Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Η απόλυτη ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ των Κομπογιαννιτών , καθηγητών τηλε-μαϊντανών του ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ, είναι τα κρούσματα εν πλω στο απόλυτα «θωρακισμένο» κρουαζιερόπλοιο «Carnival Vista», όπου οι πάντες πλήρωμα και ταξιδιώτες ήταν 100% διπλοεμβολιασμένοι και ασφαλείς!

 Το απόλυτα «θωρακισμένο» κρουαζιερόπλοιο «Carnival Vista». Ο Τάφος του Μασκούλη Εφιαλτάκη, των τηλε-Λοιμωξιολόγων . Τους κόλλησαν ΚΟΒΙΝΤ οι ανεμβολίαστοι γλάροι.

Στις 14 Ιουλίου 2021 ανακοινώθηκε ότι καταγράφηκαν κρούσματα ΚΟΒΙΝΤ στη ναυαρχίδα του Βρετανικού Ναυτικού, το αεροπλανοφόρο «HMS Βασίλισσα Ελισάβετ» .Το αεροπλανοφόρο, είχε αποπλεύσει από το Ναύσταθμό του Πόρτσμουθ τον Μάιο., (πριν από επτά εβδομάδες) και βρισκόταν εν πλώ σε αποστολή 28 εβδομάδων. Το BBC μετέδωσε ότι καταγράφηκαν περισσότερα από 100 κρούσματα.

 Ο υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας δήλωσε ότι όλο το πλήρωμα είχε κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου κατά του covid-19

Το γεγονός ότι σε μια «εμβολιασμένη κλειστή Κοινωνία», μετά από «καραντίνα» επτά εβδομάδων εμφανίστηκε ο ιός χωρίς να υπάρχουν ανεμβολίαστοι ακυρώνει  όλες τις αντιεπιστημονικές ανοησίες που υποστηρίζουν οι τυχοδιώκτες τηλε-ειδικοί που προσδοκούν οφέλη από την ΕΤΑΙΡΙΑ με ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. 

-------

Οι εμβολιασμένοι ασθενούν και μεταδίδουν τον ιό. 

Στo αμερικανικό κρουαζιερόπλοιο «Carnival Vista», που είχε αποπλεύσει από το Γκάλβεστον του Τέξας, στις 31 Ιουλίου, για κρουαζιέρα στην Καραϊβική Θάλασσα, επιβεβαιώθηκαν χθες κρούσματα ΚΟΒΙΝΤ, ενώ έπλεε στα ανοιχτά της νήσου Κοζομέλ το Μεξικού . 

Όπως ανακοίνωσε η πλοιοκτήτρια εταιρεία στο πλοίο δεν επέβαινε κανείς ανεμβολίαστος και όλοι, πλήρωμα και επιβάτες ήσαν πλήρως εμβολιασμένοι. 

Η ανακοίνωση της εταιρείας δεν ανάφερε συγκεκριμένο αριθμό αλλα μίλησε για «μικρό αριθμό θετικών» Στο τεράστιο πλοίο επιβαίνουν περίπου 4000.

 Αυτή η δεύτερη περίπτωση εμφάνισης της Νόσου μεταξύ εντελώς εμβολιασμένων καταρρίπτει επιστημονικά πλήρως το αφήγημα των Κομπογιαννιτών ψευτο-επιστημόνων και των Πωλητικών περί του Κινδύνου μετάδοσης της Νόσους από τους ανεμβολίαστους στους εμβολιασμένους

Το «Carnival Vista», όπως και το «HMS Βασίλισσα Ελισάβετ» . αποδεικνύουν επιστημονικά και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι εμβολιασμένοι και νοσούν κα μεταδίδουν τη Νόσο και ότι τα «προνόμια» που έσπευσαν να προσφέρουν ο Μασκούλης Εφιαλτάκης και η κυβέρνηση των πλασιέδων του Μπουρλά στους εμβολιασμένους ,λειτουργούν σε βάρος της Δημόσιας Υγείας και πρέπει να ανακληθούν γιατί στην ουσία ευνοούν την διασπορά της Νόσου. 

Αυτό είναι πλέον Επιστημονικά αδιαμφισβήτητο και η δικαιοσύνη οφείλει να ακούει την επιστημονική πραγματικότητα και όχι τις πλαστές διαγνώσεις που υπογραφούν οι Κομπογιαννίτες. 

Άλλωστε την Πέμπτη η Διευθύντρια του Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) Δρ Ροσέλ Βαλένσκι ανακοίνωσε οτι ‎ «οι πλήρως εμβολιασμένοι μπορούν να μεταδώσουν τον ΚΟΒΙΝΤ». 

«Τα εμβόλιά μας λειτουργούν εξαιρετικά καλά για την μετάλλαξη δέλτα με τρόπο που αποτρέπει τη σοβαρή νόσηση και τους θανάτους, αλλά αυτό που δεν μπορούν να κάνουν πλέον είναι να αποτρέψουν τη μετάδοση», δήλωσε η Βαλένσκι και τόνισε ότι είναι «ανάγκη ακόμη και οι εμβολιασμένοι να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους ».‎ ‎ 

 Μελέτη που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ CDC έδειξε ότι η μετάλλαξη Δέλτα παρήγαγε παρόμοιο ιϊκό φορτίο σε εμβολιασμένα και ανεμβολίαστα άτομα

 Όποιος βαλκάνιος τηλε-ειδικός , δεν αποδέχεται την ανακοίνωση του αμερικανικού CDC, που είναι το κορυφαίο επιστημονικό όργανο για τον έλεγχο της Πανδημίας, που τονίζει ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τη νόσο, είναι ψευτογιατρός, κομπογιαννίτης και διπλωματούχος τυχοδιώχτης και κερδοσκόπος, και η γνω΄μη του δεν μπορεί να επικρατεί τη γνώμης των Αμερικανών ειδικών.

Τα μέτρα του πλασιέ του Μπουρλά Εφιαλτόφσκι και της εγκληματικής οργάνωσης «ΝΔ και Συνεργάτες» εναντίον των ανεμβολίαστων με πρόσχημα την προστασία της Δημόσιας Υγείας είναι απολύτως πολιτικά μέτρα εναντίον πολιτικών αντιπάλων και είναι εντελώς αντιεπιστημονικά.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

1 σχόλιο:


  1. ΚΟΛΟ(ΚΟΥ@ΑΔΑ) ΠΟΙΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ?????
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΙ????????????
    .
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ…..
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…………………..
    Marka1
    @Marka149133376
    #Κολοκουρης αρχηγός της πυροσβεστικής “Αν μου επιτρέπετε να πω ένα μεγαλο ευχαριστώ
    στους πολιτικούς μου ηγέτες για το συντονισμό”
    Καλώς ηρθατε στην Κολομβια του Εσκομπαρ
    #φωτια_βαρυμπομπη #Μητσοτακη_γαμιεσαι

    https://twitter.com/Marka149133376/status/1423722649889423363

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »