Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Είναι αδίστακτοι και εγκληματίες. Προχωρούν σε εμβολιασμούς παιδιών ηλικίας 15-17 ετών

Αποφασισμένη να εμβολιαστούν όλοι οι Έλληνες, όλων των ηλικιών, είναι η κυβέρνηση. Δεν διστάζει να βάλει στη διαδικασία (σε αυτή τη φάση) να κάνουν το εμβόλιο και οι έφηβοι ηλικίας από 15 έως 17 ετών.

Αδιανόητο, αν σκεφτεί κανείς ότι, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θέλει να μετατρέψει τους νέους σε πειραματόζωα, αφού τα εμβόλια πρακτικά και θεωρητικά παραμένουν σε πειραματικό στάδιο, και δεν έχουν τις διαπιστεύσεις που θα έπρεπε για να πάνε σε μαζικό εμβολιασμό.

Παπαευαγγέλου: «Προχωράμε σε άμεσο εμβολιασμό των παιδιών από 15 έως 17 ετών»

«Υπάρχει η σκέψη να εισηγηθούμε τον εμβολιασμό των παιδιών 15 με 17. Μέχρι στιγμής είχαμε τους εφήβους άνω των 18. Είμαστε στις τελικές συζητήσεις για τη διαμόρφωση της εισήγησης» επισήμανε η καθηγήτρια παιδικής λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής ειδικών, Βάνα Παπαευαγγέλου.

«Τα παιδιά μπορούν να μεταδώσουν όσο αυξάνει η ηλικία, ειδικά μετά τα 12 έτη αυξάνει και η πιθανότητα μετάδοσης σχετίζεται και

με το πόσο συμπτωματικά είναι» συμπληρώνει η κ. Παπαευαγγέλου.

Και με τη… «βούλα» του ΕΜΑ

Όπως ανέφερε η κ. Παπαευαγγέλλου, ο ΕΜΑ έδωσε το «πράσινο φως» για τον εμβολιασμό των παιδιών 12 με 16, ενώ το εμβόλιο της Pfizer έχει εγκριθεί από πέρυσι για την ηλικία άνω των 16.

«Προφανώς δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός» σημείωσε ωστόσο η καθηγήτρια παιδικής λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής ειδικών, και προκαλεί εντύπωση, καθώς οι δεδομένα και τα «προνόμια» που προσφέρει η κυβέρνηση μόνο συνθήκες υποχρεωτικότητας δημιουργούν…

Έρχονται και άλλα εμβόλια

«Μέσα στον Ιούλιο μπορούν να εγκριθούν κι άλλα εμβόλια, προς το παρόν έχουμε μόνο της Pfizer», είπε η καθηγήτρια, ενώ πρόσθεσε ότι «μελετάται η νοσηρότητα παιδιών με υποκείμενα νοσήματα 12 με 15».

Με αφορμή τη μεταδοτικότητα του ιού, σχολίασε δε ότι υπάρχει αυξημένη νοσηρότητα στα μικρά παιδιά κάτω του έτους τα οποία είναι λίγο πιο ευάλωτα, φαίνεται ότι έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα νοσηλείας.

Για τις μακροχρόνιες συνέπειες των εμβολίων, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν έχουμε δεδομένα για το τι θα μπορούσε να συμβεί σε 20 και 30 χρόνια, αλλά με βάση τη βιολογία και την τεχνολογία για το mRNA δεν προκύπτει ότι τα εμβόλια θα έχουν μακροχρόνιες επιπτώσεις ή ότι έχουν σχέση με την αναπαραγωγή.

Πηγή: newsbreak.gr

το είδα

1 σχόλιο:

  1. Εσύ, θα εμβολιαστείς με τα εμβόλια της PFIZER, που το Υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ,
    καταδίκασε να πληρώσει 2,3 δισεκατομμύρια δολλάρια για δόλιο μάρκετινγκ;;; (UPD)

    https://attikanea.info/%ce%b5%cf%83%cf%8d-%ce%b8%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-pfizer/#comment-44670


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »