Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ...

… ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
….Ο Μ Ο Φ Ω Ν Η Σ
…. ΑΠΟΦΑΣΗΣ
ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

            Μετά από την προδοσία της πατρίδος, που συντελείται από αυτά τα αποβράσματα της Βουλής, που έπρεπε κανονικά να υπηρετούν τα συμφέροντα του λαού και της Ελλάδος, βλέπουμε τώρα μπροστά μας, να σχεδιάζεται και η ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ορθόδοξης Εκκλησίας, από κάποια άλλα αποβράσματα, που κανονικά και αυτά θα έπρεπε να υπηρετούν τον ΧΡΙΣΤΟ και τα συμφέροντα  του Ορθόδοξου λαού.
            Αλλά όπως οι πολιτικοί που άλλα λένε και άλλα κάνουν, έτσι και αυτοί ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ  και προδίδουν τον Ορθόδοξο λαό.

‘Ο ισαπόστολος άγιος Κοσμάς ό Αιτωλός γράφει: «οί κληρικοί τών εσχάτων καιρών θα γίνουν οί χειρότεροι καί ασεβέστεροι όλων» ‘Ο Άγιος Κύριλλος λέει: «Θα ξεσηκωθούν επίσκοποι κατά επισκόπων καί κληρικοί κατά κληρικών».   Ο ξεπεσμός τών κληρικών θα είναι τόσο μεγάλος, ώστε μόνον ελάχιστοι άπό τούς Ιερείς θα διατηρήσουν ακμαία τήν πίστιν των.  ”Θα τρέχωμε χιλιόμετρα νά συναντήσωμε καλό κληρικό”.

            Τους χειρότερους λοιπόν και τους ξεπεσμένους, προσωπικά τους αποκαλώ αποβράσματα και κατακάθια της κοινωνίας.

           Αυτοί λοιπόν,  που έχουν σήμερα με δόλιους  Σιωνιστικούς τρόπους διεισδύσει μέσα στην Εκκλησία μας και
έχουν φορέσει το τιμημένο ράσο,  αυτοί ετοιμάζονται να προδώσουν εκ των έσω την Ορθοδοξία.



           Προδοτες-της-Πιστεως Αυτό  που θέλουν να κάνουν στην Σύνοδο της Κρήτης, που την ονόμασαν  και «ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ», είναι σχεδόν το ίδιο, με την προδοσία της Ορθοδοξίας,  που είχαν προσπαθήσει να κάνουν  στην Σύνοδο της Φερράρας Φλωρεντίας το 1439.!!!!!!!


Αυτό το θυμίζω, για να γνωρίζουμε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται.  Και για να μην ξαναζήσουμε τα ίδια, πρέπει να την θυμόμαστε και να προσέχουμε.



  Τότε λοιπόν, προσπάθησαν και πάλι σε εκείνη την  Σύνοδο,  να προδώσουν την Ορθοδοξία  και να παραδώσουν τα πρωτεία της στον πάπα, με αντάλλαγμα την βοήθεια του Βατικανού στην Κωνσταντινούπολη, για να μην πέσει στους Τούρκους.


 Ήταν και τότε πουλημένοι και διεφθαρμένοι, οι περισσότεροι Επίσκοποι της Ορθοδόξου Εκκλησίας και πήγαν στην Σύνοδο, με σκοπό  να υπογράψουν για την “ένωση” των Εκκλησιών. 



Και τότε η Ορθόδοξη Εκκλησία είχε χωριστεί σε ενωτικούς και αντι-ενωτικούς, όπως σήμερα σε οικουμενιστές και αντι-οικουμενιστές, αλλά  στην Σύνοδο,  ο Αυτοκράτορας είχε φροντίσει να πάρει μαζί του τους ενωτικούς, όπως σήμερα στην Σύνοδο της Κρήτης,  φροντίζουν να πάνε μόνο οι  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.


Ο λόγος ήταν,  επειδή  για να βγάλει  απόφαση η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ Σύνοδος, πρέπει να υπάρχει ….. ΟΜΟΦΩΝΙΑ.!!!!!!


Ο ΘΕΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ  ΤΟΤΕ  ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ  και έπεσε  μεγάλη επιδημία πανούκλας στην Φερράρα, που τους ανάγκασε όλους, να τα μαζέψουν άρον άρον και να μεταφέρουν την Σύνοδο στην Φλωρεντία.  Γι’ αυτό ονομάστηκε σύνοδος της Φερράρας – Φλωρεντίας.  Γιατί  ξεκίνησε στην Φερράρα και τελείωσε στην Φλωρεντία.

Με πιέσεις λοιπόν τότε του Αυτοκράτορα Ιωάννη Η’ Παλαιολόγου, συντάχθηκε βιαστικά ένα κείμενο ένωσης των Εκκλησιών, που υπογράφτηκε στις 8 Ιουνίου 1439.  Ήταν και πάλι….. ΙΟΥΝΙΟΣ.!!!!!!



Η απόφαση τότε θα είχε βγεί …ΟΜΟΦΩΝΗ.. και θα είχαν παραδώσει οι προδότες τα πρωτεία της Ορθοδοξίας στον πάπα, αλλά  μεταξύ των προδοτών, υπήρχε και ένας  ΑΓΙΟΣ.  Ο Μητροπολίτης Εφέσου,  και σήμερα  ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ, που ΔΕΝ  υπέγραψε τη συμφωνία. 


Αν ο άγιος Μάρκος τότε, είχε “ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ”  και δεν είχε πάει να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία  μέσα στους λύκους, η απόφαση τότε, θα είχε βγει ….ΟΜΟΦΩΝΗ.!!!!


Το κατάπτυστο συμφωνητικό της Ένωσης των Εκκλησιών, δεν έγινε δεκτό στην Κωνσταντινούπολη και κηρύχθηκε άκυρο.


Ο τότε Οικουμενικός Πατριάρχης Ιωσήφ ο Β’ που ήταν στον Οικουμενικό θρόνο 23 χρόνια και ΥΠΕΓΡΑΨΕ την ένωση των Εκκλησιών,  ΠΕΘΑΝΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ,  στη  Φλωρεντία. 


Και τώρα οι ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ετοιμάζονται και πάλι να προδώσουν την Ορθοδοξία, σε μία νέα επαίσχυντη  Σύνοδο στην Κρήτη, ο  Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος  και όλοι οι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ  Επίσκοποι, που καλούνται να συμμετέχουν.


Έχουν όμως κληθεί να συμμετέχουν ως μέλη της αντιπροσωπίας της Εκκλησίας της Ελλάδος  και  Μητροπολίτες που “και καλά” στα λόγια δηλώνουν αντι-οικουμενιστες, όπως ο Πειραιώς Σεραφείμ, ο Κηφισίας Κύριλλος,  αλλά και πολλοί άλλοι.


 Μόνο που η πράξη τους, διαφέρει από τα λόγια τους όπως και των πολιτικών. !!!!!


Γιατί και αυτοί κοροϊδεύουν τους Ορθόδοξους Χριστιανούς,  ενώ   στην πραγματικότητα  εξυπηρετούν τα σχέδια των Οικουμενιστών, προδίδοντας και αυτοί την Ορθοδοξία.


Και αυτό φαίνεται,  επειδή αντί να παραστούν στην Σύνοδο,  για  να υπερασπιστούν  την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,  όπως  την ορίζουν οι κανόνες ΤΟΥ ΠΗΔΑΛΙΟΥ,  αυτοί βάζουν την “ουρά στα σκέλια” και παραιτούνται, μόνο και μόνο για να μπορέσουν οι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ να βγάλουν …..ΟΜΟΦΩΝΗ… απόφαση.!!!!!!!


Και μετά αυτοί οι προδότες, να μας το παίζουν “Ορθόδοξοι”  και να λένε:  “πως δεν συμφωνούν με την απόφαση που βγήκε από την Σύνοδο”.!!!!!


Α  βρε ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ και ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ.
Ετοιμαστείτε να δείτε τα αποτελέσματα των ανώμαλων,
των ελεεινών και των ελαττωματικών ενεργειών σας,
 που έρχονται ως αποτέλεσμα, της βλαμένης σκέψης σας και των σκοτεινών μυαλών σας.


Αν δεν σταματήσετε  αυτήν την δόλια Σύνοδο,
θα πέσει “ΠΑΝΟΥΚΛΑ”  στα Χανιά και στην Κρήτη, όπως και τότε στην Φερράρα,
αφού και όλοι οι Μητροπολίτες στην Κρήτη είναι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.
Και όλοι οι προδότες του ΧΡΙΣΤΟΥ, με πρώτο τον Βαρθολομαίο,  
θα “φεύγετε”  ένας ένας.
Μετανοείστε αθεόφοβοι Θεομπαίχτες.
ΘΕΟΣ ΟΥ ΜΥΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ.!!!!!!



Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ