Antonio Magi (Πρόεδρος του Ιατρικoύ Συλλόγου) Ιταλίας: «ο Εμβολιασμένος μολύνεται κι είναι φορέας μετάδοσης όπως και ο μη εμβολιασμένος», τότε προς τι το paSS sanitaire και η καρατόμιση υγειονομικών και λοιπών επαγγελματιών που δεν ενέδωσαν στο πειραματικό ψευδεπίγραφο εμβόλιο με αποτελεσματικότητα 39%; Εμπαιγμός της νοημοσύνης και της δημοκρατικής ευαισθησίας. Οπότε αυτό το πιστοποιητικό δεν είναι υγειονομικό είναι κοινωνικών φρονημάτων κι έρχεται το κράτος να τιμωρήσει απλά όσους δεν συνεμορφώθησαν προς τις υποδείξεις…
Κατά γενική ομολογία των ειδημόνων ακόμα και οι εμβολιασμένοι μολύνονται: με βάση αυτήν την επιστημονική απόδειξη το Green Pass δεν έχει λογική υγιεινής
Ο Πρόεδρος του Τάγματος των Ιατρών Antonio Magi μίλησε στα μικρόφωνα του Radio Radio και έδωσε συνέντευξη στον Fabio Duranti, εξηγώντας ότι ακόμη και οι εμβολιασμένοι μπορούν να είναι ένα φορείς μετάδοσης: «Ο εμβολιασμός επιτρέπει πρώτα απ ‘όλα να προστατεύσει κανείς τον εαυτό του ( σε ποσοστό 39%) , το οποίο είναι το κύριο πράγμα. Αν ο καθένας μας προστατεύει τον εαυτό του, τους έχουμε προστατεύσει όλους ». Όταν ρωτήθηκε εάν το μη εμβολιασμένο άτομο είναι επικίνδυνο για τους άλλους και για την κοινότητα, απαντά:

«Το εμβολιασμένο άτομο μπορεί ακόμα να είναι μεταδοτικό, μπορεί να μολύνει. Τόσο οι εμβολιασμένοι όσο και οι μη εμβολιασμένοι μπορούν να μολύνουν. Η επικοινωνία του μηνύματος ότι ο μη εμβολιασμένος είναι δημόσιος κίνδυνος είναι λανθασμένη. ( δηλωση Μπάιντεν και Ισραηλινού πρωθυπουργού). Ενδεχομένως είναι κίνδυνος για τον εαυτό του. Στην πραγματικότητα, μπορεί να προσβληθεί από την ασθένεια και να παραμείνει ασυμπτωματικός καθώς μπορεί να αναπτύξει σοβαρά συμπτώματα, αλλά μπορεί να μολύνει, όπως και ένα εμβολιασμένος.

Εάν τα εμβολιασμένα άτομα έχουν μολυνθεί, τι νόημα έχει το Green Pass;
Με βάση αυτά τα επιστημονικά στοιχεία, είναι απαραίτητο να βγούμε αμέσως από αυτό το σουρεαλιστικό ιδεολογικοποιημένο τούνελ και να ανακτήσουμε τον ορθολογισμό, για να καταλάβουμε ότι σε αυτές τις βάσεις το Green paSS δεν έχει λογική υγιεινής και κινδυνεύει να ενσπείρει την κοινωνική διαίρεση προς ένα νέο απαρτχάιντ μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων.

Πρέπει πρώτα να σταματήσουμε να καλούμε ανεμβολίαστους τους μη εμβολιασμένους, δημιουργώντας μια τάξη πολιτών που κατηγορούνται για ανευθυνότητα απέναντι σε άλλους.
Δεδομένου κυρίως ότι δεν είναι ζήτημα κινημάτων, αλλά μεμονωμένων πολιτών που δεν υποβάλλονται σε γονιδιακούς ορούς που δεν έχουν ολοκληρώσει όλες τις πειραματικές φάσεις. Επιπλέον, σε μια σχιζοφρενική επικοινωνιακή εκστρατεία, οι παρενέργειες σιγήθηκαν και μετά εμφανίστηκαν. Επιπλέον εξοστρακίστηκαν οι διάφορες θεραπείες κατά του Covid-19, καθώς και οι φωνές ειδημόνων που λένε ότι ο μαζικός εμβολιασμός κατά τη διάρκεια της πανδημίας είναι επικίνδυνος και τρελός.

Ο εμβολιασμός μπορεί, μόνο σε αυτή τη βάση, να παραμείνει μια ελεύθερη και προαιρετική πράξη, που προστατεύεται από τους πιο σταθερούς κανόνες προστασίας της ιδιωτικής ζωής, ώστε να μην δημιουργηθεί σύγκρουση μεταξύ πολιτών, μέσα σε μια επιλογή που αφορά μόνο την ασφάλειά τους.romait 22/7/21

ΠΗΓΗ