Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Καθαρισμός και απομόνωση ιών. Το εργαλείο δεν είναι το πρόβλημα, η χρήση του είναι το πρόβλημα.

Αυτό που λείπει για την άψογη απόδειξη ότι οι HIV, H5N1, SARS-CoV-2 κ.λπ. είναι ιοί που εισέρχονται στο σώμα από έξω και προκαλούν ασθένεια - και τι έχουν να πουν οι παγκοσμίου φήμης ερευνητές όπως ο Luc Montagnier.

(Αρχική δημοσίευση στο ιστολόγιο 23-2-21)

Corona / COVID-19, ιλαρά, γρίπη

των χοίρων, γρίπη των πτηνών, καρκίνος του τραχήλου της μήτρας, SARS, ηπατίτιδα C, AIDS, πολιομυελίτιδα, ισπανική γρίπη

Πώς η ιατρική βιομηχανία εφευρίσκει συνεχώς επιδημίες,
κερδίζοντας δισεκατομμύρια δολάρια με δικά μας έξοδα.

Tο κύριο δημοσιογραφικό μου έργο είναι το βιβλίο "Virus Mania"   

(Συνεργάτης: Dr. med. Claus Köhnlein; Γερμανική έκδοση: "Virus-Wahn" ). Ο Wolfgang Weuffen († 2013), καθηγητής ιατρικής και ειδικός στη μικροβιολογία και την επιδημιολογία των λοιμώξεων, είπε σχετικά με αυτό: 

"Το βιβλίο γράφτηκε με επιμέλεια και θάρρος.

" Μια σημαντική διατριβή είναι ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι τα σωματίδια στα οποία έχουν δοθεί ονόματα όπως HIV, H5N1 ή SARS-CoV-2 είναι ιοί που προκαλούν ασθένειες - και ότι μελέτες δικαιολογούν το συμπέρασμα ότι αυτά τα σωματίδια μπορεί κάλλιστα να είναι μη - ιικής προέλευσης.

Αλλά γιατί υπάρχει έλλειψη ενδείξεων για ιούς; 

Κυρίως επειδή τα σωματίδια που ισχυρίζονται ότι είναι ιοί δεν έχουν καθαριστεί πλήρως στις σχετικές μελέτες ανίχνευσης. 

Ωστόσο, ένας τέτοιος «καθαρισμός» είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανίχνευση ιών και τη δημιουργία έγκυρων δοκιμών αντισωμάτων και PCR βάσει αυτών. Αυτό αναφέρεται επίσης από επιστήμονες που είναι από τους πιο γνωστούς στον κόσμο.Σχετικά με το γεγονός ότι ο καθαρισμός σωματιδίων είναι βασική απαίτηση, προαπαιτούμενο για την ανίχνευση ιών, ας δούμε για παράδειγμα, τι λένε .

White and Fenner : ''Είναι απαραίτητη προϋπόθεση.

Montagnier : "Είναι απαραίτητο."

Robert Gallo : ''Πρέπει να καθαρίσεις τον ιό.''

Françoise Barré-Sinoussi : ''... πρέπει να καθαρίσετε τον ιό από όλο αυτό το χάος''.

Jean-Claude Chermann : "Ναι, φυσικά ... Απολύτως."

Ντέιβιντ Γκόρντον : ''Είναι ένα φυσικό βήμα από την απόκτηση του ιού στην κυτταρική καλλιέργεια για τη λήψη καθαρού ιού''

Dominic Dwyer : ''Ο καθαρισμός, όσο είναι δυνατόν, είναι σημαντικός στην ανάλυση οποιουδήποτε ιού ή βακτηριδίου, για αυτό το θέμα καλά''.Και για το γεγονός ότι ο καθαρισμός σωματιδίων είναι μια βασική απαίτηση για την ανάπτυξη έγκυρων δοκιμών PCR και αντισωμάτων, ας πούμε για παράδειγμα:

White and Fenner : ναι''… για τη χημική ανάλυση των ιών''. Για να αποδείξουμε ότι τα σωματίδια του ιού έχουν μοναδικές πρωτεΐνες και RNA.

Luc Montagnier : ''… η ανάλυση των πρωτεϊνών του ιού [προφανώς αυτό ισχύει και για το ιικό RNA, το γονιδίωμα] απαιτεί μαζική παραγωγή και καθαρισμό. Είναι απαραίτητο να το κάνετε αυτό ... Για να αποδείξετε ότι έχετε έναν πραγματικό ιό. "

Françoise Barré-Sinoussi: ''Ήταν σημαντικό να προετοιμάσουμε κιτ για ανίχνευση αντισωμάτων. Επειδή θέλαμε αυτά τα κιτ διάγνωσης να είναι όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένα. Εάν χρησιμοποιείτε ένα παρασκεύασμα ιού που δεν καθαρίζεται φυσικά θα εντοπίσετε αντίσωμα σε όλα, όχι μόνο εναντίον του ιού αλλά και έναντι όλων των πρωτεϊνών που παράγονται στο υπερκείμενο ... Τώρα όταν αυτός ο ιός βρίσκεται σε αυτό το υπερκείμενο [κυτταρική καλλιέργεια] δεν είναι καθαρισμένος. Επειδή τα κύτταρα απελευθερώνουν πολλά πράγματα, όχι μόνο τον ιό ... κυτταρικές πρωτεΐνες ... έτσι σημαίνει ότι στο υπερκείμενο έχετε ένα μείγμα από όλα, συμπεριλαμβανομένου του ιού. Τότε πρέπει να το καθαρίσετε… από όλο αυτό το χάος. "

Jean-Claude Chermann : Για να αναγνωριστούν οι ιικές πρωτεΐνες και το RNA πρέπει να τις εξαγάγουμε ''από τον ιό που είχαμε συγκεντρώσει και καθαρίσει''.

Ρόμπερτ Γκάλο: ''Η οριστική ορολογική δοκιμή, κατά την άποψή μας, απαιτούσε λεπτότερους, πιο συγκεκριμένους προσδιορισμούς που βασίζονται στη χρήση καθαρισμένων σωματιδίων ιού ή πρωτεϊνών που λαμβάνονται από τον ιό αντί για ολόκληρα κύτταρα μολυσμένα με ιό''

Ντέιβιντ Κούπερ : ''Μόλις καθαριστεί ο ιός, τότε ακολουθεί γενετική αλληλουχία και αυτές οι αλληλουχίες είναι μοναδικές [πρέπει να είναι μοναδικές] όπως κάθε οργανισμός στον πλανήτη έχει μοναδικές ακολουθίες και δείκτες.''

Ντέιβιντ Γκόρντον : ''… επειδή ο καθαρισμός του ιού είναι τότε πολύ χρήσιμος για περαιτέρω μελέτες για τη φύση του ιού και τη φύση της ανοσοαπόκρισης έναντι του ιού.''

Ντομίνικ Ντόβιερ: ''Στο διαγνωστικό είδος της κατάστασης αυτό που πραγματικά ψάχνει για την παρουσία εκείνων των συντηρημένων κομματιών γενετικού υλικού που γνωρίζετε ότι είναι το παθογόνο, είτε είναι HIV είτε γρίπη ή οτιδήποτε άλλο, τότε χρησιμοποιείτε αυτήν την τεχνολογία για να δείτε αν αυτές οι ακολουθίες ή αυτά τα κομμάτια υπάρχουν σε κάτι άλλο, σε ένα άλλο κλινικό δείγμα, για παράδειγμα. Και αυτό έχει πλέον γίνει, ξέρετε, η κύρια μέθοδος διάγνωσης πολλών παθογόνων σε ένα εργαστήριο τώρα… Εννοώ με γενετικούς ελέγχους - υποθέτω ότι το αντίθετο φυσικά είναι ότι μπορείτε να το κάνετε σε όλους, είναι αρκετά φθηνό, είναι εξαιρετικά αξιόπιστο και ισχυρό, το μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να γνωρίζετε τη γενετική δομή για να ξεκινήσετε, πρέπει να έχετε τη γενετική ακολουθία αυτού που επιδιώκετε. Έτσι, όταν αναδύεται ένας νέος ιός, όπως το SARS, δεν μπορείτε απαραίτητα να χρησιμοποιήσετε αξιόπιστα, δοκιμές νουκλεϊκών οξέων μέχρι να λάβετε την ακολουθία αυτού του νέου ιού για πρώτη φορά. Έτσι λοιπόν στην πραγματικότητα βρίσκεστε σε ένα πρώτο αναγνωριστικό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πιο παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας ιών και μικροσκοπίας και ούτω καθεξής. "

Wan Beom Park : ''Στην περίπτωση της επιδημίας, η απομόνωση του αιτιολογικού ιού είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και την αξιολόγηση διαγνωστικών εργαλείων, θεραπευτικών και υποψήφιων εμβολίων''.

Και για να δούμε τι λένε οι επιστήμονες τώρα. Εχουν καθαρίσει και απομονώσει τον ιό;

Οι ηλεκτρονικές μικρογραφίες π[ου μας δείχνουν είναι απο καθαρισμένο ιό;

Και αυτό γιατί η PCR είναι εξαιρετικά ευαίσθητη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να ανιχνεύσει ακόμη και τα μικρότερα κομμάτια DNA ή RNA - αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει από πού προέρχονται αυτά τα σωματίδια Αυτό πρέπει να καθοριστεί εκ των προτέρων.

Και επειδή οι δοκιμές PCR βαθμονομούνται για γονιδιακές αλληλουχίες (σε αυτήν την περίπτωση αλληλουχίες RNA επειδή πιστεύεται ότι ο SARS-CoV-2 είναι ιός RNA), πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτά τα αποσπάσματα γονιδίων αποτελούν μέρος του αναμενόμενου ιού. Και για να γνωρίζουμε αυτό, πρέπει να εκτελεστεί σωστή απομόνωση και καθαρισμός του υποτιθέμενου ιού.

Ως εκ τούτου, ζητήσαμε από τις επιστημονικές ομάδες των σχετικών εργασιών που αναφέρονται στο πλαίσιο του SARS-CoV-2 να μας αποδέιξουν εάν οι ηλεκτρονικές μικροσκοπικές λήψεις που απεικονίζονται στα πειράματά τους in vitro δείχνουν καθαρισμένους ιούς.

Αλλά καμία ομάδα δεν μπορούσε να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση με ''ναι'' - και ΣΗΜ., Κανείς δεν είπε ότι ο καθαρισμός δεν ήταν απαραίτητο βήμα. Λάβαμε μόνο απαντήσεις όπως «Όχι, δεν έχουμε ηλεκτρονική μικρογραφία που δείχνει τον βαθμό καθαρισμού» (βλ. Παρακάτω).

Ζητήσαμε από πολλούς συγγραφείς της μελέτης εάν ''Οι ηλεκτρονικές τους μικρογραφίες δείχνουν τον καθαρισμένο ιό;'', έδωσαν τις ακόλουθες απαντήσεις:

Μελέτη 1: Leo LM Poon; Μαλίκ Πείρις. “Emergence of a novel human coronavirus threatening human health” Nature Medicine, March 2020
Απαντών Συγγραφέας: Malik Peiris
Ημερομηνία: 12 Μαΐου 2020
Απάντηση: ''Η εικόνα είναι ο ιός που προέρχεται από ένα μολυσμένο κύτταρο. Δεν είναι καθαρός ιός. "

Μελέτη 2: Myung-Guk Han et al. ''Ταυτοποίηση κοροναϊού που έχει απομονωθεί από έναν ασθενή στην Κορέα με COVID-19», Osong Public Health and Research Perspectives , Φεβρουάριος 2020
Απαντών συγγραφέας: Myung-Guk Han
Ημερομηνία: 6 Μαΐου 2020
Απάντηση: ''Δεν μπορούσαμε να εκτιμήσουμε τον βαθμό καθαρισμού επειδή δεν καθαρίζουμε και συγκεντρώνουμε τον ιό που καλλιεργείται στα κύτταρα. "

Μελέτη 3: Wan Beom Park et al. «Απομόνωση ιού από τον πρώτο ασθενή με SARS-CoV-2 στην Κορέα», Journal of Korean Medical Science, , 24 Φεβρουαρίου 2020
Απαντών Συγγραφέας: Wan Beom Park
Ημερομηνία: 19 Μαρτίου 2020
Απάντηση: ''Δεν λάβαμε ηλεκτρονική μικρογραφία δείχνοντας το βαθμό καθαρισμού. "

Μελέτη 4: Na Zhu et al., “A Novel Coronavirus from Patients with Pneumonia in China”, 2019, New England Journal of Medicine,, 20 Φεβρουαρίου 2020
Απαντών συγγραφέας: Wenjie Tan
Ημερομηνία: 18 Μαρτίου 2020
Απάντηση: ''[Δείχνουμε ] μια εικόνα σωματιδίων ιού που έχουν καθιζάνει, όχι καθαρισμένα. "

Σε αυτή την μελέτη στηρίχτηκαν σχεδόν όλοι.Και τι μας λένε οι ''ελεγκτές της επιστήμης''

https://apnews.com/article/fact-checking-afs:Content:9847920299

''ΑΙΤΗΜΑ: Οι επιστήμονες δεν έχουν απομονώσει τον COVID-19, επομένως δεν είναι δυνατό να γίνει εμβόλιο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ AP: Λάθος. Ο ιός απομονώθηκε για πρώτη φορά από τις κινεζικές αρχές στις 7 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.''

Είδαμε πιο πάνω τι λένε οι ίδιοι οι Κινέζοι.''[Δείχνουμε ] μια εικόνα σωματιδίων ιού που έχουν καθιζάνει, όχι καθαρισμένα. "

Αλλωστε αυτό το δηλώνει και ο ΠΟΥ.

Ο ισχυρισμός του ΠΟΥ είναι ότι ο ιός SARS-CoV-2 προκαλεί την ασθένεια COVID-19. Ισχυρίζονται επίσης ότι ο ιός έχει αναγνωριστεί ξεκάθαρα από ερευνητές στο Wuhan.

Στην αναφορά του WHO’s Novel Coronavirus 2019-nCov Situation Report 1, αναφέρουν,

''Οι κινεζικές αρχές εντόπισαν έναν νέο τύπο κοροναϊού, ο οποίος απομονώθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2020 …… Στις 12 Ιανουαρίου 2020, η Κίνα μοιράστηκε τη γενετική ακολουθία του νέου κορανοϊού για χώρες που θα χρησιμοποιήσουν στην ανάπτυξη συγκεκριμένων διαγνωστικών συσκευών.''

Αυτές οι δύο δηλώσεις του ΠΟΥ υποδηλώνουν σαφώς ότι ο ιός SARS-CoV-2 απομονώθηκε (που σημαίνει καθαρισμένος για μελέτη) και στη συνέχεια εντοπίστηκαν γενετικές αλληλουχίες από το απομονωμένο δείγμα. Από αυτό, αναπτύχθηκαν διαγνωστικά κιτ  και διανεμήθηκαν παγκοσμίως για τον έλεγχο του ιού σε χώρες, πόλεις και κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τον ΠΟΥ και τους Κινέζους ερευνητές, αυτές οι δοκιμές θα βρουν τον ιό που προκαλεί την COVID 19.

Ωστόσο, ο ΠΟΥ δηλώνει επίσης:

''Δουλεύοντας απευθείας από τις πληροφορίες της αλληλουχίας, η ομάδα ανέπτυξε μια σειρά προσδιορισμών γενετικής ενίσχυσης (PCR) που χρησιμοποιούνται από εργαστήρια.”

Οι επιστήμονες του Wuhan ανέπτυξαν τους προσδιορισμούς γενετικής ενίσχυσης από «πληροφορίες αλληλουχίας» επειδή δεν υπήρχε απομονωμένο, καθαρισμένο δείγμα του λεγόμενου ιού SARS-CoV-2. Έδειξαν επίσης εικόνες ηλεκτρονικού μικροσκοπίου των πρόσφατα ανακαλυφθέντων βιριόντων (η σφαιρική ακίδα πρωτεΐνης που περιέχει το ιικό RNA.)''

Ωστόσο, τέτοιες πρωτεϊνικές δομές δεν είναι δεν είναι  μοναδικές. Μοιάζουν με άλλα στρογγυλά κυστίδια, όπως τα ενδοκυτταρικά κυστίδια και τα εξωσώματα.

Για να δούμε τώρα τους ισχυρισμούς ότι το CDC έχει απομονώσει τον ιό σύμφωνα με τους άλλους ελεγκτές

https://www.thejournal.ie/freedom-of-information-request-covid-19-hse-does-not-exist-5312279-Dec2020/

Σε αυτό το πλαίσιο, αξίζει να θυμόμαστε ότι όλοι οι ερευνητές που ισχυρίζονται ότι έχουν απομονώσει τον SARS-CoV-2 και τελικά τον ανίχνευσαν ως «κακό» ιό στην πραγματικότητα, αντί για έναν «καθαρό» πλήρη καθαρισμό σωματιδίων έχουν : ''Οι επιστήμονες πήραν δείγματα από το λαιμό ή πνεύμονες του ασθενούς, υπερφυγοκέντρησαν ( με μεγάλη ταχύτητα) προκειμένου να διαχωριστούν τα μεγαλύτερα / βαρύτερα από τα μικρότερα / ελαφρύτερα μόρια και στη συνέχεια να «απομακρύνουν» το υπερκείμενο, δηλαδή το άνω μέρος του φυγοκεντρικού υλικού. Και αυτό ακριβώς ονομάζουν «απομόνωση» στο οποίο στη συνέχεια εφαρμόζουν το PCR τέστ. Αλλά αυτό το υπερκείμενο περιέχει όλα τα είδη μορίων, δισεκατομμύρια διαφορετικά μικρο- και νανοσωματίδια, συμπεριλαμβανομένων των αναφερόμενων EV και των εξωσωμάτων, τα οποία, όπως είπα,

''Σήμερα είναι σχεδόν αδύνατη η αποστολή του διαχωρισμού των EV και των ιών χρησιμοποιώντας κανονικές μεθόδους απομόνωσης κυστιδίων, όπως η διαφορική υπερφυγοκέντρηση, καθώς συχνά σφαιροποιούνται μαζί λόγω των παρόμοιων διαστάσεων τους», λέει η μελέτη «Ο Ρόλος των Εξωκυτταρικών Κυστιδίων ως Σύμμαχοι » Ιοί HIV, HCV και SARS »που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Viruses τον Μάιο του 2020 (18).


Οι ιολόγοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι δυνατόν να ''απομονωθεί'' ένας ιός επειδή αντιγράφεται μόνο μέσα στα κύτταρα των ξενιστών. Προσθέτουν ότι  τα αξιώματα του Κoch’s δεν ισχύουν επειδή σχετίζονται με βακτήρια (που είναι ζωντανοί οργανισμοί). Αντ ‘αυτού, οι ιολόγοι παρατηρούν τα κυτταροπαθογόνα αποτελέσματα του ιού (CPE), προκαλώντας κυτταρική καλλιέργεια και μετάλλαξη και υποβάθμιση.

Όταν οι Κινέζοι ερευνητές ταξινόμησαν για πρώτη φορά ολόκληρο το γονιδίωμα του SARS-CoV-2 παρατήρησαν CPE κυτταροπαθογόνα αποτελέσματα σε κύτταρα Vero E6 και Huh7. Το Vero E6 είναι μια αθάνατη κυτταρική σειρά πιθήκου και το Huh7 είναι αθάνατα καρκινικά (καρκινικά) κύτταρα. Δηλαδή διατηρούνται in vitro (σε καλλιέργειες τρυβλίων Petri) για πολλά χρόνια.

Κεντρικό στοιχείο της επίσημης ιστορίας SARS-CoV-2 είναι η ιδέα ότι πρόκειται για ζωονοσογόνο ιό, ικανό να γεφυρώσει το χάσμα ειδών από ζώα σε ανθρώπους.

Οι ελεγκτές ισχυρίζονται ότι το CDC απομόνωσε τον ιό.

Ιανουάριος 2020

Όταν  επιστήμονες απο το CDC των ΗΠΑ «μόλυναν» διάφορα κύτταρα με τον νέο ιό, σημείωσαν τα εξής:

''Εξετάσαμε την ικανότητα του SARS-CoV-2 να μολύνει και να αναπαραχθεί σε αρκετά κοινές κυτταρικές σειρές πρωτεύωντων και ανθρώπινων κυττάρων συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων ανθρώπινου αδενοκαρκινώματος (A549) [πνευμονικά κύτταρα], ανθρώπινων ηπατικών κυττάρων (HUH7.0) και ανθρώπινων εμβρυϊκών νεφρικών κυττάρων ( HEK-293T), επιπρόσθετα σε Vero E6 και Vero CCL81 [κύτταρα πιθήκου]Δεν παρατηρήθηκε κυτταροπαθητικό αποτέλεσμα σε καμία από τις κυτταρικές σειρές εκτός από τα κύτταρα Vero [κύτταρα πιθήκου]… Τα κύτταρα HUH7.0 και 293T παρουσίασαν μόνο μέτριο ιικό πολλαπλασιασμό και τα κύτταρα Α549 [ανθρώπινα κύτταρα ιστού πνεύμονα] ήταν ασύμβατα με τη μόλυνση SARS-CoV-2.”

Το CDC δεν παρατήρησε κανένα CPE κυτταροπαθογόνο αποτελέσματα στα ανθρώπινα κύτταρα. Δεν είδαν αποδείξεις ότι αυτός ο φερόμενος ιός προκάλεσε οποιαδήποτε ανθρώπινη ασθένεια. Επίσης αυτός ο υποτιθέμενος ανθρώπινος ιός δεν παρουσίασε αξιοσημείωτη αντιγραφή στα ανθρώπινα κύτταρα, υποδηλώνοντας ότι η ανθρώπινη μόλυνση από άνθρωπο θα ήταν αδύνατη.

Σημειώνοντας αυτό το πρόβλημα, μια ομάδα Πολωνών επιστημόνων εισήγαγε αυτήν  την αλληλουχία τον ''ιού'' σε κύτταρα ανθρώπινου επιθήλιου (αναπνευστικά) κύτταρα. Παρατήρησαν τα αποτελέσματα σε αυτές τις καλλιέργειες HAE για 5 ημέρες. Σημείωσαν πολύ μεγαλύτερη αναπαραγωγή από τους επιστήμονες του CDC, αλλά τελικά δήλωσαν:

''Δεν παρατηρήσαμε καμία απελευθέρωση του ιού από τη βασική πλευρά της καλλιέργειας HAE”

Αυτό σημαίνει ότι δεν είδαν καμία ένδειξη ότι τα υποτιθέμενα βιριόνια παραβίαζαν τη μεμβράνη του κυτταρικού τοιχώματος. Και πάλι, αυτό σημαίνει ότι ο αναφερόμενος ιός δεν είναι μολυσματικός για τους ανθρώπους.

Δεν είναι σαφές ότι ο SARS-CoV-2 είναι ένας ανθρώπινος ιός ικανός να προκαλέσει ασθένεια.

Ιούνιος 2020 CDC

Σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο Coronavirus 2 από ασθενή με νόσο Coronavirus, Ηνωμένες Πολιτείες

Κυτταρική καλλιέργεια, περιοριστική αραίωση και απομόνωση ιών

Χρησιμοποιήσαμε Vero CCL-81 κύτταρα για απομόνωση και αρχική διέλευση. Κύτταρα πιθήκου.

Καλλιεργήσαμε κύτταρα Vero E6, Vero CCL-81, HUH 7.0, 293T, A549 και EFKB3 σε Dulbecco ελάχιστο βασικό μέσο (DMEM) συμπληρωμένο με θερμικά απενεργοποιημένο εμβρυϊκό βόειο ορό (5% ή 10%) και αντιβιοτικά / αντιμυκητιασικά (GIBCO, https://www.thermofisher.com Χρησιμοποιήσαμε δείγματα επιχρίσματος NP και OP για απομόνωση ιών. Για απομόνωση, περιοριστική αραίωση και διέλευση 1 του ιού, διοχετεύσαμε με πιπέτα 50 μL DMEM χωρίς ορό σε στήλες. 

Στη συνέχεια, τρυψινοποιήσαμε και επαναιωρήσαμε τα κύτταρα Vero ( γιατι μονο τα vero???) σε DMEM που περιείχε 10% εμβρυϊκό βόειο ορό, 2 × πενικιλλίνη / στρεπτομυκίνη, 2 × αντιβιοτικά / αντιμυκητικά, και 2 × αμφοτερικίνη Β σε συγκέντρωση 2,5 × 10 5 κύτταρα / mL.  και παρατηρούσαμε για κυτταροπαθητικά αποτελέσματα (CPEs) καθημερινά. Χρησιμοποιήσαμε τυπικές δοκιμασίες πλάκας για το SARS-CoV-2, οι οποίες βασίστηκαν σε πρωτόκολλα κορανοϊού SARS-CoV και αναπνευστικού συνδρόμου της Μέσης Ανατολής (MERS-CoV) ( 9 , 10 ).

(Βέβαια σύμφωνα με τον Δρ. Στέφαν Λάνκα, το λεγόμενο ''κυτταροπαθητικό αποτέλεσμα'' μπορεί να είναι στην πραγματικότητα ένα αποτέλεσμα που προκαλείται από τις συνθήκες της ίδιας της καλλιέργειας. 

Αυτό αναγνωρίζεται για παράδειγμα στο άρθρο, που δημοσιεύθηκε στις 15 Αυγούστου 2017 στον ιστότοπο του Nature και υπογράφηκε από τον Andrea Németh και άλλους, ότι τα αντιβιοτικά που προστίθενται στην καλλιέργεια  προκαλούν απελευθέρωση μικρών εξωκυτταρικών κυστιδίων (εξωσώματα) με επιφανειακό DNA,

''Antibiotic-induced release of small extracellular vesicles (exosomes) with surface-associated DNA''
Δοκιμή αποκλεισμού / αποκλειστικότητας

 Ο μοριακός διαγνωστικός προσδιορισμός CDC στοχεύει 3 μέρη του γονιδίου νουκλεοκαψιδίου και τα αποτελέσματα και για τις 3 μερίδες πρέπει να είναι θετικά για να θεωρείται θετικό ένα δείγμα .(ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΑ 3 ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ).https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/lab/rt- pcr-εντοπισμός-οδηγίες.html και https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/lab/rt-pcr-panel-primer-probes.html ). Για να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπήρχαν άλλοι αναπνευστικοί ιοί, πραγματοποιήσαμε το Fast Track Respiratory Pathogens 33 Testing (FTD Diagnostics,

Αλληλούχιση ολόκληρου-γονιδιώματος

Σχεδιάσαμε 37 ζεύγη ένθετων PCR που εκτείνονται στο γονιδίωμα με βάση την αλληλουχία αναφοράς του ιού κοροναϊού (GenBank με αριθμό πρόσβασης NC045512). 

Εξαγάγαμε νουκλεϊκό οξύ από προϊόντα απομόνωσης και ενισχύσαμε χρησιμοποιώντας τις 37 μεμονωμένες ένθετες PCR. Χρησιμοποιήσαμε θετικά αμπίκια PCR ξεχωριστά για επακόλουθη αλληλουχία Sanger και τα συγκεντρώσαμε επίσης για προετοιμασία βιβλιοθήκης χρησιμοποιώντας ένα κιτ προσδιορισμού αλληλουχίας σύνδεσης (Oxford Nanopore Technologies) στη συνέχεια για τον προσδιορισμό αλληλουχίας Oxford Nanopore MinION. 

Δημιουργήσαμε συναινετικές νανοπορείες ακολουθίες χρησιμοποιώντας το Minimap έκδοση 2.17 και Samtools έκδοση 1.9. Δημιουργήσαμε ακολουθίες συναίνεσης από την αλληλουχία Sanger και από τις δύο κατευθύνσεις χρησιμοποιώντας το Sequencher έκδοση 5.4.6 

''(Build on what's been built

Write less code thanks to the world's largest software package registry. Find the best community-approved projects to accelerate your work, then share it with the world with npm and GitHub Packages.)''

Για την αλληλουχία του αποθέματος 4, ετοιμάσαμε βιβλιοθήκες για αλληλούχιση χρησιμοποιώντας το Next Ultra II RNA Prep Kit (New England Biolabs, https://www.neb.com εξωτερικός σύνδεσμος) σύμφωνα με το πρωτόκολλο του κατασκευαστή. 

Μετά από 6 γύρους PCR, αναλύσαμε βιβλιοθήκες χρησιμοποιώντας ένα Agilent Bioanalyzer (https://www.agilent.comεξωτερικός σύνδεσμος) και ποσοτικοποιήθηκαν χρησιμοποιώντας ποσοτική PCR. Συγκεντρώσαμε δείγματα και δείξαμε δείγματα χρησιμοποιώντας ένα πρωτόκολλο 75 βάσεων ζεύγους σε ένα Illumina (Illumina, Inc.,https://www.illumina.com εξωτερικός σύνδεσμος) MiniSeq όργανο και χρησιμοποιώντας το High-Output Kit και στη συνέχεια επεξεργασμένες αναγνώσεις χρησιμοποιώντας Trimmomatic έκδοση 0.36 ( 11 ) για να αφαιρέουμε χαμηλής ποιότητας βασικές  κλήσεις και οποιεσδήποτε ακολουθίες προσαρμογέα. 

Χρησιμοποιήσαμε το πρόγραμμα συναρμολόγησης de novo ABySS ( 12 ) για να συναρμολογήσουμε τις αναγνώσεις σε contigs (αλληλεπικαλυπτόμενα τμήματα DNA). Συγκρίναμε τα αλληλεπικαλυπτόμενα τμήματα DNA με βάσεις μεγαλύτερες των 400 με το Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Βιοτεχνολογίας (Bethesda, MD , ΗΠΑ) συλλογή νουκλεοτιδίων χρησιμοποιώντας BLAST (https://blast.ncbi.nlm.nih.gov εξωτερικός σύνδεσμος). 

Ένα σχεδόν πλήρους μήκους ιικό contig (ΕΝΑ ΜΟΝΟ) που ελήφθη σε κάθε δείγμα είχε 100% ταυτότητα με το στέλεχος 2019-nCoV / USA-WA1 / 2020 (GenBank αριθμός πρόσβασης MN985325.1). Όλες οι υπόλοιπες contigs χαρτογραφήθηκαν είτε στο rRNA κυττάρων-ξενιστών είτε στα μιτοχόνδρια. Χαρτογράψαμε τις περικοπές αναγνώσεις στην ακολουθία αναφοράς χρησιμοποιώντας την έκδοση BWA 0.7.17 ( 13 ) και απεικονίσαμε αυτές τις αναγνώσεις χρησιμοποιώντας το Integrated Genomics Viewer ( 14 ) για να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητα με το στέλεχος USA-WA1 / 2020.

Το φερόμενο γονιδίωμα ιών είναι απλώς ένα τεχνητό παζλ υπολογιστή

Ως εκ τούτου, ο SARS-CoV-2 «συναρμολογείται» στον υπολογιστή. Εμπειρογνώμονες όπως ο Καλιφορνέζος γιατρός Thomas Cowan το αποκαλούν «επιστημονική απάτη». Ο Cowan γράφει στις 15 Οκτωβρίου 2020: ''Αυτή την εβδομάδα η συνάδελφός μου και η φίλη μου Sally Fallon Morell επέστησαν την προσοχή μου σε ένα εκπληκτικό άρθρο του CDC που δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο του 2020 (20). Ο σκοπός του άρθρου ήταν για μια ομάδα περίπου 20 ιολόγων να περιγράψουν την κατάσταση της τεχνικής σχετικά με την απομόνωση, τον καθαρισμό και τις βιολογικές ιδιότητες του νέου ιού SARS-CoV-2 και να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες με άλλους επιστήμονες για τη δική τους έρευνα. Μια διεξοδική και προσεκτική ανάγνωση αυτής της σημαντικής μελέτης αποκαλύπτει κάποια συγκλονιστικά ευρήματα.''

Η ενότητα του άρθρου ''Ολόκληρη η ακολουθία του γονιδιώματος'' δείχνει ότι το CDC δεν απομόνωσε τον ιό και δεν αλληλούχησε το ολοκληρωτικό γονιδίωμα του από το ένα άκρο στο άλλο, αλλά δημιούργησε το γονιδίωμα με βάση την αλληλουχία αναφοράς του κοροναϊού (αριθμός πρόσβασης Genbank NC045512) . ''Για μένα, αυτό το βήμα δημιουργίας υπολογιστών είναι μια επιστημονική απάτη'', δήλωσε ο Cowan.

''Θα ήταν σαν οι ερευνητές να βρουν ένα κομμάτι οπλής, μια τρίχα από μια ουρά και ένα απόσπασμα κέρατου και στη συνέχεια να συμπεράνουν ότι ανακάλυψαν έναν μονόκερο. Έπειτα εισήγαγαν αυτές τις πληροφορίες σε έναν υπολογιστή και τις προγραμμάτισαν για να αναδημιουργήσουν τον μονόκερο. Και τότε ισχυρίζονται ότι αυτό το αντίγραφο στον υπολογιστή είναι ο πραγματικός μονόκερος. Φυσικά, οι επιστήμονες δεν είχαν δει ποτέ μονόκερο, οπότε ήταν αδύνατο να μελετήσουν το γενετικό προφίλ του για να συγκρίνουν τα δείγματά του με τα μαλλιά, τις οπλές και το κέρατο του μονόκερου.''

Τελικά, οι ερευνητές δεν ανέλυσαν ολόκληρο το γονιδίωμα του φερόμενου ιού, αλλά απλώς πήραν κάποιες ακολουθίες που βρέθηκαν στις καλλιέργειες, ισχυριζόμενοι ότι αυτές χωρίς καμία απόδειξη ανήκαν σε έναν νέο συγκεκριμένο ιό και δημιούργησαν ένα είδος γενετικού παζλ στον υπολογιστή με βάση αυτές τις υποτιθέμενες ακολουθίες του ιού, συναρμολόγησαν το γονιδίωμα. το οποίο θα πρέπει να αντιπροσωπεύει ολόκληρο το γονιδίωμα του νέου ιού. ''Χρησιμοποιούν μοντελοποίηση υπολογιστών για να δημιουργήσουν ουσιαστικά ένα γονιδίωμα από το μηδέν'', λέει ο μοριακός βιολόγος Andrew Kaufman (21, 22).

Σε αυτό το πλαίσιο, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ένας από τους εκκινητές στη δοκιμή PCR που αναπτύχθηκε από το Ινστιτούτο Pasteur αντιστοιχεί ακριβώς σε μια αλληλουχία στο χρωμόσωμα 8 του ανθρώπινου γονιδιώματος (23, 24).

ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΑΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων του Wuhan και το Κλινικό Κέντρο Δημόσιας Υγείας της Σαγκάης δημοσίευσαν το  πρώτο πλήρες γονιδίωμα τουSARS-CoV-2 genome (MN908947.1 ). Αυτό έχει ενημερωθεί πολλές φορές. Ωστόσο, το ΜΝ908947.1 ήταν η πρώτη γενετική αλληλουχία που περιγράφει τον υποτιθέμενο αιτιολογικό παράγοντα COVID 19 (SARS-CoV-2).

Όλες οι επακόλουθες αξιώσεις, δοκιμές, θεραπείες, στατιστικές, ανάπτυξη εμβολίων και πολιτικές που προκύπτουν βασίζονται σε αυτήν την ακολουθία. Εάν οι δοκιμές για αυτόν τον νέο ιό δεν εντοπίσουν τίποτα ικανό να προκαλέσει ασθένεια στους ανθρώπους, ολόκληρη η αφήγηση της COVID 19 δεν είναι τίποτα άλλο από μια παντομίμα.

Οι  ερευνητές του WUHAN δήλωσαν  δήλωσαν ότι είχαν συνενώσει αποτελεσματικά τη γενετική αλληλουχία SARS-CoV-2 συνδυάζοντας θραύσματα που βρέθηκαν σε δείγματα με άλλες, προηγουμένως ανακαλυφθείσες, γενετικές αλληλουχίες. Από το συγκεντρωμένο υλικό βρήκαν 87,1% αντιστοιχία με το SARS coronavirus (SARS-Cov). Χρησιμοποίησαν συναρμολόγηση de novo assembly και κατεύθυναν την PCR και βρήκαν 29,891-ζεύγη βάσεων που ήταν κοινά με την αντιστοιχία ακολουθίας κατά 79,6% με τον SARS-CoV.

Έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τη de novo συναρμολόγηση επειδή δεν είχαν εκ των προτέρων γνώση της σωστής ακολουθίας  ή την σειρά αυτών των θραυσμάτων. Με απλά λόγια, η δήλωση του ΠΟΥ ότι Κινέζοι ερευνητές απομόνωσαν τον ιό στις 7 Ιανουαρίου είναι λανθασμένη.

Η ομάδα του Wuhan χρησιμοποίησε 40 κύκλους ενίσχυσης RT-qPCR για να ταιριάξει τα θραύσματα του cDNA (συμπληρωματικό DNA κατασκευασμένο από θραύσματα RNA δειγματοληψίας) με το δημοσιευμένο γονιδίωμα κορονοϊού SARS (SARS-CoV). Δυστυχώς, δεν είναι σαφές πόσο ακριβές είναι και το αρχικό γονιδίωμα SARS-CoV.

Το 2003 μια ομάδα ερευνητών απο το Hong Kong μελέτησε 50 ασθενείς με σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (SARS). Πήραν δείγματα από 2 από αυτούς τους ασθενείς και ανέπτυξαν καλλιέργεια σε εμβρυικά ηπατικά κύτταρα πιθήκου.

Δημιούργησαν 30 κλώνους του γενετικού υλικού που βρήκαν. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση ενδείξεων για οποιοδήποτε άλλο γνωστό ιό, σε ένα μόνο από αυτά τα κλωνοποιημένα δείγματα βρήκαν γενετικές αλληλουχίες ''άγνωστης προέλευσης''.

Εξετάζοντας αυτές τις άγνωστες αλληλουχίες RNA διαπίστωσαν ότι το 57% ταιριάζει με τον κορονοιό των βοοειδών και τον ιό της ηπατίτιδας των ποντικών και συμπέραναν ότι ανήκει στην οικογένεια Coronaviridae. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις ακολουθίες που υποδηλώνουν έναν πρόσφατα ανακαλυφθέντα ιό SARS-CoV (οι νέες ανακαλύψεις είναι αμβροσία για επιστήμονες), σχεδίασαν εκκινητές RT-PCR για να δοκιμάσουν αυτόν τον νέο ιό. Οι ερευνητές δήλωσαν:

Οι εκκινητές για την ανίχνευση του νέου ιού σχεδιάστηκαν για την ανίχνευση RT-PCR αυτού του γονιδιώματος κοροναϊού που σχετίζεται με την ανθρώπινη πνευμονία σε κλινικά δείγματα. Από τα 44 ρινοφαρυγγικά δείγματα που διατέθηκαν από τους 50 ασθενείς με SARS, 22 σπο αυτά τα δείγματα είχαν ενδείξεις RNA κοροναϊού που σχετίζεται με ανθρώπινη πνευμονία. »

Οι μισοί από τους εξετασθέντες ασθενείς, ενώ είχαν όλοι τα ίδια συμπτώματα, ήταν θετικοί για αυτόν τον νέο φερόμενο ιό. Κανείς δεν ξέρει γιατί τα άλλα μισά ήταν αρνητικά για αυτόν τον νέο ιό SARS-CoV. Η ερώτηση δεν τέθηκε ποτέ.

Αυτός ο υποτιθέμενος ιός είχε μια αντιστοίχιση ακολουθίας 57% με φερόμενους γνωστούς κοροναϊούς. Το άλλο 43% ήταν απλά ''εκεί''. Η αλληλουχία δεδομένων παράχθηκαν και καταγράφηκαν ως νέο γονιδίωμα ως GenBank Accession No. AY274119.

Στην Αυστραλία επιστήμονες από το  Doherty Institute, ανακοίνωσαν ότι είχαν απομονώσει τον SARS-CoV-2 virus. Οταν τους ζητήθηκε να το διευκρινίσουν απάντησαν:

“Έχουμε μικρές (RNA) αλληλουχίες από το διαγνωστικό τεστ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις διαγνωστικές δοκιμές”

Αυτό εξηγεί γιατί  η κυβέρνηση της Αυστραλίας δηλώνει:

''Η αξιοπιστία των δοκιμών COVID-19 είναι αβέβαιη λόγω της περιορισμένης βάσης αποδεικτικών στοιχείων … Υπάρχουν διαθέσιμα περιορισμένα στοιχεία για την αξιολόγηση της ακρίβειας και της κλινικής χρησιμότητας των διαθέσιμων δοκιμών COVID-19. ”

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Ιούλιο, μια ομάδα ενδιαφερόμενων ακαδημαϊκών έγραψε μια επιστολή στον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον στην οποία του ζήτησαν:

''Δημιουργήστε ανεξάρτητα επιστημονικά αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο ιός Covid-19 έχει απομονωθεί. ”

Μέχρι σήμερα δεν έχουν λάβει απάντηση.

Ομοίως, ο βρετανός ερευνητής Andrew Johnson υπέβαλε ένα αίτημα παροχής πληροφοριών στη δημόσια υγεία Αγγλία (PHE). Τους ζήτησε να του παράσχουν τα αρχεία τους που περιγράφουν την απομόνωση ενός ιού SARS-COV-2. Στην οποία απάντησαν:

''Το PHE μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν διατηρεί πληροφορίες με τον τρόπο που προτείνει το αίτημά σας.”

Η Καναδή ερευνήτρια Massey έκανε παρόμοιο αίτημα του δικαιώματος της ελευθερίας πληροφόρησης, ζητώντας από την Καναδική κυβέρνηση το ίδιο. Στην οποία η Καναδική κυβέρνηση απάντησε:

''Έχοντας ολοκληρώσει μια διεξοδική αναζήτηση, λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε αρχεία που να ανταποκρίνονται στο αίτημά σας.”

Στις ΗΠΑ το Διαγνωστικό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων  (CDC) RT-PCR Diagnostic Panel δηλώνει:

''…Δεν υπάρχει επι του παρόντος ποσοτική απομόνωση του ιού 2019-nCoV ……. Η ανίχνευση ιικού RNA ενδέχεται να μην υποδηλώνει την παρουσία μολυσματικού ιού ή ότι ο 2019-nCoV είναι ο αιτιολογικός παράγοντας για κλινικά συμπτώματα.”

Τελευταία ενημέρωση στις 13 Ιουλίου 2020, το CDC δεν έχει λάβει ακόμη καθαρό ιικό δείγμα από οποιονδήποτε ασθενή που λέγεται ότι έχει τη νόσο του COVID-19. Παραδέχονται ανοιχτά ότι οι δοκιμές τους δεν δείχνουν απαραίτητα εάν υπάρχει SARS-CoV-2 ή προκαλεί COVID 19.

Μας λένε ότι κανένα από αυτά δεν έχει σημασία. Ότι είμαστε αδαείς και απλά δεν καταλαβαίνουμε την ιολογία. Επομένως, πρέπει να αποδεχτούμε εικόνες από πράγματα που γνωρίζουμε ότι θα μπορούσαν να είναι κάτι άλλο και  γενετικές ακολουθίες (που θα μπορούσαν να είναι οτιδήποτε άλλο) ως απόδειξη ότι αυτός ο ιός και η ασθένεια που υποτίθεται ότι προκαλούν είναι πραγματικές.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

COVID19 – Απόδειξη παγκόσμιας απάτης ισχυρίζονται Ισπανοί επιστήμονες

Καμία απόδειξη ότι το RNA του νέου κορονοιού είναι ιικής προέλευσης;

Έκθεση αξιολόγησης του πρωτοκόλλου PCR-RT Corman-Drosten et al. Eurosurveillance 2020

Εχει αποδειχθεί η παθογένεια του νέου κορονοιού;

Η PCR εντοπίζει τον SARS-CoV-2;

O ιός φάντασμα ή ο φαντομάς ιός

Ο Δρ Scoglio εξηγεί το μεγαλύτερο bias της Covid19. Τις μετρήσεις των τέστ.


Διαγνωστικά τέστ για τον κορωναιό. Πόσο σίγουροι είμαστε;

Είστε μολυσματικοί εάν έχετε θετικό αποτέλεσμα εξέτασης PCR για την COVID-19;

Θετικό τέστ για τον κορονοιό; Το πιθανότερο είναι να μην είναι

Διαγνωστικές εξετάσεις. Η Αχίλλειος πτέρνα της COVID-19


ΠΗΓΉ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ