Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Ψηφιακή Ταυτότητα-Πορτοφόλι: «Μέχρι το 2030 να την έχει το 80% των Ευρωπαίων», vid

 Ήδη ετοιμάζονται εταιρείες ΚΑΙ στην Ελλάδα...

Στις ζωές -όχι μόνο των Ελλήνων- αλλά εκατοντάδων εκατομμύρια Ευρωπαίων αναμένεται να μπει μέσα στα επόμενα χρόνια το Ενιαίο Πορτοφόλι Ψηφιακής Ταυτότητας (EU Digital Wallet).

Υπολογίζεται πως όλα θα είναι έτοιμα μέχρι το 2026, χρονιά στην οποία θυμίζουμε πως θα γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η νέα ελληνική ταυτότητα με το διπλό τσιπάκι!! Τυχαίο;;;

Δείτε τι λένε σήμερα για το Πορτοφόλι Ψηφιακής Ταυτότητας της Ε.Ε., αλλά και τον στόχο που βάζουν για το 2030:

«Θα μπορούμε να έχουμε στο κινητό μας όλα τα απαραίτητα έγγραφα, κάτι που θα διευκολύνει την καθημερινότητά μας. Το ευρωπαϊκό Πορτοφόλι Ψηφιακής Ταυτότητας πρόκειται για μία από τις πιο φιλόδοξες μεταρρυθμίσεις.

Θα δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες να έχουν διαθέσιμα στο κινητό τους επίσημα έγγραφα που θα μπορούν να χρησιμοποιούν σε κάθε κράτος-μέλλος της Ε.Ε.

Ο στόχος μας είναι το 80% των Ευρωπαίων πολιτών να έχουν το Ψηφιακό Πορτοφόλι μέχρι το 2030»

Σύμφωνα με την Κομισιόν, το

Πανευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι-Ταυτότητα δεν θα είναι (άγνωστο μέχρι πότε!!) υποχρεωτικό για τους πολίτες.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι να… συνηθίσουν όλο και περισσότεροι στις… ευκολίες που θα προσφέρει.

Το Ψηφιακό Πορτοφόλι θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • Ταυτότητα
  • Διαβατήριο
  • Ταξιδιωτικά έγγραφα
  • Δίπλωμα οδήγησης
  • Ιατρικές συνταγές

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο.

το είδα 

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »