Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

ΔΟΛΟΦΟΝΕ !!! ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΙΩΠΑΣ !!

  • Το εξώδικο – κόλαφος για την εγκληματική οργάνωση του ελεεινότερου «πρωθυπουργού»που πάτησε ποτέ τα χώματα της ελληνικής γης, ΔΕΝ απαντήθηκε, ΔΕΝ αμφισβητήθηκε, ΔΕΝ ανατράπηκε.

Από Νίκο Αντωνιάδη

ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ.

Τώρα σειρά έχουν χιλιάδες εργαζόμενοι, εργοδότες και φοιτητές από όλη τη χώρα.

ΟΥΤΕ σε αυτούς θα απαντήσουν. ΔΕΝ μπορούν. ΔΕΝ υπάρχει απάντηση.

Είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!

Το ΞΕΡΟΥΝ !!

Είναι μία ομάδα δολοφόνων, ψυχρών εκτελεστών, ψυχοπαθών επιστημόνων, μπροστά στους οποίους ωχριά η δράση του Γιόζεφ Μένγκελε.

Βασιλακόπουλος, Παυλάκης και ο τρομακτικός αυτός συρφετός των παραφρόνων που υπηρετεί το εγκληματικό σχέδιο της μείωσης πληθυσμού στη χώρα μας, τα δίνουν όλα.

Μετά την κίνηση των εργαζομένων, των εργοδοτών και των φοιτητών προς τους πέντε δολοφόνους, το πεδίο της μάχης θα μεταφερθεί στους εργασιακούς χώρους και στα Πανεπιστήμια.

ΔΕΝ θα αντέξετε, δολοφόνοι !!

ΠΗΓΗ

Δες και: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ !! ΟΡΓΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ !! «ΣΚΟΤΩΣΤΕ !!», Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΑΡΧΙΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ !!

3 σχόλια:

  1. O παιδίατρος AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΕΡΒΑΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΑΙ για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου

    Apostolos Zervas
    12 Αυγούστου στις 2:15 μ.μ. ·
    Μόνον #θυμό – #οργή και αγανάκτηση προκαλεί το #αντιεπιστημονικό δελτίο ενημέρωσης που εκδόθηκε από την #Ελληνική_Παιδιατρική_Εταιρεία :
    1. Πρέπει οι παιδίατροι να τονίζουν τις δυσάρεστες #συνέπειες της νόσου από τον κορωνοιό COVID-19 και όχι τις σπανιότατες #παρενέργειες των εμβολιασμών , δηλαδή αγαπητοί συνάδελφοι πρέπει να μην αναφερόμαστε στους #θανάτους – #μυοκαρδίτιδες – περικαρδίτιδες – #θρομβώσεις – αλλεργικές αντιδράσεις ( shock ) Guillain Barre κ.α.
    2. Το τείχος προστασίας δεν επετεύχθη λόγω της #άρνησης των ηλικιωμένων να εμβολιαστούν , μάλιστα δε θεωρούν ότι για να επιτύχουμε #ανοσία πληθυσμού πρέπει να έχουμε 90% εμβολιαστική κάλυψη ..
    Αποτελεί #όνειδος όταν Παιδίατροι ψεύδονται και παραπλανούν γονείς αποσκοπώντας στον εμβολιασμό των παιδιών με ένα #πειραματικό εμβόλιο , το οποίο μάλιστα δεν είναι #ασφαλές ούτε #αποτελεσματικό .

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=3955760164532683&set=a.586455454796521

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα εμβόλιο για να είναι ασφαλές, θα πρέπει να περάσει ένα διάστημα τουλάχιστον πενταετίας- Δεν επιτρέπεται να εμβολιάσουμε τα παιδιά…Ζούμε σε μια εποχή παράνοιας//ΗΧΗΤΙΚΟ Α.Ζέρβας στον Focus FM


    https://focusfm.gr/ena-emvolio-gia-na-einai-asfales-tha-prepei-na-perasei-ena-diastima-toylachiston-pentaetias-den-epitrepetai-na-emvoliasoyme-ta-paidia-zoyme-se-mia-epochi-paranoias-ichitiko-a-zervas-ston-focus-fm/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως να αποστομώσετε έναν εμβολιολάγνο! - 1:33

    https://newtube.app/fake_pandemic/F9ajNY3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »