Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Επείγουσα ανοιχτή επιστολή από γιατρούς και επιστήμονες στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων σχετικά με τις ανησυχίες για την ασφάλεια των εμβολίων COVID-19

 Emer Cooke

28 Φεβρουαρίου 2021

Αξιότιμοι Κύριοι / Κυρίες

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: EMER COOKE, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Ως γιατροί και επιστήμονες, υποστηρίζουμε κατ 'αρχήν τη χρήση νέων ιατρικών παρεμβάσεων οι οποίες αναπτύσσονται και αναπτύσσονται κατάλληλα, έχοντας λάβει τη συναίνεση μετά από ενημέρωση από τον ασθενή. Αυτή η στάση περιλαμβάνει εμβόλια με τον ίδιο τρόπο όπως τα θεραπευτικά.

Σημειώνουμε ότι ένα ευρύ φάσμα παρενεργειών που αναφέρθηκαν μετά τον εμβολιασμό των προηγουμένως υγιών νεότερων ατόμων με το γονιδιακά εμβόλια για την COVID-19. Επιπλέον, έχουν υπάρξει πολλές αναφορές από τα μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο για τα γηροκομεία που επλήγησαν από την COVID-19 εντός λίγων ημερών από τον εμβολιασμό των τροφίμων τους. Ενώ αναγνωρίζουμε ότι

αυτά τα περιστατικά ενδέχεται, κάποια από αυτά, να ήταν ατυχείς συμπτώσεις, ανησυχούμε ότι υπήρξε και εξακολουθεί να υπάρχει ανεπαρκής έλεγχος για τις πιθανές αιτίες ασθένειας ή θανάτου υπό αυτές τις περιστάσεις, και ιδίως απουσία μεταθανάτιων εξετάσεων.

Συγκεκριμένα, αμφισβητούμε εάν τα βασικά ζητήματα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων αντιμετωπίστηκαν επαρκώς πριν από την έγκρισή τους από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA).

Ως επείγον ζήτημα, ζητούμε από τον EMA να μας δώσει απαντήσεις στα ακόλουθα ζητήματα:

1. Μετά την ενδομυϊκή ένεση, πρέπει να αναμένεται ότι τα εμβόλια με βάση τα γονίδια θα φτάσουν στην κυκλοφορία του αίματος και θα διαδοθούν σε όλο το σώμα [1]. Ζητούμε αποδείξεις ότι αυτή η δυνατότητα αποκλείστηκε σε προ-κλινικά ζωικά μοντέλα και με τα τρία εμβόλια πριν από την έγκρισή τους για χρήση σε ανθρώπους από τον EMA.

2. Εάν δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία, πρέπει να αναμένεται ότι τα εμβόλια θα παραμείνουν εγκλωβισμένα στην κυκλοφορία και θα ληφθούν από ενδοθηλιακά κύτταρα. Υπάρχει λόγος να υποθέσουμε ότι αυτό θα συμβεί ιδιαίτερα σε περιοχές με αργή ροή αίματος, δηλαδή σε μικρά αγγεία και τριχοειδή αγγεία [2]. Ζητούμε αποδείξεις ότι αυτή η πιθανότητα αποκλείστηκε σε προ-κλινικά μοντέλα ζώων και με τα τρία εμβόλια πριν από την έγκρισή τους για χρήση σε ανθρώπους από τον EMA.

3. Εάν δεν υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις, πρέπει να αναμένεται ότι κατά τη διάρκεια της έκφρασης των νουκλεϊκών οξέων των πεπτιδίων των εμβολίων,  που προέρχονται από την πρωτεΐνη ακίδας θα παρουσιαστούν μέσω της οδού- MHC Ι  στην επιφάνεια του αυλού των κυττάρων. Πολλά υγιή άτομα έχουν CD8-λεμφοκύτταρα που αναγνωρίζουν τέτοια πεπτίδια, τα οποία μπορεί να οφείλονται σε προηγούμενη μόλυνση με COVID, αλλά και σε διασταυρούμενες αντιδράσεις με άλλους τύπους κοροναϊού [3; 4] [5]. Πρέπει να υποθέσουμε ότι αυτά τα λεμφοκύτταρα θα προκαλέσουν επίθεση στα αντίστοιχα κύτταρα. Ζητούμε αποδείξεις ότι αυτή η πιθανότητα αποκλείστηκε σε προ-κλινικά μοντέλα ζώων και με τα τρία εμβόλια πριν από την έγκρισή τους για χρήση σε ανθρώπους από τον EMA.

4. Εάν δεν υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις, πρέπει να αναμένεται ότι η ενδοθηλιακή βλάβη με επακόλουθη ενεργοποίηση της πήξης του αίματος μέσω ενεργοποίησης αιμοπεταλίων θα πραγματοποιηθεί σε αμέτρητες θέσεις σε όλο το σώμα. Ζητούμε αποδείξεις ότι αυτή η πιθανότητα αποκλείστηκε σε προ-κλινικά μοντέλα ζώων και με τα τρία εμβόλια πριν από την έγκρισή τους για χρήση σε ανθρώπους από τον EMA.

5. Εάν δεν υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις, πρέπει να αναμένεται ότι αυτό θα οδηγήσει σε μείωση του αριθμού των αιμοπεταλίων, εμφάνιση D-διμερών στο αίμα με μυριάδες ισχαιμικές βλάβες σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, του νωτιαίου μυελού και της καρδιάς Διαταραχές αιμορραγίας ενδέχεται να εμφανιστούν μετά από αυτόν τον νέο τύπο συνδρόμου DIC που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων πιθανών, άφθονες αιμορραγίες και αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Ζητούμε αποδείξεις ότι όλες αυτές οι πιθανότητες αποκλείστηκαν σε προ-κλινικά ζωικά μοντέλα και με τα τρία εμβόλια πριν από την έγκρισή τους για χρήση σε ανθρώπους από τον EMA.

6. Η πρωτεΐνη ακίδας του SARS-CoV-2 συνδέεται με τον υποδοχέα ACE2 στα αιμοπετάλια, με αποτέλεσμα την ενεργοποίησή τους [6]. Έχει αναφερθεί θρομβοπενία σε σοβαρές περιπτώσεις λοίμωξης από SARS-CoV-2 [7]. Η θρομβοπενία έχει επίσης αναφερθεί σε εμβολιασμένα άτομα [8]. Ζητούμε αποδείξεις ότι ο πιθανός κίνδυνος ενεργοποίησης αιμοπεταλίων που θα οδηγούσε επίσης σε διάδοση της ενδοαγγειακής πήξης (DIC) αποκλείστηκε και με τα τρία εμβόλια πριν από την έγκρισή τους για χρήση σε ανθρώπους από τον EMA.

7. Το ξέσπασμα σε όλο τον κόσμο του SARS-CoV-2 δημιούργησε μια πανδημία ασθένειας που σχετίζεται με πολλούς θανάτους. Ωστόσο, μέχρι τη στιγμή της εξέτασης για την έγκριση των εμβολίων, τα συστήματα υγείας των περισσότερων χωρών δεν είχαν πλέον επικείμενη απειλή να κατακλυστούν επειδή ένα αυξανόμενο ποσοστό του κόσμου είχε ήδη μολυνθεί και το χειρότερο πεδίο της πανδημίας είχε ήδη μειωθεί. Κατά συνέπεια, απαιτούμε πειστικά αποδεικτικά στοιχεία ότι υπήρχε πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης κατά τη στιγμή της χορήγησης άδειας κυκλοφορίας υπό όρους από τον EMA στους κατασκευαστές και των τριών εμβολίων, για να δικαιολογήσουν την έγκρισή τους για χρήση σε ανθρώπους από τον EMA, υποτίθεται ότι λόγω τέτοιας έκτακτης ανάγκης.

Εάν όλα αυτά τα στοιχεία δεν είναι διαθέσιμα, απαιτούμε την ανάκληση της έγκρισης για τη χρήση εμβολίων με βάση τα γονίδια έως ότου όλα τα παραπάνω ζητήματα αντιμετωπιστούν σωστά με την άσκηση δέουσας επιμέλειας από τον EMA.

Υπάρχουν οι σοβαρές ανησυχίες, που συμπεριλάβαμε αλλά δεν περιορίζονται σε αυτές που περιγράφονται παραπάνω, ότι η έγκριση των εμβολίων COVID-19 από τον EMA ήταν πρόωρη και απερίσκεπτη και ότι η χορήγηση των εμβολίων αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί «ανθρώπινο πειραματισμό», ο οποίος ήταν και εξακολουθεί να παραβιάζει τον κώδικα της Νυρεμβέργης.

Λόγω του επείγοντος της κατάστασης, σας ζητούμε να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός επτά ημερών και να αντιμετωπίσετε ουσιαστικά όλες τις ανησυχίες μας. Εάν επιλέξετε να μην συμμορφωθείτε με αυτό το εύλογο αίτημα, θα δημοσιοποιήσουμε αυτήν την επιστολή.

Αυτό το email έχει σταλεί σε:

Charles Michel, Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης

Ursula von der Leyen, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οι γιατροί και οι επιστήμονες μπορούν να υπογράψουν την ανοιχτή επιστολή στέλνοντας το όνομά τους, τα προσόντα τους, τους τομείς εμπειρογνωμοσύνης, τη χώρα και τυχόν συνεργασίες που επιθυμούν να αναφέρουν, στο Doctors4CovidEthics@protonmail.com

• Αναφορές

[1] Hassett, K. J.; Benenato, K. E.; Jacquinet, E.; Lee, A.; Woods, A.; Yuzhakov, O.; Himansu, S.; Deterling, J.; Geilich, B. M.; Ketova, T.; Mihai, C.; Lynn, A.; McFadyen, I.; Moore, M. J.; Senn, J. J.; Stanton, M. G.; Almarsson, Ö.; Ciaramella, G. and Brito, L. A.(2019).Optimization of Lipid Nanoparticles for Intramuscular Administration of mRNA Vaccines, Molecular therapy. Nucleic acids 15 : 1–11.

[2] Chen, Y. Y.; Syed, A. M.; MacMillan, P.; Rocheleau, J. V. and Chan, W. C. W.(2020). Flow Rate Affects Nanoparticle Uptake into Endothelial Cells, Advanced materials 32 : 1906274.

[3] Grifoni, A.; Weiskopf, D.; Ramirez, S. I.; Mateus, J.; Dan, J. M.; Moderbacher, C. R.; Rawlings, S. A.; Sutherland, A.; Premkumar, L.; Jadi, R. S. and et al.(2020). Targets of T Cell Responses to SARS-CoV-2 Coronavirus in Humans with COVID-19 Disease and Unexposed Individuals, Cell 181 : 1489–1501.e15.

[4] Nelde, A.; Bilich, T.; Heitmann, J. S.; Maringer, Y.; Salih, H. R.; Roerden, M.; Lübke, M.; Bauer, J.; Rieth, J.; Wacker, M.; Peter, A.; Hörber, S.; Traenkle, B.; Kaiser, P. D.; Rothbauer, U.; Becker, M.; Junker, D.; Krause, G.; Strengert, M.; Schneiderhan-Marra, N.; Templin, M. F.; Joos, T. O.; Kowalewski, D. J.; Stos-Zweifel, V.; Fehr, M.; Rabsteyn, A.; Mirakaj, V.; Karbach, J.; Jäger, E.; Graf, M.; Gruber, L.-C.; Rachfalski, D.; Preuß, B.; Hagelstein, I.; Märklin, M.; Bakchoul, T.; Gouttefangeas, C.; Kohlbacher, O.; Klein, R.; Stevanović, S.; Rammensee, H.-G. and Walz, J. S.(2020). SARS-CoV-2-derived peptides define heterologous and COVID-19-induced T cell recognition, Nature immunology.

[5] Sekine, T.; Perez-Potti, A.; Rivera-Ballesteros, O.; Strålin, K.; Gorin, J.-B.; Olsson, A.; Llewellyn-Lacey, S.; Kamal, H.; Bogdanovic, G.; Muschiol, S. and et al.(2020). Robust T Cell Immunity in Convalescent Individuals with Asymptomatic or Mild COVID-19, Cell 183 : 158–168.e14.

[6] Zhang, S.; Liu, Y.; Wang, X.; Yang, L.; Li, H.; Wang, Y.; Liu, M.; Zhao, X.; Xie, Y.; Yang, Y.; Zhang, S.; Fan, Z.; Dong, J.; Yuan, Z.; Ding, Z.; Zhang, Y. and Hu, L.(2020). SARS-CoV-2 binds platelet ACE2 to enhance thrombosis in COVID-19, Journal of hematology & oncology 13 : 120.

[7] Lippi, G.; Plebani, M. and Henry, B. M.(2020).Thrombocytopenia is associated with severe coronavirus disease 2019 (COVID-19) infections: A meta-analysis, Clin. Chim. Acta 506 : 145–148.

[8] Grady, D. (2021). A Few Covid Vaccine Recipients Developed a Rare Blood Disorder, The New York Times, Feb. 8, 2021.

Με εκτίμηση,

Καθηγητής Sucharit Bhakdi MD, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας, Πρώην Πρόεδρος, στο Ινστιτούτο Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής, Johannes Gutenberg University of Mainz (Ιατρός και Επιστήμονας) (Γερμανία και Ταϊλάνδη)

Dr Marco Chiesa MD FR Ψυχίατρος, Σύμβουλος Ψυχίατρος και Επισκέπτης Καθηγητής, University College London (Ιατρός) (Ηνωμένο Βασίλειο και Ιταλία)

Dr C Stephen Frost BSc MBChB Ειδικός στη διαγνωστική ακτινολογία, Στοκχόλμη, Σουηδία (Ιατρός) (Ηνωμένο Βασίλειο και Σουηδία)

Δρ Margareta Griesz-Brisson MD PhD, Σύμβουλος Νευρολόγος και Νευροφυσιολόγος (σπούδασε Ιατρική στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας, εξειδίκευση στη Νευρολογία στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, Υποτροφία στη Νευροφυσιολογία στο Ιατρικό Κέντρο Mount Sinai, Νέα Υόρκη. Διδακτορικό στη Φαρμακολογία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για χρόνια νευροτοξικολογία χαμηλού επιπέδου και επιπτώσεις περιβαλλοντικών παραγόντων στην υγεία του εγκεφάλου), Διευθυντρία Ιατρικής, The London Neurology and Pain Clinic (Ιατρός και Επιστήμονας) (Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο)

Καθηγητής Martin Haditsch MD PhD, Ειδικός (Αυστρία) στην Υγιεινή και Μικροβιολογία, Ειδικός (Γερμανία) στη Μικροβιολογία, Ιολογία, Επιδημιολογία / Λοιμώδεις Ασθένειες, Ειδικός (Αυστρία) σε Λοιμώδεις Ασθένειες και Τροπική Ιατρική, Ιατρικός Διευθυντής, TravelMedCenter, Leonding, Αυστρία, Ιατρικός Διευθυντής Εργασίας Αννόβερο MVZ GmbH (Ιατρός και Επιστήμονας) (Αυστρία και Γερμανία)

Καθηγητής Stefan Hockertz, Καθηγητής Τοξικολογίας και Φαρμακολογίας, Ευρωπαίος εγγεκριμένος Τοξολόγος, Ειδικός στην Ανοσολογία και Ανοσοτοξικολογία, Διευθύνων CEO tpi consult GmbH.(Επιστήμονας) (Γερμανία)

Δρ Lissa Johnson, BSc BA (Media) MPsych (Clin) PhD, Κλινική Ψυχολόγος και Συμπεριφορική Ψυχολόγος, Εξειδικευμένη στην κοινωνική ψυχολογία των βασανιστηρίων, της φρικαλεότητας, της συλλογικής βίας και της προπαγάνδας του φόβου, Πρώην μέλος της Συμβουλευτικής Ομάδας Δημοσίου ενδιαφέροντος της Αυστραλιανής Ψυχολογικής Εταιρείας (Κλινικός Ψυχολόγος και Επιστήμονας Συμπεριφοράς) (Αυστραλία)

Καθηγήτρια Ulrike Kämmerer PhD, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πειραματικής Αναπαραγωγικής Ανοσολογίας και Βιολογίας Όγκων στο Τμήμα Μαιευτικής και Γυναικολογίας, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Würzburg, Γερμανία, Εκπαιδευμένη μοριακή ιολόγος (Δίπλωμα, PhD-Διατριβή) και Ανοσολόγος (Αποκατάσταση), Παραμένει ενεργή στο εργαστήριο έρευνας (Μοριακής Βιολογίας, Κυτταρικής Βιολογίας (Επιστήμονας) (Γερμανία)

Αναπληρωτής Καθηγητής Michael Palmer MD, Τμήμα Χημείας (σπούδασε Ιατρική και Ιατρική Μικροβιολογία στη Γερμανία, έχει διδάξει Βιοχημεία από το 2001 στο πανεπιστήμιο του Καναδά. Εστίαση στη Φαρμακολογία, το μεταβολισμό, τις βιολογικές μεμβράνες, τον προγραμματισμό υπολογιστών. Πειραματική έρευνα επικεντρώνεται σε βακτηριακές τοξίνες και αντιβιοτικά ( Daptomycin) · έχει γράψει ένα βιβλίο για τη Βιοχημική Φαρμακολογία, University of Waterloo, Ontario, Canada (Ιατρός και Επιστήμονας) (Καναδάς και Γερμανία)

Καθηγήτρια Karina Reiss PhD, Καθηγήτρια Βιοχημείας, Christian Albrecht University of Kiel, Expertise in Cell Biology, Biochemistry (Scientist) (Γερμανία)

Καθηγητής Andreas Sönnichsen MD, Καθηγητής Γενικής Πρακτικής και Οικογενειακής Ιατρικής, Τμήμα Γενικής Πρακτικής και Οικογενειακής Ιατρικής, Κέντρο Δημόσιας Υγείας, Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης, Βιέννη (Ιατρός) (Αυστρία)

Δρ Michael Yeadon BSc (Επίτιμος Βιοχημείας και Τοξικολογίας) PhD (Pharmacology), πρώην Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Επιστημονικός Λειτουργός Αλλεργικών & Αναπνευστικών, Pfizer Global R&D Συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, Ziarco Pharma Ltd. Ανεξάρτητος Σύμβουλος (Επιστήμονας) (Ηνωμένο Βασίλειο)

πηγή

Urgent Open Letter from Doctors and Scientists to the European Medicines Agency regarding COVID-19 Vaccine Safety Concerns

Kαι άλλη ανοιχτή επιστολή προς τον WHO από τον πλέον ειδικό για τα εμβόλια

Σταματήστε αμέσως όλους τους μαζικούς εμβολιασμούς για την Covid-19 (Ανοιχτή επιστολή προς τον ΠΟΥ) - Εμπειρογνώμονας για την έρευνα εμβολίων


Ο Geert Vanden Bossche, PhD, DVM, είναι ειδικός σε θέματα εμβολίων. Έχει μια μεγάλη λίστα με εταιρείες και οργανισμούς με τους οποίους συνεργάστηκε για την ανακάλυψη εμβολίων και την προκλινική έρευνα, συμπεριλαμβανομένων των GSK, Novartis, Solvay Biologicals και Bill & Melinda Gates Foundation. Ο Δρ Vanden Bossche συντονίζει επίσης το πρόγραμμα εμβολίων του Έμπολα στο GAVI (Παγκόσμια Συμμαχία για Εμβόλια και Ανοσοποίηση).

Είναι πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο στην ιολογία και τη μικροβιολογία, συγγραφέας περισσότερων από 30 δημοσιεύσεων, και εφευρέτης μιας αίτησης ευρεσιτεχνίας για καθολικά εμβόλια. Εργάζεται επί του παρόντος ως ανεξάρτητος σύμβουλος ερευνών εμβολίων.

6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

«Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί πολύ λίγες άλλες στρατηγικές για να επιτύχει το ίδιο επίπεδο αποτελεσματικότητας στη μετατροπή ενός σχετικά αβλαβούς ιού σε βιολογικό όπλο μαζικής καταστροφής».

GEERT VANDEN BOSSCH

Διακινδυνεύουμε να δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο, «ανεξέλεγκτο τέρας»

Ο Δρ Bossche πιστεύει ότι οι εμβολιολόγοι, οι κλινικοί ιατροί και οι επιστήμονες εστιάζουν μόνο στα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα σε ατομικό επίπεδο και όχι στις συνέπειες σε παγκόσμιο επίπεδο πληθυσμού, το οποίο πιστεύει ότι θα γίνει σύντομα εμφανές. Αποδεικνύεται ότι έχει μεταμορφωθεί «ένας αρκετά αβλαβής ιός σε ένα ανεξέλεγκτο τέρας».

Η ανησυχία του στηρίζεται στην «ανοσολογική διαφυγή». Για όσους χρειάζονται μια γρήγορη εισαγωγή στο θέμα, διαβάστε το άρθρο του Jemma Moran Μεταλλαγές παραλλαγής από τον κίνδυνο κλειδώματος .

Για όσους χρειάζονται μια γενική επισκόπηση της ανοσολογίας μας, παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Ivor Cummins Creon Levit , Ep81 The Amazing Immunology of the Viral Issue - Incredible Science at Work!  

Πολλοί γιατροί θα ωφεληθούν επίσης από την παρακολούθηση αυτού (σημείωση: ο μέσος ιατρός λαμβάνει εξαιρετικά λίγη εκπαίδευση στην ανοσολογία και την ιολογία). Όσοι επιθυμούν να εμβαθύνουν στην ανοσολογία γενικά, διαβάζουν για παράδειγμα, την βασική ανοσολογία του Roitt, Thirteenth Edition .

Ο Bossche δηλώνει ότι οι πολλαπλές αναδυόμενες, «πολύ πιο μολυσματικές» ιογενείς παραλλαγές, είναι ήδη παραδείγματα «ανοσολογικής διαφυγής» από την «έμφυτη ανοσία» μας, και πιθανότατα δημιουργήθηκαν από τις ίδιες τις κυβερνητικές παρεμβάσεις. τα λεγόμενα Μη Φαρμακευτικά Μέτρα (NPIs) - δηλαδή κλειδαριές και καλύμματα προσώπου. Ανεπίσημα, αλλά επίσης πιο γνωστά ως μη επιστημονικές παρεμβάσεις .Πιστεύει ότι:

  • Οι συνεχείς επεμβάσεις μαζικού εμβολιασμού είναι «πολύ πιθανό να ενισχύσουν περαιτέρω την «προσαρμοστική» διαφυγή του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς κανένα από τα τρέχοντα εμβόλια δεν θα αποτρέψει την αντιγραφή / μετάδοση ιογενών παραλλαγών»
  • Ως εκ τούτου, «Όσο περισσότερο χρησιμοποιούμε αυτά τα εμβόλια για την ανοσοποίηση ανθρώπων εν μέσω μιας πανδημίας, τόσο πιο μολυσματικός θα γίνει ο ιός».
  • Και «με την αυξανόμενη μολυσματικότητα έρχεται αυξημένη πιθανότητα αντοχής στον ιό στα εμβόλια».

Ισχυρίζεται ότι οι πεποιθήσεις του είναι βασικές αρχές που διδάσκονται στην πρώτη τάξη ενός εμβολιολόγου  - «Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα προφυλακτικό εμβόλιο σε πληθυσμούς που εκτίθενται σε υψηλή μολυσματική πίεση (κάτι που σίγουρα συμβαίνει καθώς κυκλοφορούν πολλές πολλαπλές μολυσματικές παραλλαγές»).

Δηλώνει ότι για να «δραπετεύσει πλήρως», τον εξαιρετικά μεταβλητό ιό, «χρειάζεται μόνο να προσθέσει μερικές άλλες μεταλλάξεις στον τομέα δέσμευσης υποδοχέων».

Οι άνθρωποι πρόκειται να χάσουν τη φυσική τους «έμφυτη» ανοσία ως συνέπεια του παρεμβατισμού.

Η πραγματική του ανησυχία όμως, ή όπως το θέτει, «πέρα από την ανησυχία», είναι ότι η ανθρωπότητα μπορεί να βλάψει σοβαρά τη δική της, φυσική «έμφυτη» ανοσία , λόγω της μαζικής ανάπτυξης προγραμμάτων εμβολιασμού σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή. Η «έμφυτη» ανοσία μας θα χαθεί (μια πλούσια, μη ειδική παραλλαγή, μορφή φυσικής ανοσίας).

Αυτό θα σήμαινε επίσης ότι θα χαθεί η προστασία με τη μεσολάβηση του εμβολίου.


Στιγμιότυπο οθόνης του Bossche Keynote - Summit Vaccine (Οχάιο), 2 Μαρτίου

Όλες οι νέες, πιο επικίνδυνες παραλλαγές θα αναπαράγονταν ενεργά από την ανθρωπότητα. Στην πραγματικότητα, «μετατρέποντας έναν σχετικά ακίνδυνο ιό σε βιολογικό όπλο μαζικής καταστροφής».

Περαιτέρω προ-σημειώσεις

  • Vanden Bossche - Vaccine Summit Ohio, 2 Μαρτίου), βασικές διαφάνειες PDF , "Γιατί τα τρέχοντα εμβόλια Covid-19 δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για μαζικό εμβολιασμό κατά τη διάρκεια πανδημίας;"
  • Vanden Bossche - «Πρέπει να σταματήσουμε όλες τις συνεχιζόμενες εκστρατείες μαζικού εμβολιασμού Covid-19, καθώς ένα προσωρινό όφελος για την υγεία για τις πιο ευάλωτες ομάδες δεν δικαιολογεί δημόσια καταστροφή διεθνούς ανησυχίας», σύνοψη του χειρόγραφου PDF , 26 Φεβρουαρίου. 
  • Σημείωση «Στην αφελή και απλοϊκή προσπάθειά μας να αποτρέψουμε την πανδημία να συνεχίσει τη φυσική της πορεία, στην πραγματικότητα παρέχουμε στο θηρίο μια ακόμη καλύτερη ευκαιρία να ξεφύγουμε από την ανοσίατου ξενιστή από ό, τι κάνει η φυσική μόλυνση»

Ακολουθεί η ανοιχτή επιστολή του προς τον ΠΟΥ, που εκδόθηκε στις 6 Μαρτίου 2021. Έχω προσθέσει μόνο περισσότερα διαλείμματα παραγράφου και μπλε επισημάνσεις, για να βοηθήσω τους άλλους να μπορούν να επεξεργάζονται ταχύτερα.

Διατίθεται έκδοση PDF .

Μεγάλοι κίνδυνοι και ανοιχτές ερωτήσεις

Αλλά τι θα συμβεί όταν αυτά τα τροποποιημένα κύτταρα αναγνωρίζονται και καταστρέφονται από τα κύτταρα του ανοσοποιητικού μας όπως μια μόλυνση;

Τι θα συμβεί εάν τα κύτταρα αλλάξουν μη προγραμματισμένα σε σημαντικά όργανα, για παράδειγμα στο ήπαρ, και αυτά τα ηπατικά κύτταρα υποστούν σοβαρή ζημιά από μια ισχυρή αντίδραση κυτταρικής άμυνας;

Τι θα συμβεί εάν αυτό συμβεί σε πολλά σημεία του σώματος και προκληθεί μια επικίνδυνη καταιγίδα κυτοκινών;

Αυτό αφήνει ανοιχτές άλλες σημαντικές ερωτήσεις (9):

Ποια κύτταρα ελέγχονται τελικά και αλλάζουν από τους ιούς της μεταφοράς ή τα νανοσωματίδια;

Πόσο ακριβής και συγκεκριμένη για τον ιστό ή τα κύτταρα είναι η διαδικασία μεταφοράς;

Η κυτταρική μας άμυνα αναγνωρίζει τα τροποποιημένα κύτταρα ως ξένα και τα καταστρέφει, όπως συμβαίνει, για παράδειγμα, με τα κύτταρα που έχουν μολυνθεί από ιούς;

Πώς διαφοροποιείται το ανοσοποιητικό μας σύστημα μεταξύ μολυσμένων και τροποποιημένων κυττάρων σε περίπτωση μόλυνσης;

Μήπως αυτή η διαδικασία προκαλεί μια αυτοπεριοριζόμενη αντίδραση ή μπορεί να προκληθεί μαζικός κυτταρικός θάνατος, απόπτωση, με αντιδράσεις καταιγίδας κυτοκινών και σοκ;

Πόσο καιρό πρέπει να παρακολουθούνται τα αποτελέσματα αυτής της γενετικής τροποποιήσης, χειραγώγησης προκειμένου να αποκλειστούν οι αυτοάνοσες αντιδράσεις ή η επαγωγή όγκου;

Πόσο διεξοδικά έχουν ερευνηθεί τόσο σοβαροί κίνδυνοι μέσω εκτεταμένων δοκιμών σε ζώα;

Γιατί υπάρχει μια πολύ περιορισμένη και αυστηρή ένδειξη για τη γονιδιακή θεραπεία, ενώ επιτρέπεται μια «ταχεία διαδικασία» για τις γενετικές τροποποιήσεις που εξετάζονται για την πρόληψη της μόλυνσης, για τα γενετικά εμβόλια;

''Πολλά δεδομένα σχετικά με το προφίλ ασφαλείας  λείπουν ακόμα για το mRNA. Εκτός από τις τοπικές ή συστημικές ανοσολογικές αντιδράσεις που είναι παρόμοιες με εκείνες των συμβατικών εμβολιασμών, θα πρέπει να παρατηρηθεί πώς κατανέμονται τα εκφρασμένα ανοσογόνα, δηλαδή τα αντιγόνα που προκαλούν την ανοσοαπόκριση στο σώμα και εάν μπορούν να παραμείνουν. 

Δεν είναι επίσης σαφές εάν τα τροποποιημένα, μη φυσικά νουκλεοτίδια έχουν τοξικές επιδράσεις. Μια μικρή ανακρίβεια του εμβολίου mRNA μπορεί να οδηγήσει στο γεγονός  ο «εμβολιασμός» να οδηγεί στην πρόκληση της νόσου ή να την αυξάνει σημαντικά. Όλα αυτά δεν έχουν ερευνηθεί επαρκώς. Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι, ανάλογα με τη διαδρομή εφαρμογής, το mRNA εισάγεται στον εξωκυτταρικό χώρο. Το εξωκυτταρικό RNA είναι γνωστό ότι προάγει την πήξη και τη διαπερατότητα των ιστών. Αυτό ενέχει τον κίνδυνο σχηματισμού οιδήματος και θρόμβου,'' λέει ο Stefan Hockertz.

Οι ερωτήσεις που τίθενται στο κείμενο απαντώνται από τον ανοσολόγο καθηγητή Stefan Hockertz 

Καθηγητή Τοξικολογίας και Φαρμακολογίας, Ευρωπαίος εγγεκριμένος Τοξολόγος, Ειδικός στην Ανοσολογία και Ανοσοτοξικολογία, Διευθύνων CEO tpi consult GmbH.(Επιστήμονας) (Γερμανία)

Ποια κύτταρα ελέγχονται τελικά και αλλάζουν από τους ιούς της μεταφοράς ή τα νανοσωματίδια; Αγνωστο!

Πόσο ακριβής και συγκεκριμένη για τον ιστό ή τα κύτταρα είναι η διαδρομή εφαρμογής; Καθόλου. Έχει δοκιμαστεί για δεκαετίες με λιποσώματα και απέτυχε!

Η κυτταρική μας άμυνα αναγνωρίζει τα τροποποιημένα κύτταρα ως ξένα και τα καταστρέφει, όπως συμβαίνει, για παράδειγμα, με τα κύτταρα που έχουν μολυνθεί από ιούς; Ο κίνδυνος είναι μεγάλος.

Πώς διαφοροποιείται το ανοσοποιητικό μας σύστημα μεταξύ μολυσμένων και τροποποιημένων κυττάρων σε περίπτωση μόλυνσης; Αντίθετα, η μόλυνση μπορεί να επιδεινωθεί.

Μήπως αυτή η διαδικασία πυροδοτεί μια αυτοπεριοριζόμενη αντίδραση ή μπορεί να προκληθεί μαζικός κυτταρικός θάνατος (απόπτωση) με αντιδράσεις καταιγίδας κυτοκινών και σοκ ; Πρόκειται για ερευνητικές προσεγγίσεις που δεν είναι καθόλου ολοκληρωμένες.

Πόσο καιρό πρέπει να παρακολουθούνται τα αποτελέσματα αυτής της χειραγώγησης προκειμένου να αποκλειστούν οι αυτοάνοσες αντιδράσεις ή η επαγωγή όγκου; Τουλάχιστον 2 χρόνια.

Πόσο διεξοδικά πρέπει να ερευνηθούν τόσο σοβαροί κίνδυνοι μέσω εκτεταμένων δοκιμών σε ζώα; Επίσης τουλάχιστον 2 χρόνια, ειδικά αν ήταν ζώα εκτροφής.

Γιατί υπάρχει μια πολύ περιορισμένη και αυστηρή ένδειξη για τη γονιδιακή θεραπεία, ενώ επιτρέπεται μια «επιταχυνόμενη διαδικασία» για τις γενετικές τροποποιήσεις που εξετάζονται για την πρόληψη της μόλυνσης; Αυτή είναι καθαρή πολιτική και δεν έχει καμία σχέση με κανονιστικά ζητήματα.

πηγή

Επιχείρηση παραπλάνησης Wolfgang Wodarg

Dr. med. Wolfgang Wodarg, παθολόγος και πνευμονολόγος  επιδημιολόγος (Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, Βαλτιμόρη) ειδικός για την υγιεινή και την περιβαλλοντική ιατρική, καθώς και για τη δημόσια υγεία και την κοινωνική ιατρική. Μετά την κλινική του δραστηριότητα ως παθολόγος, ήταν, μεταξύ άλλων, αξιωματικός δημόσιας υγείας στο Σλέσβιχ-Χολστάιν της Γερμανίας για 13 χρόνια, ταυτόχρονα λέκτορας σε πανεπιστήμια και τεχνικά κολέγια και πρόεδρος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για το περιβάλλον που σχετίζεται με την υγεία προστασία στον ιατρικό σύλλογο Schleswig-Holstein.

Ως μέλος του γερμανικού ομοσπονδιακού κοινοβουλίου από το 1994 έως το 2009, ήταν πρωτοπόρος και ομιλητής στην επιτροπή Enquête «Ethics and Law of Modern Medicine», μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, όπου διετέλεσε πρόεδρος της υποεπιτροπής Υγεία και αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού, Παιδείας και Επιστημών.

Το 2009, ξεκίνησε την εξεταστική επιτροπή για τον ρόλο του ΠΟΥ στην H1N1 (γρίπη των χοίρων) στο Στρασβούργο, όπου παρέμεινε ως επιστημονικός εμπειρογνώμονας μετά την αποχώρησή του από το Κοινοβούλιο.

Από το 2011 εργάζεται ως ανεξάρτητος λέκτορας πανεπιστημίου, γιατρός και επιστήμονας υγείας και ήταν εθελοντικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου και επικεφαλής της ομάδας εργασίας για την υγεία στο Transparency International Germany έως το 2020.

Πόσο ακίνδυνο ειναι το εμβολίο COVID-19;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »