Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

CBS: Συμφωνία Ελλάδας με ΗΠΑ, να δέχεται μετανάστες από Λατινική Αμερική! – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετατρέπει τη χώρα σε λαθρομεταναστευτικό «parking» της Δύσης!

 CBS: Συμφωνία Ελλάδας με ΗΠΑ, να δέχεται μετανάστες από Λατινική Αμερική! – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετατρέπει τη χώρα σε λαθρομεταναστευτικό «parking» της Δύσης!

 

Για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός μαθαίνει από ξένα ειδησεογραφικά μέσα, τις ανθελληνικές συμφωνίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη που γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες.

Αν και ο Δημήτρης Καιρίδης ψέλλισε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ μια διάψευση που καθόλου δεν πείθει, από το πρωί έχει γίνει σάλος με το δημοσίευμα του αμερικανικού δικτύου CBS, στο οποίο αποκαλύφθηκε ότι στη χώρα μας θα εισέρχονται (και) μετανάστες από τη Λατινική Αμερική!

Τους οποίους θα στέλνει η κυβέρνηση των ΗΠΑ για επανεγκατάσταση ως μέρος μιας προσπάθειας να αποθαρρύνει τις εισροές από το Μεξικό, αλλά και ως «συμπλήρωμα» φθηνού εργατικού δυναμικού για την Ελλάδα που καταρρέει δημογραφικά!

Σύμφωνα με το CBS, η πρωτοβουλία θα περιλαμβάνει την Ελλάδα και

την Ιταλία ως κύριες χώρες υποδοχής μεταναστών, οι οποίοι θα υποβάλλονται προηγουμένως σε «επεξεργασία» σε γραφεία μετανάστευσης που δημιούργησε η κυβέρνηση Μπάιντεν πέρυσι σε τέσσερις χώρες της Λατινικής Αμερικής!

Οι άλλες 2 χώρες που θα δέχονται μετανάστες μέσω αυτού του προγράμματος, είναι η Ισπανία και ο Καναδάς.

Δηλαδή για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν της φτάνει που κάνει την Ελλάδα λαθρομεταναστευτική «αποθήκη» της Ευρώπης, της Τουρκίας, της Ασίας και της Αφρικής, αλλά τώρα θα κάνει τη χώρα και μεταναστευτικό «parking» των ΗΠΑ!

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης, απάντησε για το θέμα ότι πρόκειται για αναληθές δημοσίευμα, προσθέτοντας πως το αμερικανικό δίκτυο δεν έχει επικοινωνήσει με τις ελληνικές αρχές προκειμένου να ζητηθεί η άποψή τους.

Ωστόσο θα χρειαστούν πολύ πιο πειστικές απαντήσεις από μια πρόχειρη (και ανέξοδη) διάψευση, διότι τη συμφωνία ΗΠΑ – Ελλάδας, επιβεβαίωσε στο CBS ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών, Αλεχάντρο Μαγιόρκας!

Άραγε ποιον θα πιστέψει ο ελληνικός λαός; Τον Καιρίδη που με μια «νυχτερινή» τροπολογία νομιμοποίησε 300.000 λαθρομετανάστες, εξαπατώντας τους ψηφοφόρους της ΝΔ ή τον υπουργό των ΗΠΑ που δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να λέει πράγματα της φαντασίας του;

Το CBS αποκαλύπτει ότι στις 20 Μαΐου, αξιωματούχοι των ΗΠΑ συναντήθηκαν με διπλωμάτες από τον Καναδά, την Ιταλία, την Ισπανία και τις χώρες που φιλοξενούν τα Γραφεία Ασφαλούς Κινητικότητας για να συζητήσουν την πρωτοβουλία, σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

Ο Αλεχάντρο Μαγιόρκας σε συνέντευξη του στο CBS news την περασμένη εβδομάδα, μίλησε ξεκάθαρα για συμφωνία με την Ελλάδα:

«Συνεργαζόμαστε με τον Καναδά, την Ισπανία και μόλις πρόσφατα, την Ελλάδα, για να δημιουργήσουμε νόμιμους δρόμους για να φτάσουν τα άτομα στις χώρες τους, μακριά από τα χέρια των λαθρεμπόρων που απλώς επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν αυτά τα άτομα για κέρδος», είπε.

Σύμφωνα με την πηγή, η κυβέρνηση των ΗΠΑ θέλει να καθιερώσει ένα πιο αυστηρό σύστημα ελέγχου για τα άτομα που εισέρχονται στη χώρα. Με αυτή τη λογική θα δημιουργήσει γραφεία υποδοχής, από τα οποία θα περνούν οι μετανάστες από την Κολομβία, την Κόστα Ρίκα, τον Ισημερινό και τη Γουατεμάλα, θα καταθέτουν μια αίτηση και θα κρίνεται το που θα προωθηθούν.

Με αυτό το σύστημα, οι «ασφαλείς» μετανάστες θα εισέρχονται στις ΗΠΑ, ενώ όσοι αποκλείονται για διάφορους επίφοβους λόγους, θα καταλήγουν στην Ελλάδα, την Ιταλία και τις άλλες χώρες! Δηλαδή η Ελλάδα θα γίνει ακόμα ευρύτερη «αποθήκη» παραβατικότητας απ’ όσο την έχουν κάνει ως τώρα οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Και είναι γνωστό ότι στις λατινικές χώρες κυριαρχούν τα μεγαλύτερα καρτέλ ναρκωτικών και οι βιαιότερες συμμορίες στον κόσμο.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εκτός από το ότι κάνει τη χώρα μας παράρτημα των ΗΠΑ, την μετατρέπει και σε «πίσω αυλή» της Αμερικής, προκειμένου ο Τζο Μπάιντεν να πάει στις προεδρικές εκλογές έχοντας εξασφαλίσει- κατά το δυνατόν – μια εσωτερική σταθερότητα.

Η δε Ελλάδα γίνεται ακόμη περισσότερο ένα πολυεθνικό «χωράφι» της Δύσης όπου όλοι ξεφορτώνονται τα πληθυσμιακά προβλήματά τους.

1 σχόλιο:

  1. Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! ΠΟΙΟΙ Ελληνες ευρωβουλευτές ψήφισαν ΥΠΕΡ της
    κατάργησης του βέτο…

    https://lumi-news.gr/lista-tis-ntropis-poioi-ellines-evrovouleftes-psifisan-yper-tis-katargisis-tou-veto/

    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.....ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »