Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Απόφαση της Αρχής Δεδομένων, επιβεβαιώνει ότι το ΥΠΕΣ είχε γίνει «παραμάγαζο» της ΝΔ με κλεμμένα δεδομένα! – Πρόστιμο – κόλαφος για Ασημακοπούλου – Κεραμέως!

 Απόφαση της Αρχής Δεδομένων, επιβεβαιώνει ότι το ΥΠΕΣ είχε γίνει «παραμάγαζο» της ΝΔ με κλεμμένα δεδομένα! – Πρόστιμο – κόλαφος για Ασημακοπούλου – Κεραμέως!


Με κάθε θεσμική επισημότητα αποδείχτηκε ότι το σκάνδαλο Ασημακοπούλου ήταν μια επιχείρηση υφαρπαγής δεδομένων με τους αυτουργούς να είναι το υπουργείο Εσωτερικών και φυσικά η ίδια η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου που καρπώθηκε τα δεδομένα προς ίδιον όφελος.

Με τη «σφραγίδα» της απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ένα τεράστιο σκάνδαλο που αφορά την παραβίαση της ιδιωτικότητας των πολιτών, επιβεβαιώνεται πλήρως, και όμως τα συστημικά ΜΜΕ έχουν «θάψει» την είδηση!

Συγκεκριμένα η ΑΠΔΠΧ επιβάλλει πρόστιμο 40.000 ευρώ για την παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πολιτών ενώ παράλληλα επιβάλλει πρόστιμο ύψους 400.000 ευρώ και στο υπουργείο Εσωτερικών!

Ως προς τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Θεοδωρόπουλο, η Αρχή ανέβαλε την έκδοση απόφασης, δεδομένου ότι

ο τελευταίος μετά την ακρόαση και την υποβολή υπομνημάτων, προσκόμισε ένορκη βεβαίωσή του ως προς τον τρόπο περιέλευσης σε αυτόν των εκλογικών καταλόγων, ως νεότερο κρίσιμο στοιχείο, από το περιεχόμενο του οποίου προκύπτει η ανάγκη περαιτέρω διερεύνησης.

Ουσιαστικά με τη συγκεκριμένη απόφαση αποδεικνύεται ότι η κ. Ασημακοπούλου έλεγε ψέματα όταν ισχυριζόταν ότι συγκέντρωσε μόνη της τα στοιχεία επικοινωνίας των αποδήμων ψηφοφόρων και ότι «ουδέποτε έλαβε προσωπικά δεδομένα από το Υπουργείο Εσωτερικών». Στο πόρισμα της ΑΠΔΠΧ σημειώνεται ότι τα παράνομα στοιχεία εστάλησαν στην Ασημακοπούλου από τον γραμματέα αποδήμων της ΝΔ, Νίκο Θεοδωρόπουλο, την 20η Ιανουαρίου 2024!

Ο οποίος Θεοδωρόπουλος ουσιαστικά καρατομήθηκε για να προστατευτεί η Νίκη Κεραμέως. Η δε Κεραμέως αν είχε πολιτική αξιοπρέπεια θα όφειλε να έχει παραιτηθεί ήδη μετά το πρόστιμο της ΑΠΔΠΧ, εφόσον η Αρχή διαπίστωσε ότι υπήρχε η δυνατότητα μαζικής εξαγωγής στοιχείων εκλογέων από το υπουργείο Εσωτερικών, χωρίς να καταγράφεται ποιος και γιατί τα παίρνει κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας!

Δηλαδή στην ουσία το ΥΠΕΣ είχε γίνει κέντρο… διερχομένων για λογαριασμό της ΝΔ και για τον κάθε «γαλάζιο» ενδιαφερόμενο που παράνομα ήθελε να αντλήσει στοιχεία ψηφοφόρων! Και αυτά γίνονταν – υποτίθεται – κάτω από τη «μύτη» της κ. Κεραμέως, η οποία εξακολουθεί να κάνει την ανήξερη!

Το πρόστιμο αυτό είναι μία ακόμα τεράστια κηλίδα στο βιογραφικό της Νίκης Κεραμέως (και της ΝΔ γενικότερα) που δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε σκάνδαλο παράνομης υφαρπαγής προσωπικών στοιχείων (πριν 3 χρόνια είχε προηγηθεί το σκάνδαλο Cisco).

Το σκάνδαλο Ασημακοπούλου/Κεραμέως αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει κανένα δισταγμό να παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών με κάθε ευκαιρία. Και φυσικά κηλίδωσε τη μεταρρύθμιση της επιστολικής ψήφου, που – σημειωτέον – η κυβέρνηση θέλει να εφαρμόσει και στις εθνικές εκλογές.

Το πρόβλημα είναι ότι τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα, έχουν σπρώξει στην αφάνεια ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που σε οποιαδήποτε άλλη σύγχρονη χώρα θα είχε προκαλέσει ντόμινο παραιτήσεων και ποινικών διαδικασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »