Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Η συνεργασία της Ελληνικής Κυβέρνησης με τη θυγατρική της CIA εταιρεία Palantir και η πώληση της Singular Logic που διαχειρίζεται τα αποτελέσματα των Ελληνικών εκλογών

Τραπεζικός

Ο σκηνοθέτης Stanley Kubrick έλεγε: «Τα μεγάλα έθνη συμπεριφέρονται σαν γκάνγκστερ, ενώ τα μικρά σαν πόρνες».

Τον Μάρτιο του 2020 και ενώ ο Κορονοϊός απλωνόταν σε όλη την Ελλάδα, το Ελληνικό Δημόσιο υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με μια «σκοτεινή εταιρεία», την Palantir. Η Palantir δημιουργήθηκε το 2003 στο Ντένβερ του Κολοράντο με κεφάλαια της CIA, η οποία συνεργάζεται και με την NSA. Την ίδρυσαν ο Peter Thiel, ο Alex Karp, o Nathan Getting, ο Joe Lonsdale και ο Stephen Cohen. Η Palantir συνεργάζεται με το Αμερικάνικο Υπουργείο Άμυνας, τις αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες και τις αρχές επιβολής «του νόμου και της τάξης» των χωρών που ανήκουν στη σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ.

Παρέχει υπηρεσίες παρακολούθησης, φακελώματος πολιτών και επιρροής στους πληθυσμούς μιας χώρας.

Πολλές φορές παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα και την ιδιωτική ζωή των πολιτών, κάνοντας κατάχρηση εξουσίας. Τα λογισμικά της έχουν χρησιμοποιηθεί για προληπτική αστυνόμευση και αναγνώριση πιθανών μελλοντικών υπόπτων εγκλημάτων. Έχει μεγάλες βάσεις δεδομένων (φυλή, κατοικία, ηλικία, αναγνώριση προσώπου, πολιτική και θρησκευτική τοποθέτηση κ.λπ.) για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη. Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου (face recognition) που παρέχει η έτερη εταιρεία του συνιδρυτή της Palantir, Peter Thiel (Clearview Al) έχει χρησιμοποιηθεί από την Αμερικάνικη Αστυνομία για να

προσαγάγει πολίτες που θεωρεί υπόπτους για να διαπράξουν μελλοντικά αδικήματα που ουδεμία σχέση έχουν με την τρομοκρατία.

Όποιος έχει δει την ταινία Minority Report με τον Τομ Κρουζ θα καταλάβει ότι η εταιρεία που υποδεικνύει τους «μελλοντικούς εγκληματίες» έχει μεγάλες βάσεις προσωπικών δεδομένων για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη. Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου (facial recognition) που παρέχει η άλλη εταιρεία του συνιδρυτή της Palantir Thiel Clearview Al έχει χρησιμοποιηθεί από την Αμερικάνικη Αστυνομία για να προσαγάγει πολίτες που θεωρεί υπόπτους για να διαπράξουν μελλοντικά αδικήματα που ουδεμία σχέση έχουν με την τρομοκρατία. Συνεργάζεται με τις Ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες και τις αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες. Έχει κατηγορηθεί για σωρεία σκανδάλων, αμφιλεγόμενων υπηρεσιών και καταστρατήγηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Η συνιδρυτής της εταιρείας Peter Thiel έχει δηλώσει: «Η Δημοκρατία και η Οικονομική Ελευθερία είναι ασύμβατες». Η Palantir έχει εμπλακεί σε μεγάλο σκάνδαλο όταν συνεργάσθηκε με την Βρετανική κυβέρνηση στο φακέλωμα ασθενών με COVID-19.

Έχει καταγράψει τα προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων ασθενών, όπως το ονοματεπώνυμο, ηλικία, κατοικία, αριθμοί τηλεφώνου, επάγγελμα, θέση εργασίας, θρησκευτικές και πολιτικές πεποιθήσεις, ποινικά μητρώα, οικονομικά στοιχεία, την κατάσταση της σωματικής και ψυχικής υγείας κ.λπ.

Η CIA που είναι η πρώτη χρηματοδότης της Palantir το 1950 αναδιοργάνωσε το Πανεπιστήμιο ΜΙΤ, αφού χρηματοδότησε τις διάφορες λειτουργίες του, όπως τα διάφορα προγράμματα εργαστηριακών ερευνών και μελετών του Πανεπιστημίου. Το ΜΙΤ συνεργάζεται στενά με το ίδρυμα Γκέιτς στην κατασκευή ενός ενέσιμου συστήματος κβαντικής κουκίδας που θα αποθηκεύει ιατρικές πληροφορίες κάτω από το δέρμα των παιδιών. Το σύστημα θα αναγνωρίζεται με μια εφαρμογή iPhone.

Ο Bill Gates στην ομιλία του τον Ιούνιο του 2020 στο TED Talk δήλωσε: «Όλοι θα χρειαζόμαστε σύντομα ψηφιακά διαβατήρια εμβολίων» (Άρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται δεύτερος στην πρόταση του «Διαβατηρίου εμβολίων», πάντοτε υπάκουος εντολοδόχος). Η Microsoft έχει καταχωρήσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που χρησιμοποιεί εμφυτεύματα τσιπ με αισθητήρες που θα παρακολουθούν τη δραστηριότητα του σώματος και του εγκεφάλου. Αυτά τα τσιπ πρότεινε ο Βαγγέλης Βενιζέλος να εμφυτευθούν στους Έλληνες πολίτες. Έτσι έχουμε μια ευθεία σχέση μεταξύ ιδρύματος Γκέιτς, ΜΙΤ, CIA και Palantir.

Η Palantir σύμφωνα με ρεπορτάζ του Observer και των New York Times είχε στενή συνεργασία με την Cambridge Analytica. Η «μηχανή προπαγάνδας», της Cambridge Analytica κατάφερε να έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα 50.000.000 χρηστών στο Internet μέσω σελίδων διαδικτύου.

Μέσω των σελίδων του διαδικτύου μπορούσε να προβλέψει με ακρίβεια το ψυχολογικό προφίλ, καθώς και το νοητικό προφίλ των χρηστών. Ο CEO της Cambridge Analytica, Αλεξάντερ Νιξ, είχε δηλώσει: «Έχουμε κάνει το προφίλ της προσωπικότητας του κάθε ενηλίκου στις ΗΠΑ». Δηλαδή, 280 εκατομμυρίων πολιτών. Η Cambridge Analytica αγόραζε προσωπικά δεδομένα από παντού. Από υποθηκοφυλακεία, τράπεζες, λέσχες, εκδοτικούς οίκους, καταστήματα κ.λπ. και φυσικά έπαιρνε δεδομένα και μέσω του Internet.

Συνεργάσθηκε με το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων των ΗΠΑ για την εκλογή του προέδρου Τραμπ. Αφού μέσω ηλεκτρονικών εγκεφάλων επεξεργάσθηκε τις φοβίες, τις ελπίδες, τις καταναλωτικές συνήθειες, τις καθημερινές συνήθειες, τα πολιτικά και θρησκευτικά πιστεύω δημιούργησε ένα «συνειδησιακό προφίλ», εκατομμυρίων πολιτών. Ύστερα ετοίμασε σποτάκια (μηνύματα) που ανταποκρίνονταν στο ψυχολογικό προφίλ των πολιτών και τα εξάπλωσε χρησιμοποιώντας κάθε διαφημιστικό μέσον.

Αυτά τα σποτάκια έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ. Η εταιρεία κέρδισε 15 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι ακριβώς η Palantir μπορεί να χειραγωγήσει μεγάλες μάζες πολιτών ώστε να εμβολιασθούν ή να ψηφίσουν οποιοδήποτε κόμμα την χρηματοδοτεί. Αφού συνεργάζεται με την Ελληνική Κυβέρνηση και τις υπηρεσίες ασφαλείας γνωρίζει τα πάντα για τους Έλληνες πολίτες και μπορεί να κατασκευάσει «μηνύματα επιρροής» για τις διάφορες πληθυσμιακές ομάδες. Τα μηνύματα θα απευθύνονται στον συναισθηματικό κόσμο των πολιτών, αφού θα χρησιμοποιείται ο τρόμος για τον Κορονοϊό, η ελπίδα ότι ο «εφιάλτης» θα τελειώσει, η υπόσχεση για την «επιστροφή στην κανονικότητα» κ.λπ. Έτσι θα επηρεάζονται και θα χειραγωγούνται οι Έλληνες πολίτες. Ταυτόχρονα θα υποδεικνύονται οι «αντιρρησίες», οι «ανυπάκουοι», οι «ψεκασμένοι», οι «συνωμοσιολόγοι» κ.λπ.

Επίσης, τα οικονομικά στοιχεία των Ελλήνων θα κοινοποιηθούν στο γραφείο πιστοδοτικής συμπεριφοράς (Credit Bureau) το οποίο θα λειτουργεί στην Τράπεζα της Ελλάδος και θα φακελώνεται ο κάθε πολίτης της χώρας αφού θα έχει κοινοποιηθεί η «οικονομική του θέση». Δηλαδή, θα δημιουργηθεί ένα τεράστιο Big Brother το οποίο θα κοινοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων πολιτών, όχι μόνο στο Ελληνικό Δημόσιο, αλλά και σε άλλες ιδιωτικές εταιρείες; Η σύμβαση του Ελληνικού Δημοσίου με την Palantir κρατήθηκε μυστική και δεν δημοσιεύθηκε πουθενά. Η συνεργασία κοινοποιήθηκε από την εταιρεία και τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, χωρίς να αναφερθεί κανένα στοιχείο της σύμβασης.

Αφού η Palantir συνεργάζεται με την Cambridge Analytica θα μπορούσε εύκολα να καθορίσει το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα. Η Ελληνική κυβέρνηση, μόλις κοινοποιήθηκε η συνεργασία της με την Palantir φρόντισε (όπως η ίδια ανακοίνωσε – δεν ξέρουμε αν αληθεύει) να διακόψει την σύμβαση με την Palantir στις 31/12/2020. Εντελώς συμπτωματικά όμως στις αρχές Δεκεμβρίου του 2020, ξαφνικά η εταιρεία Singular Logic που ελέγχει, επεξεργάζεται και ανακοινώνει τα εκλογικά αποτελέσματα, άλλαξε μετόχους.

Ο Στάλιν έλεγε: «Μην κοιτάς ποιος ψηφίζει και πόσοι ψηφίζουν, να κοιτάς ποιος ελέγχει τις εκλογές». Η Singular Logic συνεργάζεται με το Ελληνικό κράτος κοντά στα 30 χρόνια και ελέγχει απόλυτα ηλεκτρονικά τη διαδικασία και τα αποτελέσματα των εκλογών. Όπως και με την Palantir η σύμβαση του Ελληνικού Δημοσίου με την Singular Logic είναι «απόρρητη» και δεν έχει κοινοποιηθεί πουθενά. Κανείς δεν γνωρίζει με ποιο τρόπο επεξεργάζεται ηλεκτρονικά την καταμέτρηση των ψήφων των Ελλήνων πολιτών. Οι συμβάσεις προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων, ούτε οι αποφάσεις του υπουργείου εσωτερικών δεν είναι δημοσιευμένες πουθενά.

Τραπεζικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »