Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ - ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΚΑ Παραθέτουμε το κείμενο του εξωδίκου που θα επιδοθεί

Θα ακολουθήσει η τελική φόρμα συμμετοχής.

Επαναλαμβάνουμε ότι δεν υπάρχει κανένα κόστος.
————————
Την 5.8.2021 σας επιδόθηκε η κάτωθι εξώδικη αναφορά/καταγγελία/πρόσκληση/δήλωση:

(το site του συνδρομητικού καναλιού nikosantoniadis.tv δέχθηκε επίθεση, αφού πρώτα αποκρούστηκε η πρώτη επίθεση που έγινε από την Eurobank.
Αποκρούσαμε και την απευθείας επίθεση στο κανάλι, και σε λίγη ώρα θα είναι έτοιμο.
Ξέρουν τι κάνουν.
Έρχονται δημοσιεύσεις-κόλαφος…)

Η διορία που σας ετέθη κατά τα άνω να απαντήσετε και να ανατρέψετε τα τρομακτικά συμπεράσματα του επιστημονικού κειμένου, όχι γενικόλογα και αφοριστικά, αλλά βάσει αντίστοιχων ιατρικών δεδομένων, στοιχείων, μελετών και βιβιλιογραφίας, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΛΗΞΕΙ.
Κατέστη απολύτως ξεκάθαρο σε σας, ότι η παρέλευση της ως άνω ταχθείσης διορίας, θα συνιστούσε σιωπηρή αποδοχή του περιεχομένου της εξωδίκου καταγγελίας και πλήρη ομολογία της επιστημονικής ορθότητάς του.
Δεν υπήρξε καμία αντίδραση από σας !

Πρόκειται όμως για την υγεία και τη ζωή μας !!
Εσείς, μας λέτε ότι τα εμβόλια είναι καλά, μας προφυλάσσουν από τον ιό και είναι απολύτως ασφαλή.
Αυτοί, αντιθέτως, μας λένε ότι τα εμβόλια, ούτε καλά είναι, ούτε μας προφυλάσσουν από τον ιό (αντιθέτως οι εμβολιασμένοι εξακολουθούν να κολλάνε και να μεταδίδουν τον ιό), και, το κυριότερο, ότι εκθέτουν την υγεία και τη ζωή μας σε πολύ μεγάλο κίνδυνο.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ !!
Ενώ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ απλώς ,
αλλά ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΕ, αμέσως ή εμμέσως, ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ !!
Αμέσως, δια της απειλής της αναστολής της εργασίας μας ή της απόλυσής μας, εμμέσως, δια της (όλως ενδεικτικώς) υποχρεώσεώς μας να υποβαλλόμεθα πολλάκις σε διαγνωστικά τεστ, ενώ, εκτός της εν γένει αναξιοπιστίας των τεστ αυτών, στο ανωτέρω κείμενο που σας επιδόθηκε γίνεται απολύτως ξεκάθαρο ότι ΚΑΙ οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό, ώστε η υποβολή μας σε διαγνωστικά τεστ έχει αμιγώς ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Μετά ταύτα, είναι Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ να απευθυνθούμε σε σας, συντασσόμενοι με τα ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ που συνέταξαν το ανωτέρω επιστημονικό κείμενο, το οποίο σας επιδόθηκε με τη μορφή της αναφοράς/καταγγελίας/πρόσκλησης/δήλωσης, αιτούμενοι ΤΑ ΑΥΤΑ, τάσσοντας την ΑΥΤΗ ΔΙΟΡΙΑ των δύο εργασίμων ημερών, αρχομένης από της επιδόσεως της παρούσης:

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ !!
ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟ !!
ΑΛΛΙΩΣ, ΔΙΑΚΟΨΤΕ Τ Ω Ρ Α ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ !!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!
Ή ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ !!

Αν δεν το πράξετε, η συνέχεια θα δοθεί στους εργασιακούς χώρους, του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, στα σχολεία, στα Πανεπιστήμια, στον Στρατό, στην Αστυνομία, στο Πυροσβεστικό Σώμα, στο Λιμενικό Σώμα, ΠΑΝΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ