Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Εμείς, οι πενηντάρηδες, ρίχνουμε χαστούκια, Κυριάκο, δεν πετάμε τρικάκια, όπως ο Ρουβίκωνας

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Πιστεύω, ότι οι περισσότεροι από εσάς, είδαν το ξεγυρισμένο χαστούκι που έφαγε ο Εμμανουέλ Μακρόν από πολίτη. Τον προσγείωσε στην πραγματικότητα και είδε ποια είναι τα συναισθήματα που τρέφει ο λαός απέναντί του. Τσίριξε για λίγο ότι κινδυνεύει η δημοκρατία ΤΟΥ (όχι φυσικά, η πραγματική δημοκρατία), από τέτοιες πράξεις, αλλά το τσούξιμο στο μαγουλάκι του ακόμα τον πονάει.

Αυτή είναι η διαφορά στην αντίδραση, μεταξύ των άνω των σαράντα και των πιτσιρικάδων ακτιβιστών. Εμείς, ρίχνουμε χαστούκια και κλωτσιές, Κυριάκο. Όχι τρικάκια. Πιάνουμε τον αξιωματούχο από τη γραβάτα και βλέπουμε πόσο σφιχτή είναι η θηλιά στο λαιμό του. Του τραβάμε μία ανάποδη στη μούρη και δεν μας νοιάζουν οι συνέπειες του νόμου. Έχουμε ζυγίσει καλά την πράξη μας και έχουμε αναλύσει την σχέση κόστους και οφέλους. Όταν λοιπόν, αρχίσουμε τα χαστούκια, θα ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε. Και το σημαντικότερο είναι, πως ξέρουμε ότι επιβάλλεται να το κάνουμε, διότι η υπομονή μας έχει τελειώσει και θέλουμε να κοιτάμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας στα μάτια.

Από χθες, εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του Facebook, βρέθηκαν μπλοκαρισμένοι και δεν μπορούσαν να κοινοποιήσουν το υλικό που ήθελαν.  Η καταστολή της ελεύθερης άποψης, έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις πλέον, στην Ελλάδα. Είναι μαζική η φίμωση των πολιτών.

Εκατομμύρια Έλληνες είναι φοβερά εκνευρισμένοι από τις απειλές της κυβέρνησης για τα εμβόλια. Βλέπουν, ότι ο

παράφρονας του Μαξίμου, τους επιτίθεται με κάθε διαθέσιμο μέσο. Τους στερεί τις ελευθερίες, τους στοχοποιεί και τους διαχωρίζει από το κοινωνικό σύνολο.

Οι Έλληνες, δεν σηκώνουν από απειλές και εκβιασμούς. Όσο η κυβέρνηση ακολουθεί αυτή την πολιτική, τόσο περισσότερο τους θυμώνει και ατσαλώνει τη θέλησή τους να της επιτεθούν. Όχι με τρικάκια, αλλά με χαστούκια. Πολλά χαστούκια!

Οι πολιτικοί, είναι κλεισμένοι μέσα στο κλουβί τους και δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει το έκρυθμο της κατάστασης στην κοινωνία. Χαριεντίζονται όλη μέρα με σκουλήκια της δημοσιογραφίας, ραγιάδικα κομματόσκυλα, διεφθαρμένα καθεστωτικά τσουτσέκια (αυτά που αποτελούν τον Εθνικό κορμό) και δεν έχουν πραγματική εικόνα και ακούσματα από την πραγματική κοινωνία.

Ο Μητσοτάκης, θέλει να πάει σύντομα σε εκλογές, υπό καθεστώς φόβου και μαζικής λογοκρισίας των πολιτών. Θέλει ένα πλήρως ελεγχόμενο πολιτικο-κοινωνικό περιβάλλον για να τις κερδίσει. Με την συνενοχή του Τσίπρα και την επίβλεψη της Καγκελαρίας, το καθεστώς, ετοιμάζει γενικό σιωπητήριο και καταστολή μετά τις εκλογές. Δεν μπορούν αλλιώς να κρατηθούν εντός του κοινοβουλίου τα πολιτικά κόμματα. Έχουν πάνω από το 50% της ενεργής κοινωνίας απέναντί τους.

Η μοναδική φωνή, προερχόμενη από το χώρο γενικά της κεντροδεξιάς που απευθύνει κάλεσμα για ξεσηκωμό και αντίσταση, είναι το Φαίδων Βόβολης και το κίνημα, Ελεύθεροι Ξανά. Από χθες, οι οπαδοί του, υποφέρουν και εκείνοι από μπλοκαρίσματα και φίμωση στο FB.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, πέρα από το Βόβολη, που είναι ο Τουρκοφάγος Φαήλος Κρανιδιώτης και ο κομμουνιστοφάγος Τζήμερος, να βγάλουν τους πολίτες στις πλατείες; Που είναι το φρεσκαδούρι ο Γιώργος Τράγκας, που θέλει να ανανεώσει το πολιτικό σύστημα με την τεράστια παρουσία του και το πολιτικό του ταλέντο; Αντιπολίτευση και κοινωνικούς αγώνες μέσα από τα πληκτρολόγια, μπορεί να κάνει και η κουτσή Μαρία…

Πραγματική αντίσταση απέναντι στο φασιστικό καθεστώς της άτυπης συγκυβέρνησης Μητσοτάκη – Τσίπρα, κανένας από τους «Εθνοκεντρικούς» Μεσσίες δεν κάνει. Κανένας τους δεν καλεί τον κόσμο να βγει στους δρόμους. Όχι για να αλλάξει η εξουσία το κομματικό της πουκάμισο και απο μπλε να γίνει ροζ, αλλά για να κατεδαφιστεί και να χτιστεί από την αρχή αυτό το σάπιο και ξενόδουλο πολιτικό μας σύστημα. Να λογοδοτήσει για τα εγκλήματά του!

Η αρχή, θα γίνει. Μπορεί να είμαι εγώ, εσείς ή κάποιος άλλος, που θα πάρει την απόφαση μαζί με πέντε «μουτζαχεντίν» φίλους του, κάποια στιγμή, να κάνει μία επίσκεψη στο γραφείο του κυρίου Βασιλακόπουλου, του κυρίου Γεωργιάδη, του κυρίου Χαρδαλιά ή στο Μέγαρο Μαξίμου, Να μας έχουν μπροστά τους, όταν μας απειλούν. Όχι από μακριά και στην ασφάλεια του τηλεοπτικού στούντιο. Να μας πουν ακριβώς τον λόγο που μας φιμώνουν από το διαδίκτυο. Να είμαστε εκεί, 20 πόντους από το πρόσωπό τους και να τολμήσουν τότε, να μας απειλήσουν με lockdown, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και πρόστιμα ή απλά, να μας προσβάλλουν ως…ψεκασμένους.

Μπορούμε επίσης, να μαζευτούμε μερικές χιλιάδες και να πάμε έξω από τις φυλακές Δομοκού και να απελευθερώσουμε το Δημήτρη Κουφοντίνα. Όχι γιατί είμαστε ακροαριστεροί και φιλοτρομοκράτες, αλλά για να δοθεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πολιτικο-οικονομικού συστήματος, ένα πολύ δυνατό μήνυμα. Αυτό, της ανακλήσεώς του από την εξουσία και τον κρατικό σιτιστήριο. Να είναι εκεί όλα τα παγκόσμια δίκτυα και να καταγράφουν τη θέληση του ελληνικού λαού να απελευθερώσει ένα δολοφόνο. Να δοθεί το σύνθημα, διά τέτοιων ακτιβισμών, σε όλες τις Ευρωπαϊκές κοινωνίες για ξεσηκωμό και αντίσταση.

Να μετουσιώσουμε σε εθνικο-κοινωνικό κίνημα, την αρχή της ομιλίας του Μίκη Θεοδωράκη στο Σύνταγμα. «Καλοί μου Έλληνες… αδέρφια μου, φασίστες, ρατσιστές, τρομοκράτες, αναρχικοί, τραμπούκοι..»

Όλοι μία γροθιά απέναντί τους! Μόνο έτσι θα σωθούμε, ως χώρα και ως λαός, από την λαίλαπα που μας φέρνει το Βερολίνο και το Great Reset. Δεν μας αφήνουν άλλοι επιλογή οι κυβερνώντες και οι Τσιπραίοι συνοδοιπόροι τους.

Η μπάλα, είναι τώρα στα πόδια και τα χέρια των 50άρηδων!

The Flag Report

1 σχόλιο:

  1. Ακριβως όπως στη Χούντα και την Κατοχή οι πολιτες μαθαιναν τις ειδησεις από το εξωτερικό ετσι και σήμερα μαθαίνουμε τι συμβαίνει στη χώρα από το εξωτερικό.
    Η γαλλική Liberation γράφει ότι ο Καραιβαζ ερευνούσε υποθέσεις μελών της κυβέρνησης

    .
    https://twitter.com/Marka149133376/status/1411574109830631424

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »