Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Ο ΟΗΕ ισχυρίζεται ότι η «παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα» είναι απαραίτητη (μεταξύ άλλων) για την «καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής»!

Καταρχάς να τονίσουμε πως η «καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής» είναι μια απάτη και έχουμε πολλά επιστημονικά άρθρα στο anazitiseis γιαυτό. Όλα τα μέτρα για την δήθεν καταπολέμιση της κλιματικής αλλαγής απο την παγκόσμια ελίτ και τις κυβερνήσεις καταλήγουν στον περισσότερο έλεγχο των πολιτών.

Ο Μπιλ Γκέιτς μετά τον σχεδιασμό της ψηφιακής ταυτότητας του που προώθησε (στη χώρα πειραμά του) την Ινδία, απαιτεί από όλες τις παγκόσμιες κυβερνήσεις να ακολουθήσουν το παράδειγμα της και να εγκρίνουν το σύστημα «παγκόσμιας ψηφιακής ταυτότητας» που έχει ενσωματωμένα χαρακτηριστικά σχεδιασμένα να αποκλείουν μελλοντικά τους ανθρώπους από τη συμμετοχή τους στην κοινωνία εάν δεν συμμορφώνονται στις διαταγές τους.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ , η ψηφιακή ταυτότητα του Μπιλ Γκέιτς θα προσφέρει πολυάριθμα οφέλη για εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και θα καταπολεμήσουν την κλιματική αλλαγή:

«Η υιοθέτηση της ψηφιοποίησης προσφέρει ένα μονοπάτι για τη γεφύρωση αυτού του παγκόσμιου χάσματος ταυτότητας, με  την ψηφιακή νομική ταυτότητα να λειτουργεί ως ακρογωνιαίος λίθος της ψηφιακής δημόσιας υποδομής, ενισχύοντας τη διαλειτουργικότητα μεταξύ διαφορετικών συστημάτων».

«Αυτές οι ταυτότητες αποθηκεύουν πολύτιμες προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της

διαμονής και των ιατρικών συνθηκών, οι οποίες μπορεί να είναι κρίσιμες σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης».

Ωστόσο, ο ΟΗΕ δεν αναφέρει το γεγονός ότι η τεχνολογία ψηφιακής ταυτότητας θα δώσει στην πολιτική ελίτ τη δύναμη να δεσμεύει τραπεζικούς λογαριασμούς ανθρώπων, να τους εμποδίζει να κάνουν ταξίδια και να συμμετέχουν στην κοινωνία με οποιονδήποτε ουσιαστικό τρόπο.

«Η ψηφιακή ταυτότητα δεν είναι απλώς ένα διαβατήριο που θα έχετε στο iPhone σας σε μορφή ψηφιακού διαβατηρίου. Συνεπάγεται σχεδόν όλα όσα η κυβέρνηση θα ήθελε να μάθει για εσάς», εξήγησε η Eva Vlaadingerbroek.

«Το μειονέκτημα είναι –και ελπίζω ότι ο κόσμος θα αρχίσει να το βλέπει αυτό– ότι η κυβέρνηση μπορεί να σας αποκλείσει απο την κοινωνία. Αν θέλετε να αγοράσετε πχ ένα burger, και δεν επιτρέπεται για όποιουσδήποτε λόγους θα ανάβει ένα κοκκινο φωτάκι, το ίδιο για μια πτήση

«Είναι πολύ ανοιχτοί και ειλικρινείς σχετικά με τον στόχο τους εδώ», συνέχισε η Vlaadingerbroek. 

« Πρέπει να πάρουμε τον λόγο τους πολύ σοβαρά και να πούμε όχι, θα πρέπει να ακυρώσουμε αμέσως αυτούς τους κομμουνιστές, και να τους πούμε φύγετε από την ιδιωτική μας ζωή, δεν σας επιτρέπω να παρακολουθείτε τι τρώω και πού πηγαίνω».

 Το WEF κυκλοφόρησε με μια  σειρά  άρθρων  τον Σεπτέμβριο για την επιβολή του DPI.

Το WEF υπόσχεται ότι οι νέες «κοινωνίες χωρίς μετρητά» και τα ψηφιακά αναγνωριστικά θα γίνουν ευπρόσδεκτα από το κοινό λόγω της «ευκολίας των πολιτων».

Δείτε επίσης πως θα λειτουργεί η ψηφιακή ταυτότητα: Άρθρο απο το 2022, όταν ακόμα δεν υπήρχε στο δημόσιο διάλογο – Θέλουν την κινεζοποίηση της Δύσης: Το Καθολικό Βασικό Εισόδημα θα συνδεθεί με την ψηφιακή σας ταυτότητα, την οποία θα συνδέσουν με το κοινωνικό σας πιστωτικό σκορ!

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »