Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!!

ΣΤΟ ΠΕΥΡΤΟ ΡΙΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ….ΟΦΣΟΡ! ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η Eurobank (πατήστε εδω). ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙΜΑΝ ΕΧΟΥΝ 89 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ELA ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ (πατήστε εδώ)! ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΕΔΩ στις ΗΠΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ «ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ». ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ «ΑΡΧΕΣ» ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ….Δ.Ν.Τ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛ. 6 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΟΙ ΔΥΟ «ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ…ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!!  

«ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!!»


ΔΙΩΞΤΕ  ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΤΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛ ΤΟΜΣΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;;;

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 20.20, 02 Οκτ. 2016 | JohnKountouris.com 

Σας έχω γράψει πολλές φορές ότι η μορφή διακυβερνήσεως των ΗΠΑ δεν είναι άλλο απο μια…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ διότι, ΟΛΟΣ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ έχει επηρεαστεί τους
νόμους των…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! Το ίδιο ισχύει και εν τη περιπρώση της Ελλάδος και κάθε άλλης χώρας τουλάχιστον στην Δύσιν. ΑΥΤΟΙ μας έφτιαξαν τους «νόμους μας» που δεν είναι τίποτε απο εταιρικούς εσωτερικούς κανονισμούς μιας…ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Εγένετο το δίκαιον της χώρας νόμος…των Εβραίων!!! ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ» και θα καταλάβετε. Διαβάστε επίσης το άρθρο μου «Η παράνομη φύσις της ίδιας της…”ΕΝΝΟΜΟΥ ΤΑΞΕΩΣ”» και εκεί θα συνειδοτοποιήσετε ότι η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ έπρεπε να έγινε…ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ και…ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Υπάρχει και ένα άλλο άρθρο που έγραψα πέρσι για το ΔΝΤ με τίτλο «ΠΏΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ.» και εκεί μπορείτε να πάρετε μια γενική ανασπόπηση των εγκληματικών δράσεων αυτού του υπερταμείου των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Αυτά τα ξέρουμε εμείς εδώ στην Αμερική εδώ και ΧΡΟΝΙΑ και έχουν συζητηθεί μέσ’ στο Κογκρέσο αρκετές φορές απο 1913 μέχρι σήμερα. Όμως, δεν έχει καταφέρει κανείς έως τώρα να μαζέψει αρκετή υποστήριξη απο το σύνολο του σώματος του Κογκρέσο ώστε να καταργηθεί αυτός ο παράνομος φορεύς μαζί με την Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα των ΗΠΑ, το IRS (Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων) και το…ΨΕΥΤΙΚΟ υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ -που αποτελεί την υπάρκτη και λανθάνουσα δύναμη πίσω απο το ΔΝΤ- λόγω του φόβου των…ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΑ!!!

Λοιπόν…

Έχει κάπως μυστηριωδώς, και χωρίς εξήγηση, σβηστεί από τον Κώδικα Ομοσπονδιακών Κανονισμών ο CFR (δηλ., Code of Federal Regulations, ο Κώδιξ Ομοσπονδιακών Κανονισμών) 250.11, που αναφέρεται ως ο νομικός ορισμός του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ. Επίσης, έχει σβηστεί από όλες τις νομικές ιστοσελίδες που φέρνουν αντίγραφα των CFR και USC (Universal Commercial Code, Παγκόσμιος Εμπορικός Κώδιξ). Ο ορισμός 250.11 είχε σαν τίτλο «ορισμοί» και περιέγραφε τον Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών ως έναν με έδρα το….Πουέρτο Ρίκο, και το IRS (δηλ., η Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων) ως o βραχίονας επιβολής του ΔΝΤ.

Δείτε επίσης: Δεν εργάζεται για τις Ηνωμένες Πολιτείες ο υπουργός Οικονομικών 

Εν ολίγοις, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ! Το υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ, η υπηρεσία επιβολής του ΔΝΤ / Παγκόσμιας Τράπεζας, βρίσκεται στην πραγματικότητα στο…Πουέρτο Ρίκο και δεν είναι υπηρεσία των ΗΠΑ.

Ας κοιτάξωμεν και πάλι στον κανονισμό 27 CFR 250.11 για τον ορισμό του “Γραμματέως”, όπως υπάρχει σε όλα τα παραπάνω. Ο όρος που καθορίζει το ποιός είναι ο “Γραμματεύς” είναι, “Ο Γενικός Γραμματεύς του Υπουργείου Οικονομικών του Πουέρτο Ρίκο.” Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ο κ Τζακ Λιου (Jack Lew). Θα σας εξηγήσω…

Άρα, για ποιόν δουλεύει ο κ Jack Lew;

Ο Επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της κυβέρνησης, ο Υπουργός δηλ., υπηρετεί ως Προσωρινός Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής του Προέδρου των ΗΠΑ, Πρόεδρος των ΔΣ και Διευθύνων Διαχειριστής των καταπιστευματικών ταμείων της Κοινωνικής Ασφάλισης και του προγράμματος Medicare, και ως ο Διοικητής των ΗΠΑ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Διεθνούς Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, της Διαμερικανικής Τράπεζα Ανάπτυξης, της Ασιατικής Τράπεζας Ανάπτυξης και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης.

(Σημειωτέον: δεν αναφέρονται σε αυτόν ως «γραμματέα» των ΗΠΑ ή ότι η θέση του είναι εκείνη ενος γραμματέως του υπουργικού συμβουλίου του Προέδρου)

Η ταυτότης του γραμματέως δεν βρίσκεται στον τίτλο 26 του USC (δηλ., United States Code, του Κώδικος των ΗΠΑ). Η μόνη αναφορά στην ταυτότητα του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών είναι στον κανονισμό 27 του CFR (δηλ., Code of Federal Regulations, ο Κώδιξ Ομοσπονδιακών Κανονισμών) στο τμήμα 250.11 (“ορισμοί”), το οποίο ορίζει συγκεκριμένα: Ο όρος που καθορίζει τον γραμματέα είναι: «Ο Γραμματέας σημαίνει Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών του Πουέρτο Ρίκο».

Δείτε τώρα την παρακάτω εικόνα για του λόγου το αληθές….

Για συνέχεια της ανάρτησης εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ