ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Η υποκρισία των κομμάτων - Ομόφωνα αποφάσισαν να μην αρθεί η ασυλία του αρνητή της Γενοκτονίας, Φίλη - Ντροπή σε όλους σας...

«Όχι» στην άρση ασυλίας Φίλη για τη Γενοκτονία των Ποντίων


Με ομόφωνη απόφασή της η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής είπε «όχι» στο αίτημα για άρση της ασυλίας του υπουργού Παιδείας. Στη Βουλή έχουν διαβιβαστεί μηνύσεις που έγιναν σε βάρος του Νίκου Φίλη και αφορούν τη δήλωσή του ότι δεν υπήρξε Γενοκτονία των Ποντίων, αλλά «εθνοκάθαρση». Έτσι, η υπόθεση παγώνει και δεν θα οδηγηθεί σε δίκη.

Οι ποινικές διώξεις κατά Φίλη ήταν για την παραβίαση των διατάξεων του αντιρατσιστικού νόμου.

Παράλληλα, η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε να μην αρθεί η ασυλία του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Το «όχι» ήταν και σε αυτή την περίπτωση ομόφωνο, και αφορούσε σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ για τη στάση των μουσουλμάνων ψηφοφόρων στο δημοψήφισμα.

Αντίθετα, υπήρχε εισήγηση για άρση της ασυλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Ηλία Κασιδιάρη. Και οι δύο
κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμιση πρώην επιστημονικού συνεργάτη του κόμματος.
Η υπόθεση διαβιβάστηκε στην Ολομέλεια η οποία τελικά αποφάσισε την άρση της ασυλίας και των δύο στελεχών της Χρυσής Αυγής.

http://www.pontos-news.gr/article/151529/ohi-stin-arsi-asylias-fili-gia-ti-genoktonia-ton-pontion
το είδα

Σημ:


Η ασυλία του βουλευτή της ΝΔ (Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη) αφορούσε το αρνητικό σχόλιο που είχε κάνει κατά των μουσουλμάνων κατοίκων ενός χωριού που στο πρόσφατο δημοψήφισμα είχαν ψηφίσει κατά 97% «ΟΧΙ».

Ο βουλευτής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είχε χαρακτηρίσει τους κατοίκους του χωριού αυτού «πρόβατα» και του είχε υποβληθεί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ