Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ “ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ” ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ;; ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ…

Το ΕΓΚΛΗΜΑ σε βάρος της χώρας μας είναι διαχρονικό.

Μετά από μεγάλες πυρκαγιές, πάντα οι κυβερνώντες υπόσχονται αναδασώσεις.

Αυτό που βλέπετε στο κοντράστ, είναι η υλοποίηση μίας από αυτές τις υποσχέσεις…

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ........
    ————————————————————
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ 100 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ !!!
    ----------------------------------------------

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
    ΠΕΣ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΣ….
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ…..

    Νικολαος Τσουριδης
    8 Αυγούστου στις 7:55 μ.μ. ·
    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ . Με διαχρονικη εντολη απο το 2014 , ΣΑΜΑΡΑ , ΤΣΙΠΡΑ , ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , 100 Πυροσβεστικα οχηματα ειδικα μετασκευασμενα , για δυσβαστες περιοχες ,με πληρη εξοπλισμο για 1000 @ πλεον δασοπυροσβεστες ΣΑΠΙΖΟΥΝ. Τα οχηματα ηταν δωρεα της Εμπορικης Τραπεζας /Credit Agricole προς το ΕΣΕΠΑ στο πλαισιο του προγραμματος δασοπυροσβεσης. Ο ΕΣΕΠΑ με την σημαντικη αυξηση της επιχειρησιακης του δυνατοτητας ,το 2011 - 2012 αποτελεσε ΑΓΚΑΘΙ στο ματι της συντεχνιας που ελεγχει την δασοπυροσβεση. Το πολιτικο συστημα γνωριζει απολυτα τι συνεβαινε και συμβαινει ομως η ΕΝΤΟΛΗ εκτελειται διαχρονικα. Σημερα ζητουν απο το ΕΣΕΠΑ να στειλει τα πυροσβεστικα που διαθετει. Τα οποια ομως εχει κατασχεση το Ελληνικο Δημοσιο ,και ΣΑΠΙΖΟΥΝ στις Αποθηκες. Τα αμαξωματα , ηταν δωρεα της ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ Κυβερνησης . στο ΕΣΕΠΑ. Η αρχικη τους μορφη ηταν ασθενοφορα ,για τα χωρια στις Αλπεις . Εδω δεν μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν ως ασθενοφορα ,καθως με τον Ηλιο ,λογω της ειδικης για την Ελβετια κατασκευης ,θα μετατρεπονταν σε φουρνους το Καλοκαιρι. Ο ΕΣΕΠΑ ζητησε χρηματοδοτηση απο την Εμπορικη Τραπεζα ,και τα μετατρεψανε σε πυροσβεστικα. Δεν τους δωσανε τα χρηματα ,αλλα η Εμπορικη Τραπεζα ( τεχνικη υπηρεσια ) πηρε προδιαγραφες ,εκανε διαγωνισμο ,αναδεικνύετε μειωδοτης ,πιστοποιηθηκε η κατασκευη πληρωθηκαν τελη αδεια κυκλοφοριας , ασφαλειες και οτι αλλο ζητησε το Ελληνικο δημοσιο , και παραδωθησαν σε
    δημοσια εκδηλωση , παρουσια του Περιφερειαρχη Κεντρικης Μακεδονιας ( ΜΑΙΟΣ 2012 ) και Κυβερνητικων στελεχων στο ΕΣΕΠΑ. Το 2014 για να εξοντωσουν και απο αλλη πλευρα το ΕΣΕΠΑ ,ανακαλυψαν οτι δεν πληρωθηκαν δασμοι , για τα οχηματα ,κατασκευης Γερμανιας. Ο προεδρος του ΕΣΕΠΑ ,πηγε στα δικαστηρια ,κατηγορουμενος για κακουργημα της ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ , και του ζητουσαν , 600,000 ευρω. Το Υπουργειο Οικονομικων , ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ο Προεδρος , και το ΕΣΕΠΑ . πηγαν στα δικαστηρια και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ. Η ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Η πρωτη κατ εντολη διαδικασια ,σε βαρος του ΕΣΕΠΑ . εγινε τον φλεβαρη του 2014 , μετα απο ανωνυμη καταγγελια . Το ΕΣΕΠΑ κατηγορηθηκε ως εγκληματικη οργανωση , που εβαζε φωτιες ,για να εμφανιζεται μετα και να τις σβηνει.
    Μεχρι σημερα δεν εχει απαγγελθει κατηγορια , ενω σε ερευνα του ΣΔΟΕ που απαντουσε στο βασικο στοιχειο κατηγοριας , οτι ο προεδρος του ΕΣΕΠΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ. Το πορισμα αποδεικνυε οτι οχι μονο δεν εβγαλε χρηματα ,αλλα η περιουσια του , μειωθηκε κατα 4 διαμερισματα. Επτα χρονια τωρα τα οχηματα σαπιζουν ,στις αποθηκες , και η ΕΛΛΑΔΑ καιγεται .
    Τα στοιχεια ειναι απο τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΛΑΔΟΥΧΟ , ΚΑΙ Pavlos Dermetakis. ΣΗΜΕΙΩΣΗ. 09 08 2021 . Το ωραίο ειναι ότι πήραν τον πρόεδρο κ. Νικόλαο Σαχινη την 07 08 201 ,και του είπαν οτι τηλεφωνούν από την Πολιτική Προστασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΘΡΑΚΗΣ και με εντολή της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ , όσα πυροσβεστικά οχήματα διαθέτη , να τα στειλει στην ΕΥΒΟΙΑ. Η Απαντηση του , ΒΡΕ ΒΛΑΚΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΡΙΖΩΜΑΤΑ ΗΜΑΘΕΙΑΣ ,
    ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ. ( Εγκεφαλικα επαθαν και στην Θεσσαλονικη ,αλλα και στην Αθηνα.).

    https://www.facebook.com/photo?fbid=214570823932827&set=a.103685625021348



    AΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »