Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Καθ. Λοιμωξιολόγος Christian Perronne: όλες οι χώρες όπου ξανάρχισε η επιδημία είναι χώρες που εμβολιάστηκαν μαζικά.Tα εμβόλια είναι πειραματικά δεν ξέρουμε τ΄αποτελέσματα τους, δεν προστατεύουν από σοβαρές μορφές της ασθένειας δεν εμποδίζουν την μετάδοση ιού!!!

 

O Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Christian Perronne μιλώντας σε συγκέντρωση στην πόλη Nancy της Γαλλίας το Σάββατο 3/7/21 είπε μεταξύ άλλων ότι τα εμβόλια είναι πειραματικά δεν προστατεύουν αντίθετα με ότι διατείνονται οι προπαγανδιστές τους από σοβαρές μορφές της ασθένειας ούτε εμποδίζουν την μετάδοση του ιού. Πρόσθεσε ότι όλες οι χώρες όπου ξανάρχισε η επιδημία είναι χώρες που εμβολιάστηκαν μαζικά.

” Τα εμβόλια έχουν πειραματικά προϊόντα που δεν ξέρουμε ακόμη όλα τ’ αποτελεσμάτα τους και δεν προστατεύουν από την μετάδοση του ιού. Εμβόλια όπως της Pfizer Moderna είναι προιόντα που δεν προστατεύουν από σοβαρές μορφές.Ακούτε δημοσιογράφους και τους τηλεπερσόνες ειδήμονες Ειδήμονες να λένε πως αυτά τα εμβόλια προστατεύουν από σοβαρές μορφές της ασθένειας. …Χώρες όπως τo Βιετνάμ το Ανόι πήγαινε πολύ καλά ήταν ήσυχο και μετά από ντιρεκτίβα των διευθυνόντων του Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός επέβαλαν εμβολιασμό σε όλο τον πληθυσμό του Βιετνάμ κι άρχισε να γίνεται επανεκκίνηση της επιδημίας και να έχουν νεκρούς… Όλες οι χώρες όπου η επιδημία ξανάρχισε είναι χώρες όπου έγινε μαζικός εμβολιασμός όπως το Ισραήλ και η

Μεγάλη Βρετανία.”

Ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne  εξειδικευμένος στις λοιμώδεις νόσους που προήδρευσε σε φορείς και σε συμβούλια της Δημόσιας Υγείας συμπεριλαμβανομένων επί εμβολίων.Ο Καθηγητής Perronne ήταν επικεφαλής της υπηρεσίας μολυσματικών και τροπικών νόσων στο νοσοκομείο Raymond-Poincaré de Garches από το 1994. έως το 2020 που απαλλάχθηκε εν μια νυκτί των καθηκόντων του για τη στάση του έναντι των πειραματικών εμβολίων. Η περίφημη θέση του Καθ.Λοιμωξιολόγου Christian Perronne διατυπώθηκε ως εξής: Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Μπορεί μεταδώσουμε τις γενετικές μεταλλάξεις στα παιδιά μας.Αυτοί που τα προωθούν είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια.

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »