Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ὁ …«ἰμπεριαλισμός» τῆς Ἑλλάδος ἀπαγορεύει στά Σκόπια τό ὄνομα Μακεδονία;

Το εικονιζόμενο οκτάϊντσο βλήμα  υπεστήριξε ότι το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας έχει σχέση με τον …ιμπεριαλισμό της Ελλάδας και τα συμφέροντα των καπιταλιστών της Ελλάδας στα Σκόπια.

Ακριβώς δηλαδή τα ίδια που διαβάζει κάποιος στον ΙΟ της Μοσάντ.

Κι όμως αυτό το βλήμα, που ηδονίζεται με το να προκαλεί τον εμετό όλης της Ελλάδας,. χρυσοπληρώνεται με το δικό μας αίμα.
Οι επικυρίαρχοι καταφέρνουν να φορτώνουν στις
δικές μας πλάτες τους πράκτορες ξένων συμφερόντων. Ὁ ...«ἰμπεριαλισμός» τῆς Ἑλλάδος ἀπαγορεύει στά Σκόπια τό ὄνομα Μακεδονία;2

Πολλά τα μηδενικά που γίνονται πρωτοσέλιδο κάθε φορά που αμολούν τις άθλιες πρακτορίστικες και προβοκατόρικες πορδές τους ,από τη στοματική τους κοιλότητα …ενδεικτικό της διατροφής τους.


Με 1.500.000 ανέργους κι 6000 αυτοκτονίες, διασωληνωμένοι για πάντα με τους σιωνιστές τοκογλύφους, η συγκεκριμένη …«κυρία» με Π κεφαλαίο, ..«μάχεται» κατά της ιμπεριαλιστικής δυνάμεως των Ελλήνων, που από τον πολύ ιμπεριαλισμό, …πηδούν από τα μπαλκόνια.


Δεν επεμβαίνει ούτε η Δίωξη Ναρκωτικών, ούτε κάποιος Ψυχίατρος…
Ούτε φυσικά αίρουν τραπεζικό και τηλεφωνικό απόρρητο για να εξηγηθεί το μυστήριο της μπουρδολογίας που εκφέρει, με κάθε ευκαιρία, η ακριβοπληρωμένη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της …«επαναστάσεω»!!!


Σίγμα
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »