«Υπάρχει ένα ψέμα του κράτους. Αυτή δεν είναι μια επιδημία ασθενών αυτή είναι μια επιδημία θετικών κρουσμάτων…Σταματάτε με αυτά τα 20.000 κρούσματα, αυτοί δεν είναι άρρωστοι αυτά είναι άτομα θετικοί σ’ ένα test PCR. Ωστόσο, αυτή η ασθένεια προκαλεί εξαιρετικά λίγα σοβαρά κρούσματα και θανάτους. Έχω τους αριθμούς μπροστά στα μάτια μου για αυτές τις τελευταίες 24h, βλέπουμε λιγότερους ασθενείς μέσα στα νοσοκομεία. 79 ασθενείς εισήχθησαν στο νοσοκομείο έναντι 118 την προηγούμενη”, δηλώνει στο BFMTV o Jean Michel Claverie, Ioλόγος και ιδρυτής της Γαλλικής Εταιρίας της Ιολογίας και τ. Διευθυντής Ερευνών στο CNRS που ξεσκεπάζει την κρατική απάτη στη Γαλλία κι ανά τον κόσμο..” ”Δεν υπάρχουν πια θάνατοι από COVID19 δεν υπάρχουν πλέον σοβαρά κρούσματα επειδή ο ιός έγινε συνάχι! ” «  Το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού paSS sanitaire προκαλεί ηθικά προβλήματα και δεν είναι ισχυρά αποτελεσματικό » τάδε έφη ο πλέον ειδήμονας στο γαλλικό κανάλι..

Κι όμως για ένα συνάχι εφαρμόζουν υποχρεωτικότητα πειραματικών ψευδεπίγραφων εμβολίων..H Γαλλία σε 70.000.000 κατοίκους είχε στις 25 Ιουλίου 6 νεκρούς και η Ελλάδα στις 24/7 είχε 8 σε 10.000.000 κατοίκους!!!!!

Τόνισε ότι «οι άνθρωποι που βρίσκονται στους δρόμους δεν είναι όλοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη ή που είναι αντι-εμβολιαστές, ή πολιτικοί εξτρεμιστές. Υπάρχουν πραγματικοί ικανοί λόγοι, τόσο ηθικοί όσο και επιστημονικοί, που δείχνουν ότι το pass sanitaire είναι κάτι που είναι απαράδεκτο και πιθανώς όχι πολύ αποτελεσματικό. “

Είπε ο ιός κυκλοφορεί μεταξύ νέων που δεν έχουν σοβαρές μορφές της ασθένειας, “οι περισσότεροι ηλικιωμένοι εμβολιάζονται” και ότι τα συμπτώματα της παραλλαγής δέλτα φαίνονται πιο συχνά να μοιάζουν με ένα σοβαρό κρυολόγημα….

Εμφανίστηκε μια διαφωνία σχετικά με τα στοιχεία, οι δημοσιογράφοι του BFMTV προσκολλώνται στην “70% αύξηση των εισαγωγών στο νοσοκομείο σε μια εβδομάδα”, ο ιολόγος τους αμφισβητεί λαμβάνοντας καθημερινά αριθμούς (που γνωρίζουμε ότι υπόκεινται σε πάρα πολλές παραλλαγές που συνδέονται με την εισαγωγή δεδομένων – αντίκτυπος για σαββατοκύριακα και αργίες – για να είναι σημαντικό, είναι προτιμότερο να παρατηρείται η εξέλιξη των κινητών μέσων όρων για 7 ημέρες για παράδειγμα).francesoir

 ΠΗΓΗ