Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ προς το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ !!

Νίκος Αντωνιάδης
—————————-
ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ προς το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ !!
Παράλληλα με όλες τις άλλες ενέργειες :
Ζητάω τα στοιχεία των νοσηλειών και των θανάτων ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ στα νοσοκομεία !!
Από την ΑΡΧΗ του εμβολιαστικού προγράμματος ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !!
Με τις ΑΙΤΙΕΣ των νοσηλειών και των θανάτων.
Αυτό, δηλαδή, που ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ θα είναι αντικείμενο εισαγγελικής διερεύνησης στη ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ μήνυσή μου για το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ - ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ !!
Απλό είναι.
Όχι προσωπικά δεδομένα, μόνο νούμερα. Και οι αιτίες.
Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται με τους διασωληνωμένους στις Μ.Ε.Θ. Covid-19 και τους θανάτους.

Θα σας πάμε μέχρι το τέλος !!

Μέχρι το τέλος του εμβολιαστικού προγράμματος !!
Εν τω μεταξύ ολοκληρώνεται η διαμόρφωση της λίστας των εργαζομένων/εργοδοτών/φοιτητών που συντάσσονται με τα αιτήματα των επιστημόνων στο εξώδικό τους - κόλαφο για την εγκληματική οργάνωση.
Εξώδικο που ΔΕΝ απαντήθηκε, ΔΕΝ αμφισβητήθηκε, ΔΕΝ ανατράπηκε:
Έγινε σιωπηρά ΑΠΟΔΕΚΤΟ από Μητσοτάκη, Κικίλια, Θεοδωρίδου, Βαγενά, Πρεζεράκο.
Και τώρα είναι η σειρά εργαζομένων/εργοδοτών/φοιτητών (οι οποίοι, βεβαίως, ενεργούν προς όφελος και όλων των πολιτών -ανέργων, συνταξιούχων, μαθητών κ.ο.κ.),
να δώσουν το τελικό χτύπημα στην εγκληματική οργάνωση:
-Απαντήστε ή σταματήστε !!
Και μετά, επειδή απάντηση ΔΕΝ θα δώσουν, γιατί απάντηση ΔΕΝ υπάρχει, θα μεταφέρουμε το πεδίο μάχης στους εργασιακούς χώρους:
ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ !!
ΜΑΖΙ !!
Για τη διαδικασία αυτή, όμως, θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα. Προς το παρόν συμμετέχετε στην εξώδικη μαζική κίνηση προς Μητσοτάκη, Κικίλια, Θεοδωρίδου, Βαγενά, Πρεζεράκο.
Πάμε βήμα-βήμα.
Πάμε να τους τελειώσουμε.
Στο χέρι σας είναι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »