Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Αγαπητά μέλη και συνάνθρωποι

Η ανανεωμένη και απλούστερη φόρμα είναι έτοιμη.

Θα ενεργοποιηθεί εντός της ημέρας, καθότι αναμένεται νέα ενημέρωση από τους κ.κ. Αντωνιάδη και Ποντίκα.

Φτιάξαμε νέο βίντεο για την υποβολή στη νέα φόρμα, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους, εργοδότες και τους εκπροσώπους ομάδων. Παρακαλούμε πολύ όσοι δεν έχουν υποβάλει την αίτηση τους, να παρακολουθήσουν πρώτα το 7λεπτο βίντεο, το οποίο είναι πιο ενημερωτικό για τη νέα φόρμα.


Βίντεο - υπόδειγμα για υποβολή νέας φόρμας.


Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους εκπροσώπους να προετοιμαστούν, ετοιμάσαμε το Πρόπλασμα excel για τους εκπροσώπους. το οποίο είναι διαθέσιμο για κατέβασμα και επεξεργασία.


Η φόρμα ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ αρχεία. Μόνο excel.

Παρακαλούμε πολύ είτε είστε εκπρόσωποι, είτε έρχεστε μεμονωμένα, παρακολουθήστε το βίντεο, όσο η φόρμα δεν είναι διαθέσιμη για να είστε προετοιμασμένοι και να αποφύγουμε τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις.


Για εκείνους που είναι να συμπληρώσουν τη φόρμα αφού ενεργοποιηθεί, ΠΡΩΤΑ δείτε το βίντεο και ΜΕΤΑ συμπληρώστε τη φόρμα. Ερωτήσεις σε mail των οποίων οι απαντήσεις δίνονται μέσα στο βίντεο, θα διαγράφονται/αγνοούνται.

Θα απαντώνται μόνο Mail τα οποία έχουν να κάνουν με τη σωστή λειτουργία της φόρμας. Όχι με διευκρινίσεις. Αυτές θα τις δώσουν οι κ.κ. Αντωνιάδης και Ποντίκας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ