Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Πολιτικά ορθός… νεοναζισμός: Το Sky News σχολιάζει την απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού ως «δικαιολογημένη πράξη» επειδή είναι φιλορώσος και «συνομωσιολόγος»!

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο anazitiseis για επικίνδυνες τακτικές που προωθούνται απο τον «Παγκόσμιο πολιτικά ορθό κεκαλυμμένο ναζισμό», σε σημείο τι άλλο; να χαρακτηριστούμε κι οι ίδιοι ακροδεξιοί…

Η τακτική που προβάλλουν αυτοί οι οποίοι έχουν το μοναδικό προνόμιο της δημοκρατίας και της ορθής πολτικής άποψης (κάτι σαν το Παπικό αλάθητο), είναι οι ίδιοι που υποστηρίζουν: γενοκτονίες, 3ο παγκόσμιο πόλεμο, λογοκρισία ανεξάρτητων μέσων, αλλα και μαζικές σφαγές στο όνομα της κλιματική αλλαγής. Όποιος είναι αντίθετος σε αυτά είναι ακροδεξιός, πολλές φορές ακόμα και μη άνθρωπος, ώστε να έχει τα δικαιώματα που υποτίθεται πρέπει να έχουν όλοι οι άνθρωποι, ακόμα και αυτό στη ζωή ή την ελευθερία!

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας ήταν γνωστός ως ένας από τους πιο σκληρούς ηγέτες κατά της παγκοσμιοποίησης στην Ευρώπη. Είχε ζητήσει με συνέπεια να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία και αντιτάχθηκε σθεναρά στη Συνθήκη για την Πανδημία του ΠΟΥ. Είναι επίσης αυτός που απαίτησε να μάθει γιατί τα εμβόλια προκάλεσαν χιλιάδες θανάτους στο λαό του. Αυτά φαίνεται είναι αρκετά, ώστε κάποιος να χαρακτηριστεί “μη άνθρωπος” με κάθε ενέργεια εναντίον του, να είναι απόλυτα δικαιολογημένη, ακόμα και αυτή της απόπειρας δολοφονίας του.

Η βρετανική αριστερή (όπως χαρακτιρίζεται απο ξένα ΜΜΕ) εκπομπή του Sky News δικαιολόγησε την απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου προέδρου, επειδή είναι ένας ακροδεξιός αντιευρωπαιστής:

Μετά τον πυροβολισμό του και

καθώς πάλευε για τη ζωή του σε νοσοκομείο της Σλοβακίας, ένας σχολιαστής του Sky News δικαιολόγησε την απόπειρα δολοφονίας κατά του πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίκο. Αφού τον συνέκρινε πρώτα με τον πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν της Ουγγαρίας, και οι δύο έχουν το μοναδικό ελάττωμα να είναι κατά της Ε.Ε.. Αλλά και οι μόνοι πρόεδροι που αρνήθηκαν να υπογράψουν τη «Συμφωνία για την Πανδημία» με τον ΠΟΥ.

«Δεν είναι περίεργο που έγινε προσπάθεια να δολοφονηθεί… ήταν πολύ φιλορώσος…», είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε ακόμα: Γιατί τα ΜΜΕ χρησιμοποιούν τον όρο «ακροδεξιό» σε οτιδήποτε είναι εναλλακτικό ή δεν είναι συμβατικό;

το είδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »