Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Δ. Γάκης: “Οι ανεμβολίαστοι έχουν 9 φορές μικρότερη θνητότητα απ΄ όσους έκαναν 2 δόσεις!”

Δείτε τα εκπληκτικά ευρήματα της Αγγλίας
#Στις 25 Ιουνίου δημοσιεύθηκε η 17η Τεχνική Έκθεση για τις μεταλλάξεις του Κορωνοιού στην Αγγλία
#Η Ινδική μετάλλαξη αποτελεί, πλέον το 95% των περιπτώσεων!
#Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τα εξής εκπληκτικά:
– Το 58% του πληθυσμού είναι ανεμβολίαστο. Αυτό ανεβαίνει στο 64% στους κάτω των 50 ετών και είναι μόλις 10% στους άνω των 50 ετών!
– Η συνολική Θνητότητα της Ινδικής μετάλλαξης είναι 0,1%. Δηλαδή παρόμοιο με της Γρίπης!
-Η θνητότητα, του συνόλου, είναι

υψηλότερη κατά 30% μετά την πρώτη δόση του εμβολίου (1,3%) και 7 φορές ψηλότερη μετά την δεύτερη δόση (0,7%). Οι ανεμβολίαστοι έχουν 9 φορές μικρότερη θνητότητα από αυτούς που έκαναν δύο δόσεις (0,08%)!
-Παρόμοια είναι η εικόνα και στους μικρότερους από τα 50 έτη, όπου η συνολική θνητότητα είναι 0,001% ενώ μετά την πρώτη δόση του εμβολίου ανεβαίνει 20 φορές (0,02%), δεν υπάρχει τιμή για μετά την 2η δόση και οι ανεμβολίαστοι έχουν θνητότητα 0,01%. Τα νούμερα όμως σε αυτήν την ομάδα είναι πολύ μικρά και τα συμπεράσματα επισφαλή!
-Στους άνω των 50 ετών η συνολική θνητότητα είναι 1,1% , πέφτει στο 0,43% μετά την πρώτη δόση και αυξάνει στο 1,41% μετά την δεύτερη, όντας, όμως, πολύ καλύτερη από την θνητότητα 3,8% των ανεμβολίαστων .
#Είναι, λοιπόν προφανές, ότι η Ινδική μετάλλαξη έχει πολύ χαμηλή συνολική θνητότητα 0,1% που είναι παρόμοια στους ανεμβολίαστους (0.08%), αυξάνει όμως στους άνω των 50 ετών στο 1,1%, ενώ στους ανεμβολίαστους αυτής της ομάδος είναι υπερτριπλάσια 3,8%.
#Η Αύξηση της θνητότητος μεταξύ πρώτης και δεύτερης δόσης μπορεί να αποδοθεί στην επιπροστιθέμενη τοξικότητα του εμβολίου, ερμηνεία που θεωρώ παρακινδυνευμένη , λόγω των μικρών αριθμών της μελέτης. Θα περιμένουμε τις επόμενες μελέτες για να μπορεί να γίνει μια σωστή στατιστική ανάλυση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »