Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Φάκελλος "Ιολογία": ΤΟ ΝΩΠΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ CROSSROADS ... ΞΑΝΑ!

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Sally Fallon Morell που δημοσιεύτηκε στο NourishingTraditions.com | Διαβάστε το εδώ.

Λίγοι από εμάς είχαν γεννηθεί όταν οι δυνάμεις υπέρ της παστερίωσης του γάλακτος εξαπέλυσαν την πρώτη μεγάλη επίθεση στην τέλεια τροφή της Φύσης. Το 1945, ένα περιοδικό που ονομαζόταν Coronet δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο: «Το νωπό γάλα μπορεί να σας σκοτώσει», κατηγορώντας το νωπό γάλα για ένα ξέσπασμα βρουκέλλωσης σε μια πόλη που ονομαζόταν Crossroads, U.S.A., με αποτέλεσμα να σκοτωθεί το ένα τρίτο των κατοίκων. Το Reader's Digest πήρε το άρθρο και το δημοσίευσε ένα χρόνο αργότερα.

Μόνο ένα πρόβλημα υπάρχει με αυτό το «ρεπορτάζ». Δεν υπήρχε καμία πόλη που να ονομάζεται Crossroads και κανένα ξέσπασμα βρουκέλλωσης (brucellosis). Όλη η ιστορία ήταν ένα κατασκεύασμα - αλλιώς γνωστό ως ψέμμα. Και τα ψέματα για το νωπό γάλα συνεχίζονται από τότε. Δυστυχώς, η φανταστική ιστορία του

Crossroads άνοιξε το δρόμο για νόμους κατά της πώλησης νωπού γάλακτος, αρχής γενομένης από το Μίσιγκαν το 1948.

Κεράστε έναν καφέ στο Ko-fi

Ακολουθεί ένα άλλο παράδειγμα ψεύδους κατά του νωπού γάλακτος (το οποίο ανέφερα σε προηγούμενη ανάρτηση, αλλά αξίζει να το επαναλάβω). Το 2007, ο John F. Sheehan, BSc (Dy), JD, US Food & Drug Administration, Center for Food Safety & Applied Nutrition (USFDA/CFSAN), Division of Dairy and Egg Safety, ετοίμασε ένα Powerpoint που δυσφημούσε το νωπό γάλα- παρουσιάστηκε το 2005 στο National Conference on Interstate Milk Shipments (NCIMS) από την Cindy Leonard, MS.

Όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα, και οι δεκαπέντε εκθέσεις που συσχετίζουν τα κρούσματα τροφιμογενών ασθενειών με το νωπό γάλα και τις οποίες επικαλείται ο Sheehan είναι σοβαρά ελαττωματικές. Για παράδειγμα, σε δύο από τις δεκαπέντε, οι συγγραφείς της μελέτης δεν παρουσίασαν καμία απόδειξη ότι κάποιος κατανάλωσε προϊόντα νωπού γάλακτος και σε μία από αυτές, το ξέσπασμα δεν υπήρξε καν. Καμία από τις μελέτες δεν έδειξε ότι η παστερίωση θα είχε αποτρέψει το ξέσπασμα της επιδημίας.

Γρήγορα στο παρόν και στη φασαρία για τη γρίπη των πτηνών στις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής - περισσότερα ψέματα, πολύ έξυπνα ψέμματα, αλλά ψέμματα παρ' όλα αυτά.

Σε ένα δελτίο τύπου με ημερομηνία 25 Μαρτίου 2024 , το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA), η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), καθώς και οι κρατικοί αξιωματούχοι κτηνιατρικής και δημόσιας υγείας, ανακοίνωσαν τη διερεύνηση «μιας ασθένειας μεταξύ κυρίως ηλικιωμένων αγελάδων γαλακτοπαραγωγής στο Τέξας, το Κάνσας και το Νέο Μεξικό που προκαλεί μειωμένη γαλακτοπαραγωγή, χαμηλή όρεξη και άλλα συμπτώματα».

Οι οργανισμοί ισχυρίζονται ότι δείγματα μη παστεριωμένου γάλακτος από άρρωστα βοοειδή στο Κάνσας και στο Τέξας βρέθηκαν θετικά για «γρίπη των πτηνών υψηλής παθογονικότητας (HPAI)». Οι αξιωματούχοι αποδίδουν την επιδημία στην επαφή με «άγρια μεταναστευτικά πτηνά» και πιθανώς από τη μετάδοση μεταξύ βοοειδών. Το δελτίο Τύπου προειδοποιεί ρητά κατά της κατανάλωσης νωπού γάλακτος, προειδοποίηση που επαναλαμβάνεται σε πολυάριθμες δημοσιεύσεις και αναρτήσεις στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, τα εθνικά εργαστήρια επιβεβαίωσαν την παρουσία της “γρίπης των πτηνών” υψηλής παθογονικότητας (HPAI) μέσω τεστ, αλλά δεν αποκαλύπτει τον τύπο του τεστ που χρησιμοποιήθηκε για την ανίχνευση αυτής της λεγόμενης “ιογενούς ασθένειας”.

  • Το ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ: Οι ερευνητές βρήκαν τον “ιό HPAI” στο γάλα των άρρωστων αγελάδων.

Οι αρμόδιοι ΔΕΝ έχουν βρει ιούς στο γάλα ή σε άλλες εκκρίσεις των άρρωστων αγελάδων. Το CDC δεν έχει ακόμη απαντήσει σε επανειλημμένα αιτήματα για την απόδειξη της ανεύρεσης του απομονωμένου ιού HPAI σε οποιοδήποτε υγρό οποιουδήποτε άρρωστου κοτόπουλου ή άλλου ζώου. Ούτε οι υγειονομικές και γεωργικές υπηρεσίες στον Καναδά, την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη έχουν παράσχει οποιαδήποτε απόδειξη για την ύπαρξη απομονωμένου ιού της “γρίπης των πτηνών”.

Όσο για όλες τις μελέτες που μπορείτε να βρείτε σε μια αναζήτηση στο PubMed και οι οποίες ισχυρίζονται την «απομόνωση» ενός ιού, καμία από αυτές δεν δείχνει την πραγματική απομόνωση ενός ιού, οποιουδήποτε ιού, από τα υγρά (φλέγματα, αίμα, ούρα, πνευμονικά υγρά κ.λπ.) οποιουδήποτε ζώου, πτηνού ή ανθρώπου.

Η αλήθεια είναι ότι οι «ιοί» χρησιμεύουν ως μαστίγιο για τις περιβαλλοντικές τοξίνες, και στο σύστημα των ζώων περιορισμού υπάρχουν πολλές από αυτές - για παράδειγμα, το υδρόθειο, το διοξείδιο του άνθρακα, το μεθάνιο και η αμμωνία από τα περιττώματα. Στη συνέχεια, υπάρχουν τοξίνες στις ζωοτροφές, όπως το αρσενικό που προστίθεται στις ζωοτροφές των κοτόπουλων, και οι μυκοτοξίνες, τα αλκαλοειδή τροπανίου και β-καρβολίνης στο αλεύρι σόγιας. Κατηγορώντας τους ανύπαρκτους ιούς, οι αξιωματούχοι της γεωργίας μπορούν να αποφύγουν να πατήσουν τα δάχτυλα των ποδιών των μεγάλων βιομηχανιών ούτε να προσθέσουν στην αυξανόμενη απέχθεια του κοινού για το σύστημα των ζώων περιορισμού. Πολύ πίσω στο 2006, οι ερευνητές Crowe και Englebrecht δημοσίευσαν ένα άρθρο με τίτλο: «PubMed Central - "Ιός Της Γρίπης Των Πτηνών H5N1": ΔEN ΥΠAΡXOYN Αποδείξεις Για Την Ύπαρξη, Την Παθογένεια ή Τη Δυνατότητα Πανδημίας- ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΑΙ Η Αιτιώδης Συνάφεια Άλλων Παραγόντων Εκτός Του "H5Ν1"». Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε.

Ορίστε η εργασία σας για το σπίτι: Επικοινωνήστε με το USDA στη διεύθυνση Aphispress@usda.gov και ζητήστε τους να παράσχουν αποδείξεις για την απομόνωση του ιού HPAI ή οποιουδήποτε ιού στο γάλα των άρρωστων βοοειδών.

  • ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΨΕΜΜΑ: Τα εθνικά εργαστήρια έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία του ιού HPAI (γρίπη των πτηνών υψηλής παθογονικότητας) μέσω δοκιμών.

Δεν λένε τίποτα για το είδος του τεστ που χρησιμοποίησαν, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι ήταν η εξέταση PCR (αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης). Το τεστ PCR ανιχνεύει γενετικό υλικό από ένα παθογόνο ή μη φυσιολογικό δείγμα κυττάρων και επιτρέπει στους ερευνητές να δημιουργήσουν πολλά αντίγραφα ενός μικρού τμήματος DNA ή RNA. Το τεστ δεν σχεδιάστηκε για τον προσδιορισμό ή τη διάγνωση ασθενειών, αλλά για την ενίσχυση ή την αύξηση ενός συγκεκριμένου κομματιού γενετικού υλικού.

Κάθε «ενίσχυση» είναι ένας διπλασιασμός του υλικού. Αν ενισχύσετε τριάντα φορές, θα έχετε αρνητικό αποτέλεσμα- αν ενισχύσετε 36 φορές ή περισσότερο, θα έχετε θετικό αποτέλεσμα. Σε 60 πολλαπλασιασμούς, όλοι θα είναι «θετικοί» για οποιοδήποτε κομμάτι γενετικού υλικού πιστεύετε ότι μπορεί να προκαλέσει ασθένεια. Αν θέλετε να δείξετε ότι ετοιμάζετε μια πανδημία, απλά ενισχύστε, ενισχύστε, ενισχύστε, ενισχύστε. Φίλοι μου, αυτό δεν είναι έγκυρο τεστ, δεν είναι καλή επιστήμη σε καμία περίπτωση - ειδικά όταν δεν υπάρχει κανένας ιός εξ αρχής. πόσες φορές οι υγειονομικοί μας αξιωματούχοι ενίσχυσαν τα δείγματα που πήραν από το γάλα των άρρωστων αγελάδων; Φροντίστε να τους ρωτήσετε όταν στείλετε email στο Aphispress@usda.gov για αποδείξεις του ιού.

  • ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΨΕΜΜΑ: Ο «ιός» είναι εξαιρετικά παθογόνος.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, ένα -μόνο ένα- άτομο που εργαζόταν στα γαλακτοκομεία αρρώστησε και βρέθηκε θετικό στη “γρίπη των πτηνών” μετά από έκθεση σε γαλακτοπαραγωγά βοοειδή που εικάζεται ότι ήταν μολυσμένα με τη γρίπη των πτηνών H5N1. Το άτομο ανέφερε ως μοναδικό σύμπτωμα το κοκκίνισμα των ματιών ή την επιπεφυκίτιδα - ένα σύμπτωμα που μπορεί να εξηγηθεί από την έκθεση σε οποιαδήποτε από τις πολλές αερομεταφερόμενες τοξίνες στα γαλακτοκομεία περιορισμού ή ακόμη και σε τοξικά ΗΜΠ όπως το 5G. (Πώς αντιμετωπίζουν την ασθένεια; Με βιταμίνη Α και φυτικά κολλύρια; Όχι, ο καημένος λαμβάνει θεραπεία με ένα τοξικό αντιϊκό φάρμακο).

Σύμφωνα με το CDC, η ασθένεια στους ανθρώπους κυμαίνεται από ήπιες λοιμώξεις, οι οποίες περιλαμβάνουν συμπτώματα που σχετίζονται με το ανώτερο αναπνευστικό και τα μάτια, έως σοβαρή πνευμονία. Αν ο «ιός» είναι τόσο υψηλά παθογόνος, θα περιμέναμε ότι πολλοί εργαζόμενοι που εργάζονται γύρω από αυτές τις άρρωστες αγελάδες θα κατέληγαν στο νοσοκομείο. . αλλά δεν έχουμε ακούσει για κανέναν μέχρι στιγμής.

  • ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΨΕΜΜΑ: Μπορείτε να κολλήσετε γρίπη των πτηνών πίνοντας νωπό γάλα, αλλά το παστεριωμένο γάλα είναι ασφαλές.

Σύμφωνα με την ιατρική βιολόγο Peg Coleman, «Οι πρόσφατες ανακοινώσεις κινδύνου από το CDC, το FDA και το USDA σχετικά με τη μετάδοση του ιού της γρίπης των πτηνών υψηλής παθογονικότητας ή HPAI (υπότυπος H5N1) στον άνθρωπο μέσω του νωπού γάλακτος δεν περιλαμβάνουν κανένα υποστηρικτικό στοιχείο για τη μετάδοση του ιού από το νωπό γάλα στον άνθρωπο στη βιβλιογραφία με κριτές. . . Ένα εκτεταμένο σύνολο επιστημονικών στοιχείων από τη βιβλιογραφία με κριτές . . . δεν υποστηρίζει την υπόθεση αυτών των κυβερνητικών υπηρεσιών των ΗΠΑ ότι ο [ανύπαρκτος] HPAI μεταδίδεται στον άνθρωπο μέσω της οδού του γάλακτος ή της τροφής και προκαλεί ασθένεια. Ούτε τα επιστημονικά στοιχεία υποστηρίζουν τη σύσταση ότι οι καταναλωτές πρέπει να αποφεύγουν το νωπό γάλα και τα προϊόντα νωπού γάλακτος [η έμφαση στο πρωτότυπο]».

Ο Coleman σημειώνει τη σουίτα βιοδραστικών συστατικών στο νωπό γάλα, συμπεριλαμβανομένου του βοείου γάλακτος, που καταστρέφουν τους παθογόνους μικροοργανισμούς και ενισχύουν το τοίχωμα του εντέρου. «Πολλά από αυτά τα βιοδραστικά συστατικά του νωπού γάλακτος είναι . . . ευαίσθητα στη θερμότητα και μπορεί να απουσιάζουν, να είναι ανενεργά ή να υπάρχουν σε χαμηλότερες συγκεντρώσεις στα παστεριωμένα γάλατα. . Τα διεπιστημονικά στοιχεία καταδεικνύουν ότι το νωπό γάλα από υγιείς αγελάδες δεν είναι εγγενώς επικίνδυνο, σύμφωνα με τα στοιχεία του CDC για τις τάσεις για την περίοδο 2005-2020 και τα στοιχεία για τα οφέλη και τους κινδύνους. Δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις ότι ο HPAI στο νωπό γάλα προκαλεί ανθρώπινη ασθένεια».

Και ενώ το USDA, ο FDA και το CDC διαβεβαιώνουν το κοινό ότι η παστερίωση θα κάνει το γάλα ασφαλές, σημειώνουν ότι «το γάλα από μολυσμένα ζώα εκτρέπεται ή καταστρέφεται», υπονοώντας ότι η παστερίωση από μόνη της δεν εγγυάται την ασφάλεια. Σε κάθε περίπτωση, οι πωλήσεις του βιομηχανικού παστεριωμένου γάλακτος συνεχίζουν την αδιάκοπη πτώση τους.

Ευτυχώς, οι πότες νωπού γάλακτος είναι ήδη επιφυλακτικοί απέναντι στις κυβερνητικές δηλώσεις και έχουν την ικανότητα να διακρίνουν τα ψέμματα. Τόσο οι μεγάλες όσο και οι μικρές γαλακτοβιομηχανίες νωπού γάλακτος αναφέρουν ότι οι πωλήσεις ανθίζουν. Η τρέχουσα φρασεολογία της γρίπης των πτηνών είναι απλώς ένα ακόμη Crossroads, U.S.A., ένα μάτσο ψέματα που καλλιεργούνται από μια ανέντιμη γαλακτοβιομηχανία που στοχεύει τον ανταγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »