ο Soros, το αριστερό χέρι των Rothschild, θα ελέγξει το κίνημα των φτωχών μαύρων στις ΗΠΑ, τώρα που κατάλαβαν τι εστί Ομπάμα, ώστε να μην απειλήσουν ποτέ τις εγκαταστάσεις της Goldman Sachs.
Πρέπει επίσης οι τοκογλύφοι να αποδυναμώσουν το κίνημα Nation of Islam (βλέπε Malcolm X) που στοχοποιεί συνεχώς τον Σιωνισμό.
Το καπέλωμα των κινημάτων, πριν καν αυτά
δημιουργηθούν, είναι πάγια τακτική των τοκογλύφων.Τὰ ἀκτιβιστικὰ κινήματα ἐξαγοράζονται καλλίτερα ἐν τῇ ...γενέσει τους!!!


Billionaire George Soros spent $33MILLION bankrolling Ferguson demonstrators to create ‘echo chamber’ and drive national protests


Αυτός ακριβώς είναι και ο ρόλος του ΚΚΕ στην Ελλάδα.
Φροντίζει να καπελώνει τις διαδηλώσεις της εργατιάς, ώστε να μην ξεφύγει ποτέ η κατάσταση και να μην κινδυνέψει ΠΟΤΕ το σύστημα. Οι τοκογλύφοι θέλουν ελεγχόμενες αντιδράσεις, που φυσικά δεν θα τους στοχοποιήσουν ΠΟΤΕ!!!
Γι ‘αυτό το ΠΑΜΕ μπούκαρε με τσαμπουκά και ζημίωσε όλες σχεδόν τις Ελληνικές βιομηχανίες, αλλά ποτέ δεν μπούκαρε στην …Τράπεζα της Ελλάδας ή σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι του συστήματος.

Το ΠΑΜΕ, όπως και οι κουκουλοφόροι, δεν πηγαίνουν ΠΟΤΕ στο …Κολωνάκι.
Παίρνουν τους διαδηλωτές από το χεράκι, τους δίνουν από μία σημαιούλα, λένε γενικόλογα ποιηματάκια και κινούνται ήρεμα και με τάξη μέχρι να …κουραστούν και να …επιστρέψουν σπίτι.
Για τον ίδιο λόγο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Soros καπέλωσε τους μουσουλμάνους μετανάστες, ώστε να τους οδηγεί να διαδηλώνουν ενάντια στην Χρυσή Αυγή και ποτέ ενάντια στο Ισραήλ και τις ΗΠΑ.
Με μία προβοκάτσια, ένα μαχαίρωμα δήθεν από Χρυσαυγίτη και μπόλικη συνεχή προπαγάνδα, οι μετανάστες ξεχνούν ποιος ισοπέδωσε την χώρα τους και ποιοι σκότωσαν τα ξαδέρφια τους και στοχοποιούν αποκλειστικά την Χρυσή Αυγή, και κατ’ επέκταση τους φέροντες Ελληνικη Σημαία, κάτι που είναι πολύ βολικό τώρα που οι τοκογλύφοι θέλουν αυτοδύναμο ΣΥΡΙΖΑ.


Για να βγάλουν τον Γιωργάκη πρωθυπουργό έκαψαν την Πελοπόννησο και το κέντρο της Αθήνας.
Για να βγάλουν τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ κρατούν βουλευτές στην φυλακή χωρίς δίκη,  ενώ κυκλοφορούν ελεύθεροι Λαλιώτης, Παπαντωνίου, Σημίτης, Τσουκάτος, Μαντέλης  και λοιποί …αστέρες της Λίστας Λαγκάρντ.


Σίγμα
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ