Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

#ΑΡΙΣΤΕΡΗ_ΧΟΥΝΤΑ. Η Αυγή βάφτισε τους αγανακτισμένους γέροντες της Μόριας Λέσβου χρυσαυγίτες γιατί έτσι την βολεύει

Την δημιουργία 12 ακόμα μουσουλμανικών καταυλισμών στην κεντρική Ελλάδα προανήγγειλε ο Δ.Βίτσας!
ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Άλλα δώδεκα κέντρα φιλοξενίας θα δημιουργηθούν στην κεντρική Ελλάδα και θα ανακατασκευαστούν οι δομές χώρων στο Κουτσόχερο Λάρισας, τον
Κατσικά Ιωαννίνων και τη Ριτσώνα Εύβοιας για να υποδεχθούν πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες από Πειραιά και Ελληνικό.

Πάντως οι κάτοικοι στα Τέμπη ήδη αντιδρούν

Την δήλωση έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, λέγοντας ότι η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί με τη μετακίνηση των προσφύγων από το λιμάνι του Πειραιά και το αεροδρόμιο του Ελληνικού.
Έντονη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει η δημιουργία δομής φιλοξενίας προσφύγων στο ανενεργό στρατόπεδο «Ζιώγα» στο Κυψελοχώρι στον Δήμο Τεμπών…όπου έχουν ήδη ξεκινήσεις οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου από συνεργεία του στρατού Ξηράς.

Χθες το απόγευμα συνεδρίασε έκτακτα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τεμπών και ενέκρινε την αποστολή επιστολής του δημάρχου Κ. Κολάτου προς τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Δημ. Βίτσα, καλώντας τον ΥΕΘΑ να επανεξετάσει το αίτημα για λειτουργία δομής φιλοξενίας στο Κυψελοχώρι.
Κάτοικοι του Δήμου Τεμπών μετέβησαν στον χώρο του στρατοπέδου όπου και απέκλεισαν συμβολικά την είσοδο.

Ο υπό δημιουργία χώρος φιλοξενίας προσφύγων στο Κυψελοχώρι, είναι ο δεύτερος ο οποίος θα λειτουργήσει σε επίπεδο Νομού, μετά από εκείνον του Κουτσόχερου όπου αυτή τη στιγμή βρίσκονται 713 άτομα.

Η κυβέρνηση λέει ότι πρόκειται περί προσωρινού καταυλισμού που θα αποσυμφορήσει εκείνον του Κουτσόχερου αλλά επείδή ήδη διερευνάται και τρίτος χώρος στον νομό Λάρισας, λίγο έξω από την πόλη και συγκερκιμένα το εργοστάσιο «Θεσσαλική Βιομηχανία Πολτού και Χάρτου» η «Χαρτομάζα», το οποίο εδώ και χρόνια δεν είναι εν λειτουργία και στον περίβολο του οποίου σχεδιάζεται να αναπτυχθούν σκηνές επίσης για την φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών από το Κουτσόχερο, οι κάτοικοι του νομού Λάρισας προφανώς και δεν το πιστεύουν.

pronews.gr
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ