Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Με τα δικά μας λεφτά, ενάντια στα συμφέροντά μας ...όλοι οι πράκτορες στο πάρτι

Ηταν όλοι οι πράκτορες στο πάρτι... που πληρώθηκε με τα δικά μας χρήματα. Με τα δικά μας χρήματα ...ενάντια στα δικά μας συμφέροντα... χωρίς καμία δυνατότητα να αντιδράσουμε.

Η μαφία που είναι επαγγελματίες στην αφαίμαξη ...εναντίον ημών που είμαστε ερασιτέχνες ακόμα και στην διαπίστωση των όσων μας συμβαίνουν.
Για όσους έχουν πρόβλημα να διαβάσουν τι γράφει η εφημερίδα που κρατά η "υπερήφανη" διαδηλώτρια του Athens Pride... γράφει λοιπόν επί λέξει: "Αλληλεγγύη στη διωκόμενη Αριστερά της Δημοκρατίας της Μακεδονίας".

Παρακάτω σας παραθέτουμε ολόκληρο το "απόλυτα ταιριαστό" με το "πάρτι"... άρθρο από την "εργατική αλληλεγγύη":




Ο Ζντράβκο Σαβέσκι και ο Βλαντιμίρ Κουνόφσκι, αγωνιστές του κόμματος Λέβιτσα (Αριστερά) στη Δημοκρατία της Μακεδονίας βρίσκονται εδώ και περισσότερο από ένα μήνα σε κατ’οίκον περιορισμό, λόγω της συμμετοχής τους στις διαδηλώσεις ενάντια στην κυβέρνηση.


Η κράτησή τους πήρε παράταση για επιπλέον ένα μήνα, βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης αλλά και με μεγάλα χρηματικά πρόστιμα. Πρόκειται για ένα ακόμη σημάδι της αντιδημοκρατικής τροχιάς στην οποία κινείται η κυβέρνηση Ίβανοφ - Δημητρίεφ, στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει το κίνημα που βρίσκεται στους δρόμους τους τελευταίους μήνες. Εκτός από το Ζντράβκο και τον Βλαντιμίρ, άλλοι τρεις αγωνιστές βρίσκονται κρατούμενοι. Κατηγορούνται για συμμετοχή στο πλήθος που έφτασε να εισβάλει στο γραφείο του προέδρου της χώρας, Γκιόργκε Ίβανοφ, στη διάρκεια διαδηλώσεων. 

Υπάρχουν μεγάλες πολιτικές πιέσεις στη δικαστική εξουσία να στείλει τα δύο στελέχη της Αριστεράς στη φυλακή, ενώ ο εισαγγελέας έχει κάνει αλλεπάλληλες εφέσεις για να αντικατασταθεί ο κατ’οίκον περιορισμός με κάθειρξη. Η εκκίνηση της δίκης έχει αναβληθεί δυο φορές, ώστε να μείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο μακριά από την οργάνωση των κινητοποιήσεων. Μ’ αυτόν τον τρόπο είναι πρακτικά φυλακισμένοι και με περιορισμό της πολιτικής τους ελευθερίας, χωρίς να έχει γίνει δίκη. Η αστυνομία συστηματικά ακολουθεί αγωνιστές μετά τις διαδηλώσεις, για να τους τρομοκρατήσει, ή τους καλεί στα αστυνομικά τμήματα για ανακρίσεις και για να τους επιβάλει πρόστιμα.

Σκάνδαλα
Δυο χρόνια τώρα, η νεολαία της Δημοκρατίας της Μακεδονίας βρίσκεται στους δρόμους, καταγγέλλοντας τα σκάνδαλα, τις παρακολουθήσεις και τους εκβιασμούς της δεξιάς κυβέρνησης του Γκρούεφσκι, που τελικά αναγκάστηκε σε παραίτηση. Συνεχίζουν κόντρα στις προσπάθειες της δεξιάς να παίξει το χαρτί του εθνικισμού και να σπείρει το μίσος μεταξύ Αλβανών και Σλαβομακεδόνων.

Έχει ήδη ξεκινήσει μια καμπάνια αλληλεγγύης προς τους δύο αγωνιστές, από όπου προέρχονται και οι παραπάνω πληροφορίες. Ο Ζντράβκο Σαβέσκι από το 2007 συμμετέχει στις προσπάθειες για τη συγκρότηση της αριστεράς στη Δημοκρατία της Μακεδονίας. Το 2008 είχε συμμετάσχει στη “Βαλκανική Σύνοδο Ειρήνης” που οργάνωσε η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο στην Αθήνα. Είναι συνδικαλιστής και υπήρξε γενικός γραμματέας του Πολυεθνικού Συνδικάτου Εκπαιδευτικών. Είναι διδάκτορας Πολιτικής Επιστήμης και πρώην καθηγητής στο Πανεπιστήμιο. Μαζί με τον Βλαντιμίρ Κουνόφσκι είναι γνωστά μέλη του Λέβιτσα.

Το κάλεσμα για αλληλεγγύη καταλήγει: “Ζητάμε την ενημέρωση του κοινού σας για την πολύ άσχημη κατάσταση στη Δημοκρατία της Μακεδονίας με το καθεστώς τύπου Ερντογάν/Ορμπάν/Πούτιν που έχει επιβληθεί στη χώρα.

Καλούμε τα αριστερά κόμματα, οργανώσεις και κινήματα να υπογράψουν την επιστολή υποστήριξης που απαιτεί την απελευθέρωση του Ζντράβκο και του Βλαντιμίρ και να μην υπάρξουν παραπέρα διώξεις δαιδηλωτών. Αν θέλετε να στηρίξετε, στείλτε μας ένα μήνυμα στο contact@levica.mk, με θέμα: Support for Zdravko and Vladimir.” Μέχρι στιγμής το κάλεσμα υπογράφουν κινήματα και κόμματα από Μακεδονία, Βουλγαρία, Σλοβενία, Σερβία, Βοσνία, Κροατία, Κόσοβο και Πολωνία.

το είδα



Και μια είδηση για το "κόμμα του λαού"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ