Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Υπάρχει θεός! Επιτέλους Νίκη!


Διαζύγιο με 51.7% έναντι 48.3%

-Άδικα θυσίασαν την Ιφιγένεια εν Αγγλίδι και ορφάνεψαν τα παιδιά της

- Οι αγορές, οι δημοσκόποι, και η Στοά κλαίνε με μαύρο δάκρυ !


Παραμιλάνε οι ΑΘΕΑΤΟΙ

Ένας ορατός εκπρόσωπος των ΑΘΕΑΤΩΝ ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στη Μόσχα, Μάικελ Μακφόλ, έγραψε στο Tweeter: «Shocked by Brexit vote! Losers: EU, UK, US, those that believe in utility of a strong, united, democratic Europe. Winners: Putin. I genuinely complement Putin for his victory tonight on Brexit.Tonight is giant victory for Putin's foreign policy objectives».

Ητοι. «Σοκαρισμένος από την ψήφο για Brexit .Χαμένοι: ΕΕ, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, και
όσοι πιστεύουν σε μια ισχυρή, ενωμένη, δημοκρατική Ευρώπη. Νικητής: Ο Πούτιν. Πραγματικά των συγχαίρω για τη νίκη του απόψε. Είναι μια κολοσσιαία νίκη για τους στόχους της εξωτερικής πολιτικής του Πούτιν».

Βέβαια ο ρουφιάνος λέει μισες αλήθειες. Νικητές ήσαν όσοι πιστεύουν στα δημοκρατικά εθνικά Κράτη και είναι κατά της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης των Αγορών, μεταξύ αυτών και ο Πούτιν.
Χαμένοι φυσικά οι ελίτ των Βρυξελών του Σίτυ και των ΗΠΑ. Η Νίκη του Brexit δεν έχει να κάνει με την εξωτερική πολιτική της Ρωσίας, και ούτε ο Φάραντζ και ο Μπόρις Τζόνσον είναι πράκτορες του Κρεμλίνου.

Από τους «σοκαρισμένους» αργυρώνητους των Αθηνών, ο απόγονος του μεταξικού φελλού επανέλαβε της μπούρδες της Σχολής στελεχών του Λάγκλεϊ. «Μετά από τα αποτελέσματα του βρετανικού δημοψηφίσματος επιβεβαιώθηκε η επιμονή μας για την ανάγκη πραγματοποίησης μιας δημοκρατικής δεσμευτικής συζήτησης για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την ενίσχυση της κοινωνικής της λειτουργίας και για τον εκδημοκρατισμό των δομών της έτσι ώστε αυτή να λειτουργεί υπηρετώντας τους λαούς της Ευρώπης».

Επανέλαβε ότι είπε ο ρουφιάνος Μακφόλ. «Ισχυρή, ενωμένη, δημοκρατική Ευρώπη».

ΥΓ.Μα αυτοί έχασαν κ. Υπουργέ.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ