Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Σε ποιον ανήκουν οι Μεγάλες Φαρμακευτικές και Τα Μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης;

 

Δρ Τζόζεφ Μερκόλα 18/6/21


Σε ποιον ανήκουν οι Μεγάλες Φαρμακευτικές και Τα Μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης;  Δεν θα το μαντέψετε ποτέ

Η BlackRock και ο Όμιλος Vanguard, οι δύο μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, σε συνδυασμό κατέχουν τους New York Times και άλλα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, καθώς και τη Big Pharma.

Το θέμα με μια ματιά:

  • Η Big Pharma και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης ανήκουν σε μεγάλο βαθμό σε δύο εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων:  την BlackRock και την Vanguard.
  • Οι φαρμακευτικές εταιρείες καθοδηγούν τις αντιδράσεις για τον COVID-19  — οι οποίες, μέχρι στιγμής, έχουν όλες θέσει σε κίνδυνο αντί να βελτιστοποιήσουν τη δημόσια υγεία — και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης ήταν πρόθυμοι συνεργοί στη διάδοση της προπαγάνδας τους, ένα ψευδές επίσημο αφήγημα που παραπλανά το κοινό και καλλιεργεί φόβο βασισμένο σε ψέματα.
  • Η Vanguard και η BlackRock είναι οι δύο κορυφαίοι ιδιοκτήτες των Time Warner, Comcast, Disney και News Corp, τεσσάρων από τις έξι εταιρείες μέσων ενημέρωσης που ελέγχουν περισσότερο από το 90% του χώρου της αμερικανικής ενημέρωσης.
  • Η BlackRock και η Vanguard σχηματίζουν ένα μυστικό μονοπώλιο που κατέχει επίσης σχεδόν όλα τα υπόλοιπα που μπορείτε να φανταστείτε.               
  • Συνολικά, έχουν την ιδιοκτησία σε 1.600 αμερικανικές εταιρείες, οι οποίες το 2015 είχαν συνδυασμένα έσοδα 9,1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Όταν προσθέσετε σε αυτές τον τρίτο παγκόσμια μεγαλύτερο ιδιοκτήτη, την State Street, η συνδυασμένη ιδιοκτησία τους περιλαμβάνει σχεδόν το 90% όλων των εταιρειών του S&p 500.
  • Η Vanguard είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της BlackRock. Η ίδια η Vanguard, από την άλλη πλευρά, έχει μια μοναδική δομή που καθιστά δύσκολο να διακριθεί η ιδιοκτησία της, αλλά πολλές από τις παλαιότερες, πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο μπορούν να συνδεθούν με κεφάλαια της Vanguard.

Τι κοινό έχουν οι New York Times και η πλειοψηφία των άλλων παραδοσιακών μέσων ενημέρωσης με τη Big Pharma; Απάντηση: Ανήκουν σε μεγάλο βαθμό στην  BlackRock και τον Όμιλο Vanguard, τις δύο μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο. Επιπλέον, αποδεικνύεται ότι αυτές οι δύο εταιρείες σχηματίζουν ένα μυστικό μονοπώλιο που κατέχει επίσης σχεδόν όλα τα άλλα που μπορείτε να σκεφτείτε.  Όπως  αναφέρεται  στο βίντεο:

«Οι μετοχές των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου ανήκουν στους ίδιους θεσμικούς επενδυτές. Όλοι αυτοί κατέχουν ο ένας τον άλλον. Αυτό σημαίνει ότι οι ‘ανταγωνιστικές’ μάρκες, όπως η Coke και η Pepsi, δεν είναι πραγματικά καθόλου ανταγωνιστικές, καθώς οι μετοχές τους ανήκουν ακριβώς στις ίδιες επενδυτικές εταιρείες, επενδυτικά ταμεία, ασφαλιστικές εταιρείες, τράπεζες και, σε ορισμένες περιπτώσεις, κυβερνήσεις.

»Οι μικρότεροι επενδυτές ανήκουν σε μεγαλύτερους επενδυτές. Αυτοί με τη σειρά τους ανήκουν σε ακόμα μεγαλύτερους επενδυτές. Η ορατή κορυφή αυτής της πυραμίδας δείχνει μόνο δύο εταιρείες, των οποίων τα ονόματα έχουμε συχνά συναντήσει … Είναι η Vanguard και η BlackRock.

»Η ισχύς των δύο αυτών εταιρειών είναι πέρα από κάθε φαντασία σας. Όχι μόνο κατέχουν μεγάλο μέρος των μετοχών σχεδόν όλων των μεγάλων εταιρειών, αλλά και τις μετοχές των επενδυτών σε αυτές τις εταιρείες. Αυτό τους παρέχει ένα απόλυτο μονοπώλιο.

»Μια έκθεση του Bloomberg αναφέρει ότι και οι δύο αυτές εταιρείες μαζί, το έτος 2028 θα έχουν επενδύσεις ύψους 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι θα τους ανήκουν σχεδόν τα πάντα.»


Ποιοι είναι η Vanguard?


Η λέξη «vanguard» σημαίνει «εμπροσθοφυλακή», «πρώτη θέση σε ένα στρατό ή στόλο που προελαύνει στη μάχη», ή /και «η ηγετική θέση σε μια τάση ή κίνηση». Και οι τρεις είναι κατάλληλες περιγραφές αυτού του παγκόσμιου μεγαθηρίου, το οποίο ανήκει σε παγκοσμιοποιητές που πιέζουν για μια Μεγάλη Επαναφορά, πυρήνας της οποίας είναι η μεταφορά πλούτου και ιδιοκτησίας από τα χέρια των πολλών στα χέρια των πολύ λίγων.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Vanguard είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος  της  BlackRock από τον Μάρτιο του 2021. Η ίδια η Vanguard, από την άλλη πλευρά, έχει μια «μοναδική» εταιρική δομή που καθιστά την ιδιοκτησία της πιο δύσκολο να διακριθεί. Ανήκει στα διάφορα κεφάλαιά της, τα οποία με τη σειρά τους ανήκουν στους μετόχους. Εκτός από αυτούς τους μετόχους, δεν έχει εξωτερικούς επενδυτές  και δεν αποτελεί αντικείμενο δημόσιων συναλλαγών. Όπως αναφέρεται στο βίντεο:

https://www.bitchute.com/embed/asaiyXHQFvrp/

«Η ελίτ που κατέχει το Vanguard προφανώς δεν αρέσκεται να είναι στο προσκήνιο, αλλά φυσικά δεν μπορούν να κρυφτούν από όποιον είναι διατεθειμένος να σκάψει για να βρει. Δημοσιεύματα της Oxfam και του Bloomberg αναφέρουν ότι το 1% του κόσμου μαζί κατέχει περισσότερα χρήματα από το υπόλοιπο 99%. Ακόμα χειρότερα, η Oxfam λέει ότι το 82% όλων των χρημάτων που κερδήθηκαν το 2017 πήγε σε αυτό το 1%.

»Με άλλα λόγια, αυτές οι δύο επενδυτικές εταιρείες, η Vanguard και η BlackRock, κατέχουν το μονοπώλιο σε όλες τις βιομηχανίες του κόσμου και, με τη σειρά τους, ανήκουν στις πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου, μερικές από τις οποίες είναι γαλαζοαίματες και οι οποίες υπήρξαν πολύ πλούσιες προ της Βιομηχανικής Επανάστασης».

Ενώ θα χρειαζόταν χρόνος για να κοσκινιστούν όλα τα κεφάλαια της Vanguard για να εντοπιστούν οι επιμέρους μέτοχοι, και ως εκ τούτου ιδιοκτήτες της Vanguard, μια γρήγορη ματιά δείχνει ότι η Rothschild Investment Corp. και η Edmond De Rothschild Holding είναι δύο τέτοιοι εταίροι. Κρατήστε στο μυαλό σας το όνομα Rothschild καθώς συνεχίζετε να διαβάζετε, θα εμφανιστεί ξανά αργότερα.

Το παραπάνω βίντεο προσδιορίζει επίσης ως ιδιοκτήτες της Vanguard την ιταλική οικογένεια Orsini, την αμερικανική οικογένεια Μπους, τη βρετανική βασιλική οικογένεια, την οικογένεια du Pont, τους Morgans, τους Vanderbilts και τους Rockefellers.


Οι BlackRock/Vanguard κατέχουν τη Big Pharma

Σύμφωνα με την Simply WallStreet, τον Φεβρουάριο του 2020 η BlackRock και η Vanguard ήταν οι δύο μεγαλύτεροι μέτοχοι της GlaxoSmithKline, με ποσοστό 7% και 3,5% των μετοχών αντίστοιχα. Στην  Pfizer η ιδιοκτησία είναι αντίστροφη, με την Vanguard να είναι ο κορυφαίος επενδυτής και τη BlackRock ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος.

Λάβετε υπόψη ότι οι δείκτες ιδιοκτησίας μετοχών μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, καθώς οι εταιρείες αγοράζουν και πωλούν συστηματικά, οπότε μην κολλάτε σε ποσοστά. Η ουσία είναι ότι η BlackRock και η Vanguard, μεμονωμένα και συνδυασμένα, κατέχουν αρκετές μετοχές ανά πάσα στιγμή ώστε να μπορούμε να πούμε ότι ελέγχουν εύκολα τόσο τη Big Pharma όσο και τα κεντρικά ελεγχόμενα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

Γιατί έχει σημασία αυτό; Έχει σημασία επειδή οι φαρμακευτικές εταιρείες καθοδηγούν τις αντιδράσεις για τον COVID-19  – οι οποίες όλες, μέχρι στιγμής, έχουν θέσει σε κίνδυνο αντί να βελτιστοποιήσουν τη δημόσια υγεία – και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης είναι πρόθυμοι συνεργοί στη διάδοση της  προπαγάνδας τους, ένα ψευδές επίσημο αφήγημα που οδήγησε και εξακολουθεί να οδηγεί το κοινό σε παραπληροφόρηση και καλλιεργεί τον βασισμένο σε ψέματα φόβο.

Για να έχουμε οποιαδήποτε πιθανότητα να διορθώσουμε αυτή την κατάσταση, πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είναι οι κεντρικοί παράγοντες, από πού προέρχονται οι επιβλαβείς υπαγορεύσεις και γιατί δημιουργούνται αυτές οι ψευδείς αφηγήσεις εξ αρχής.

Όπως σημειώνεται στην έκθεση του Global Justice Now τον Δεκέμβριο του 2020 «Η Φρικτή Ιστορία της Big Pharma», δε γίνεται να επιτρέψουμε στις φαρμακευτικές εταιρείες – «οι οποίες έχουν μακρά ιστορία παραχώρησης προτεραιότητας στο εταιρικό κέρδος έναντι της υγείας των ανθρώπων» – να συνεχίσουν να υπαγορεύουν τις αποκρίσεις στον covid-19.

Σε αυτό, εξετάζουν την επαίσχυντη ιστορία των επτά κορυφαίων φαρμακευτικών εταιρειών στον κόσμο που τώρα αναπτύσσουν και κατασκευάζουν φάρμακα και «εμβόλια» με βάση τα γονίδια κατά του COVID-19, ενώ τα συστημικά μέσα ενημέρωσης έχουν βοηθήσει στην απόκρυψη πληροφοριών σχετικά με άμεσα διαθέσιμα παλαιότερα φάρμακα που έχει αποδειχθεί ότι έχουν υψηλό βαθμό αποτελεσματικότητας κατά της λοίμωξης.

Οι BlackRock/Vanguard κατέχουν τα Μέσα Ενημέρωσης

Όσον αφορά τους New York Times, από τον Μάιο του 2021 η BlackRock είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος στο 7,43% του συνόλου των μετοχών, λίγο μετά τον Όμιλο Vanguard, ο οποίος κατέχει το μεγαλύτερο μέρος  (8,11%).

Εκτός από τους New York Times, η Vanguard και η BlackRock είναι επίσης οι δύο κορυφαίοι ιδιοκτήτες των Time Warner, Comcast, Disney και News Corp, τεσσάρων από τις έξι εταιρείες μέσων ενημέρωσης  που ελέγχουν πάνω από το 90% του χώρου της αμερικανικής ενημέρωσης.

Περιττό να πούμε ότι, αν έχετε τον έλεγχο τόσο πολλών ειδησεογραφικών πρακτορείων, μπορείτε να ελέγχετε ολόκληρα έθνη με προσεκτικά ενορχηστρωμένη και οργανωμένη κεντρικά ελεγχόμενη προπαγάνδα μεταμφιεσμένη σε δημοσιογραφία.

Αν ήδη ζαλίζεστε, δεν είστε οι μόνοι. Είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς κυκλικές και στενά συνυφασμένες σχέσεις με γραμμικό τρόπο. Ο κόσμος της εταιρικής ιδιοκτησίας είναι δαιδαλώδης, όπου οι πάντες φαίνεται να κατέχουν τους πάντες σε κάποιο βαθμό.

Ωστόσο, το σημαντικό μήνυμα που πρέπει εδώ να ληφθεί είναι ότι δύο εταιρείες ξεχωρίζουν κατά πολύ πάνω από όλες τις άλλες, και αυτές είναι η BlackRock και η Vanguard. Οι δυο τους μαζί σχηματίζουν ένα κρυφό μονοπώλιο στις παγκόσμιες μετοχές περιουσιακών στοιχείων, και μέσω της επιρροής τους στα κεντρικά ελεγχόμενα μέσα μας ενημέρωσης έχουν τη δύναμη να χειραγωγούν και να ελέγχουν μεγάλο μέρος της παγκόσμιας οικονομίας και των γεγονότων, καθώς και το πώς ο κόσμος βλέπει τα πράγματα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η BlackRock το 2018 ανακοίνωσε  ότι έχει «κοινωνικές προσδοκίες» από τις εταιρείες στις οποίες επενδύει, ο δυνητικός ρόλος της ως κεντρικού κόμβου στη Μεγάλη Επανεκκίνηση (Great Reset) και το σχέδιο «Building Back Better» δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Προσθέστε στα πιο πάνω τις πληροφορίες που δείχνουν ότι «υπονομεύει τον ανταγωνισμό μέσω της κατοχής μετοχών σε ανταγωνιστικές εταιρείες» και ότι «θολώνει τα όρια μεταξύ ιδιωτικών κεφαλαίων και κυβερνητικών υποθέσεων μέσω στενής συνεργασίας με τις ρυθμιστικές αρχές», και θα ήταν δύσκολο να μην δούμε πώς η BlackRock/Vanguard και οι παγκοσμιοποιητές ιδιοκτήτες τους θα μπορούσαν να διευκολύνουν τη Μεγάλη Επαναφορά και τη λεγόμενη «πράσινη» επανάσταση, οι οποίες και οι δύο αποτελούν μέρος του ίδιου σχεδίου πλουτοκλοπής.

Η BlackRock και η Vanguard κατέχουν τον κόσμο

Αυτός ο ισχυρισμός θα γίνει ακόμη σαφέστερος μόλις συνειδητοποιήσετε ότι η επιρροή αυτού του ντουέτου δεν περιορίζεται στη Big Pharma και τα μέσα ενημέρωσης. Είναι σημαντικό ότι η BlackRock συνεργάζεται επίσης στενά με κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, η οποία είναι ιδιωτική οντότητα και όχι ομοσπονδιακή. Δανείζει χρήματα στην κεντρική τράπεζα, ενεργεί ως σύμβουλός της και αναπτύσσει το λογισμικό της κεντρικής τράπεζας.

Οι BlackRock/Vanguard κατέχουν επίσης μετοχές μιας μακράς λίστας άλλων εταιρειών, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι Microsoft, Apple,  Amazon,  Facebook και Alphabet Inc. Όπως φαίνεται στο παρακάτω γράφημα του δικτύου ιδιοκτησίας της BlackRock και της Vanguard, το οποίο παρουσιάστηκε στο άρθρο του 2017 «Αυτές οι Τρεις Εταιρείες Κατέχουν την Εταιρική Αμερική» στο The Conversation, θα ήταν σχεδόν αδύνατο να απαριθμηθούν όλες.

Συνολικά, η BlackRock και η Vanguard έχουν την κυριότητα περίπου 1.600 αμερικανικών εταιρειών, οι οποίες το 2015 είχαν συνδυασμένα έσοδα 9,1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Όταν προσθέσετε τον τρίτο μεγαλύτερο παγκόσμιο ιδιοκτήτη, την State Street, η συνδυασμένη ιδιοκτησία τους περιλαμβάνει σχεδόν το 90% όλων των εταιρειών του S&P 500.

Ένα παγκόσμιο μονοπώλιο για το οποίο λίγοι γνωρίζουν

https://www.bitchute.com/embed/IhLQ3ciKmCSy/

Για να ξετρυπώσετε την πρωταρχική επιρροή της BlackRock και της Vanguard στην παγκόσμια αγορά, φροντίστε να παρακολουθήσετε το βίντεο διάρκειας 45 λεπτών που εμφανίζεται στην κορυφή αυτού του άρθρου. Παρέχει μια ευρεία περίληψη του κρυφού μονοπωλιακού δικτύου των εταιρειών που ανήκουν στην Vanguard και την BlackRock, καθώς και το ρόλο τους στη Μεγάλη Επαναφορά. Ένα δεύτερο πολύ μικρότερο βίντεο (παραπάνω) προσφέρει μια πρόσθετη ανασκόπηση αυτών των πληροφοριών.

Πώς μπορούμε να συνδέσουμε τη BlackRock/Vanguard – και τις οικογένειες παγκοσμιοποιητών που τους ανήκουν – με τη Μεγάλη Επαναφορά; Εκτός από μια δημόσια ομολογία, πρέπει να εξετάσουμε τις σχέσεις μεταξύ αυτών των εταιρειών-μεγαθηρίων που ανήκουν σε παγκοσμιοποιητές και να εξετάσουμε την επιρροή που μπορούν να ασκήσουν μέσω αυτών των σχέσεων. Όπως σημείωσε ο Λου Ρόκγουελ:

«Όταν η Lynn Forester de Rothschild θέλει οι Ηνωμένες Πολιτείες να είναι μια μονοκομματική χώρα (όπως η Κίνα) και δεν θέλει να ψηφιστούν νόμοι για την ταυτότητα των ψηφοφόρων στις ΗΠΑ, έτσι ώστε να μπορεί να διαπραχθεί περισσότερη εκλογική νοθεία για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός, τι κάνει;

»Πραγματοποιεί τηλεδιάσκεψη με τους 100 κορυφαίους διευθύνοντες συμβούλους στον κόσμο και τους λέει να στηλιτεύσουν δημόσια ως ρατσιστική την ψήφιση από τη Γεωργία ενός νόμου κατά της διαφθοράς και διατάζει τους υπάκουους διευθύνοντες συμβούλους της να μποϊκοτάρουν την πολιτεία της Τζόρτζια, όπως είδαμε με την Coca-Cola και το Major League Baseball, ακόμη και τον αστέρα του Χόλιγουντ Will Smith.

»Σε αυτή την τηλεδιάσκεψη, βλέπουμε αποχρώσεις της Μεγάλης Επαναφοράς, της Agenda 2030, της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Ο ΟΗΕ θέλει να διασφαλίσει, όπως και ο (ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους) Schwab, ότι το 2030, η φτώχεια, η πείνα, η ρύπανση και οι ασθένειες δεν μαστίζουν πλέον τη Γη.

»Για να επιτευχθεί αυτό, ο ΟΗΕ επιθυμεί οι φόροι από τις Δυτικές χώρες να χωριστούν από τις μεγάλες επιχειρήσεις της ελίτ για να δημιουργήσουν μια ολοκαίνουργια κοινωνία. Για το έργο αυτό, ο ΟΗΕ αναφέρει ότι χρειαζόμαστε μια παγκόσμια κυβέρνηση – δηλαδή τον ίδιο τον ΟΗΕ».

Όπως έχω αναλύσει σε πολλά προηγούμενα άρθρα, φαίνεται αρκετά ξεκάθαρα ότι η πανδημία COVID-19  ενορχηστρώθηκε για να φέρει αυτή τη Νέα Παγκόσμια Τάξη – τη Μεγάλη Επαναφορά – και το 45λεπτο βίντεο που εμφανίζεται στην κορυφή του άρθρου εξηγεί καλά πώς έγινε αυτό. Και στην καρδιά όλων αυτών, την «καρδιά» προς την οποία ρέουν όλα τα παγκόσμια ρεύματα πλούτου, βρίσκουμε την BlackRock και την Vanguard.

πηγή

ΤΟ ΕΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »