Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Δικαστήριο της Λισαβόνας αποφάσισε πως μόνο το 0,9% των «νεκρών με Covid-19» έχουν πραγματικά πεθάνει από τον ιό!

Από τους 17.000 οι 152

Τον Μάιο του 2020 το δικαστήριο της Λισαβόνας στην Πορτογαλία αποφάσισε πως μόλις το 0,9% των «επαληθευμένων νεκρών από Covid-19» πέθανε πράγματι από τον κορωνοϊό. 

Η απόφαση αυτή αναφέρει πως από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Απρίλιο του 2021 υπήρχαν 152 επαληθευμένοι θάνατοι από τον κορωνοϊό και όχι 17.000 όπως υποστηρίζουν οι επίσημοι φορείς. Επομένως, όπως αναφέρει το «thebl.com» θα μπορούσαμε να μιλάμε για παραποίηση στατιστικών. 

Όπως τονίζει το δημοσίευμα οι υπόλοιποι θάνατοι ήταν για άλλους λόγους, παρά το γεγονός πως όντως βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό σε τεστ PCR. 

Να σημειωθεί πως το δικαστήριο της Λισαβόνας έπρεπε να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τους νεκρούς από κορωνοϊό, έπειτα από αίτημα που κατέθεσε πολίτης. Οι στατιστικές έρχονται μέσω του

 Συστήματος Πληροφοριών Πιστοποιητικού Θανάτου (SICO). 

Επίσης στην Πορτογαλία, το 2020, ένα εφετείο έκρινε ότι ήταν παράνομη η καραντίνα σε άτομα με βάση ένα μόνο θετικό τεστ PCR, καθώς τέτοιες δοκιμές ήταν αναξιόπιστες.

Το εφετείο ανέφερε την έρευνα της Rita Jaafal για να δηλώσει ότι η αξιοπιστία των δοκιμών PCR εξαρτάται από τον αριθμό των κύκλων που χρησιμοποιήθηκαν και το ιικό φορτίο που υπάρχει.

Πρόκειται για ένα ακόμη στοιχείο που «γκρεμίζει» το καλοκτισμένο τείχος της πανδημίας του τρόμου που έχουν δημιουργήσει πολλές κυβέρνηση, να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με την Die Welt η γερμανική κυβέρνηση προσέλαβε επιστήμονες για να δικαιολογήσουν το πρώτο lockdown. 

Να υπενθυμίσουμε πως στην Ελλάδα 12.710 άτομα έχουν καταλήξει με κορωνοϊό, απ' αυτούς το 95,2% έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »