Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

ΗΠΑ: 13χρονος πέθανε στον ύπνο του 2 μέρες μετά τον εμβολιασμό του με β΄δόση Pfizer κατά COVID!!!!

 

13χρονος πέθανε στον ύπνο του 2 μέρες μετά τον εμβολιασμό του με δεύτερη δόση Pfizer κατά COVID. Το CDC διερευνά την υπόθεση.
Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ερευνούν τώρα το θάνατο ενός 13χρονου αγοριού στο Michigan, του Jacob Clynick, που πέθανε λίγες μέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου Pfizer κατά COVID-19.

Η Martha Sharan, αξιωματούχος δημοσίων υποθέσεων για την ομάδα εργασίας για το εμβόλιο COVID-19 του CDC, έγραψε σε δήλωσή της στο Newsweek ότι «το CDC γνωρίζει ένα 13χρονο αγόρι στο Μίσιγκαν που πέθανε μετά από εμβολιασμό για COVID-19. Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση και έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα, είναι πρόωρο να προσδιοριστεί μια συγκεκριμένη αιτία θανάτου. “

Ο Sharan συνέχισε: “Όταν ένα σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν, όπως ο θάνατος, αναφέρεται στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων (VAERS) μετά τον εμβολιασμό COVID-19, το CDC ζητά και

εξετάζει όλα τα ιατρικά αρχεία που σχετίζονται με την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένων πιστοποιητικών θανάτου και αναφορών αυτοψίας. Ο προσδιορισμός της αιτίας του θανάτου γίνεται από τον υπάλληλο πιστοποίησης που συμπληρώνει το πιστοποιητικό θανάτου ή τον παθολόγο που διεξάγει την αυτοψία. Το VAERS δεν έχει σχεδιαστεί για να προσδιορίσει εάν το εμβόλιο προκάλεσε το αναφερόμενο ανεπιθύμητο συμβάν. Ενώ ορισμένες αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να προκληθούν με εμβολιασμό, άλλες δεν συμβαίνουν και ενδέχεται να έχουν συμβεί συμπτωματικά. “

Ο 13χρονος Clynick ήταν κάτοικος της κομητείας Saginaw, σύμφωνα με το Free Press του Ντιτρόιτ. Η ιατρική διευθύντρια του Τμήματος Υγείας της Κομητείας Saginaw, Δρ. Delicia Pruitt και η Υπεύθυνη Υγείας, Christina Harrington, δήλωσαν σε κοινή δήλωση: “Η έρευνα για το αν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ του θανάτου του και του εμβολιασμού βρίσκεται τώρα σε ομοσπονδιακό επίπεδο με το CDC.”

“Εν τω μεταξύ, το τμήμα υγείας συνεχίζει να ενθαρρύνει τις οικογένειες να μιλούν με τους γιατρούς τους για να σταθμίσουν τους κινδύνους και τα οφέλη του εμβολιασμού”, συνέχισε η δήλωση.

Το Newsweek απευθύνθηκε στο Harrington για περαιτέρω σχόλια.

Ο Clynick έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer COVID-19 στις 13 Ιουνίου και πέθανε στον ύπνο του τη νύχτα της 15ης Ιουνίου, ανέφερε το κατάστημα.
«Πέθανε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο σπίτι», είπε η θεία του Clynick η Tammy Burages.

Μετά τη δεύτερη δόση του, ο Clynick παρουσίασε κοινά μετεμβολιακά συμπτώματα όπως κόπωση, πυρετό και πόνο στο στομάχι, σύμφωνα με την Burages. Όμως, είπε ότι τα συμπτώματα δεν ήταν αρκετά σοβαρά για να προκαλέσουν ανησυχία.
Η κηδεία του Clynick πραγματοποιήθηκε μόλις τρεις ημέρες αφότου μια συμβουλευτική επιτροπή του CDC ανέφερε «πιθανή συσχέτιση» μεταξύ των εμβολίων Pfizer και Moderna COVID-19 και κίνδυνο μυοκαρδίτιδας – φλεγμονή της καρδιάς – σε νέους εφήβους.

«Η κλινική παρουσίαση των κρουσμάτων μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό ήταν διακριτή, συμβαίνει συχνότερα εντός μίας εβδομάδας μετά τη δεύτερη δόση δύο, με θωρακικό πόνο ως συνηθέστερο συμπτώματα», δήλωσε ο πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής, Δρ Grace Lee.

Οι γονείς του Clynick ενημερώθηκαν ότι μια προκαταρκτική αυτοψία ανακάλυψε ότι η καρδιά του Clynick διευρύνθηκε όταν πέθανε, σύμφωνα με το Free Press του Ντιτρόιτ, αλλά το γραφείο του ιατρικού εξεταστή του Saginaw County δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει αυτούς τους ισχυρισμούς.newsweek 7/2/21

Εάν οι νέοι ηλικίας 12 έως 17 ετών έχουν δυσμενείς επιπτώσεις μετά τον εμβολιασμό του Pfizer, στο 76% των περιπτώσεων αυτή η ανεπιθύμητη ενέργεια είναι σοβαρή! Ένα 11χρονο παιδί είναι 251 φορές πιο πιθανό να πεθάνει από το εμβόλιο από ότι από το Covid.

Image
Image

13χρονο παιδί πέθανε από καρδιά 3 μέρες μετά τη β΄ δόση εμβολίου της Pfizer στις ΗΠΑ!!!

dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »