Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Το έχουν ξανακάνει


Αυτή τη φορά δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία και για κανέναν ηλίθιο. Από το Σαράγιεβο, αυτοί οι ρόλοι έχουν παιχτεί και ξαναπαιχτεί χιλιάδες φορές.

Έτσι εκτέλεσαν την απόφοιτη του London School of Economics που είχε και δυο παιδιά. Οπότε, «το Brexit βάφτηκε στο αίμα με επίθεση κατά βουλευτού των Εργατικών», βάλτε φωτιά στα τόπια!
«Βάλτε σε λειτουργία το παιχνίδι, έχοντας μάθει απ' έξω αυτά τα μέρη της παλιάς, χαμένης γιορτής», που έγραψε και ο σαλανίκ οβριός.

Και πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις, άνοιξαν οι φάκελοι της Υπηρεσίας και μάθαμε οτι ο 52χρονος «δράστης» ήταν μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης.

Ο «δράστης» σύμφωνα με τους «αυτόπτες» έφυγε από το σημείο ανενόχλητος και ήρεμος, φροντίζοντας να φωνάξει «Πρώτα η Βρετανία», για να δώσει μια σαφή πολιτική διάσταση στην επίθεση, όπως προέβλεπε το σενάριο της δολοφονίας.

Όπως ανέφερε η αμερικανική ΜΚΟ για την προάσπιση των
ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων «Southern Poverty Law Center», ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης, που σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης ονομάζεται Τόμας Μέιρ, έχει «μακρά ιστορία» ανάμιξης στον «λευκό εθνικισμό», και είναι «αφοσιωμένος υποστηρικτής» της «Εθνικής Συμμαχίας», και κατέβαλε 620 δολάρια σε συνδρομές σε έντυπα της Εθνικής Συμμαχίας, που θέλει να εγκαθιδρυθεί στις ΗΠΑ ένα κράτος αποκλειστικά για λευκούς, και να εξαλειφθούν οι Εβραίοι. Καλύτερα δεν γίνεται.

Η εργατική αλληλέγγυα δολοφονήθηκε για να αλλάξει η ατζέντα, και να αλλάξουν την ψήφο τους υπό την πίεση της τηλεόρασης μερικές χιλιάδες Γουάτσον, Σμιθ, και Μπράουν ώστε το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα να γίνει οριακά ΝΑΙ.

το είδα

Δες και,



(ο πρόεδρος της Union Populaire Républicaine (UPR) Φρανσουά Ασσελινώ , που από το ΣΠΟΥΤΝΙΚ προέβλεψε στις 9 Ιουνίου την «θυσία της Ιφιγένειας εν Αγγλίδι».)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ