Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Για προώθηση - κοινοποίηση από και προς κάθε νοήμονα άνθρωπο, εμβολιασμένο ή όχι.

Η ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ

      bit.ly/3ydVemA

Οι εμβολιασμένοι και οι τασσόμενοι υπέρ των εμβολιασμών, προαιρετικών ή υποχρεωτικών, έχουν εξ ίσου ισχυρούς αν όχι ισχυρότερους λόγους από τους ανεμβολίαστους, να συμμετάσχουν στο αίτημα το οποίο απαιτεί από την κυβέρνηση και τους συναρμόδιους φορείς να απαντήσουν στην πρόσκληση για παροχή εξηγήσεων, την οποίαν επέδωσε προς τους ίδιους κυβερνητικούς αποδέκτες  ομάδα Ελλήνων επιστημόνων εξειδικευμένων στο θέμα. Διότι αυτοί οι επιστήμονες τους κάλεσαν να απαντήσουν στα τεκμηριωμένα πορίσματα των ερευνών τους, σύμφωνα με τα οποία τα εμβόλια αυτά είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνα και επιβλαβή για την υγεία όπως και αναποτελεσματικά, και συνεπώς είναι επιτακτικό να σταματήσουν άμεσα οι εμβολιασμοί, ενώ αυτοί σιωπούν ΕΝΟΧΑ.

Διάβασε την επιστημονική έκθεση, γνώρισε και συνειδητοποίησε την κρισιμότητα των επιστημονικών καταγγελιών και απαίτησε και εσύ συντασσόμενος με τους υπόλοιπους στο εξώδικο αίτημα, ώστε να γίνει μαζική η απαίτηση απάντησης. 

Αν έχεις εμβολιαστεί δικαιούσαι να μάθεις τι παιχνίδι παίχθηκε σε βάρος της υγείας και της ζωής σου, ώστε τουλάχιστον να μην συνεχίσεις τους εμβολιασμούς που θα είναι επαναλαμβανόμενοι επ' αόριστον σε συνδυασμό βεβαίως με καταχρηστικά ψευδοεπιστημονικά λοκντάουν και ολική οικονομική καταστροφή. Αν είσαι ανεμβολίαστος για να προστατεύσεις τον εαυτό σου από επερχόμενα δεινά.

Αυτό θα ανοίξει τον δρόμο για την δυνατότητα νομικής άμυνας των εργαζομένων έναντι των εκβιασμών που δέχονται για τον εξαναγκαστικό εμβολιασμό τους.

Διάδωσέ το, σκάβεις τον λάκκο σου με το να μένεις απαθής.

ARBEIT MACHT FREI (Η εργασία απελευθερώνει) έγραφε η πύλη σε ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. 

Η ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ γράφει η πύλη προς την ελευθερία στις σημερινές υγειονομικές χούντες του Great Reset - της Μεγάλης αναδιάταξης

----------------------------------



-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ -ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΚΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ !!!

-ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΕΔΩ ΣΕ ΜΟΡΦΗ .PDF

-ANAKOINΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ & ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΚΑ - H ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ -ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΚΑ Παραθέτουμε το κείμενο του εξωδίκου που θα επιδοθεί.

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ κλπ ΣΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ.

4 σχόλια:


  1. Η Ματίνα Παγώνη, που μας κουνά καθημερινά το δάχτυλο και φωνάζει για τη χρήση μάσκας, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, σε κορωνοπαρτυ της υποψήφιας βουλευτού της ΝΔ Μαριάνθης Καφετζή, στη Λήμνο.

    ΚΥΡΑ ΠΑΓΩΝΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ. ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ; ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ; ΤΙΠΟΤΑ; ΦΩΤΟ
    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/08/blog-post_396.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΥΣΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ … !

    https://katohika.gr/stranger-voice/tora-tha-lysakseis-gia-na-soseis-tous-filous-sou/

    Παρε τωρα ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ Ασταξανθιν , ΤΩΡΑ
    Αυτη την στιγμη που μιλαμε ειναι το μοναδικο “αντιδοτο” που υπαρχει ,μεχρι να βρεθει καλυτερο ωφειλουμε ολοι να ενημερωσουμε ολους τους συνανθρωπους μας !
    Εμας μας κλεινουν την φωνη , μας φιμωνουν , μας σβηνουν στης μηχανες αναζητησεις , εμεις δεν μπορουμε να πετυχουμε τον στοχο πανελαδικα αν δεν μας βοηθησεις εσυ , ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΧΑΘΕΙ!!



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ίδια και σε μένα Αγγελική, γκρέμισαν το scripta manent, όμως συνεχίζεται ο αγώνας

      Διαγραφή
    2. Είμαι απλή αναγνώστρια.
      ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΏ ΌΛΟΥΣ.
      ΤΏΡΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΆΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΜΠΩ...

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΧΑΙ

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »