Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

CDC. O αντίστοιχος ΕΟΔΥ. Προετοιμασία 101: Αποκάλυψη ζόμπι

 Μια σύντομη ιστορία των ζόμπι

Όλοι έχουμε δει τουλάχιστον μία ταινία για τα ζόμπι που τρώνε σάρκα το προσωπικό μου αγαπημένο είναι το Resident Evil, (του αρθογράφου του CDC, όχι δικό μου), αλλά από πού προέρχονται τα ζόμπι και γιατί αγαπούν να τρώνε εγκεφάλους;

Η λέξη ζόμπι προέρχεται από τα βουντά της Αϊτής και της Νέας Ορλεάνης. Αν και το νόημά του έχει αλλάξει ελαφρώς με την πάροδο των ετών, αναφέρεται σε ένα ανθρώπινο πτώμα που αναζωογονήθηκε μυστηριωδώς για να εξυπηρετήσει το undead.
Μέσα από αρχαίες παραδόσεις βουντού και λαογραφίας, γεννήθηκαν παραστάσεις όπως οι Walking Dead.

Ένα ζευγάρι ντυμένο με ζόμπι - Danny Zucco και Sandy Olsson από την ταινία Grease περπατώντας στο ετήσιο Τορόντο Zombie Walk.

Σε ταινίες, παραστάσεις και βιβλιογραφία, τα ζόμπι συχνά απεικονίζονται ότι δημιουργούνται από μολυσματικό ιό, ο οποίος μεταδίδεται μέσω δαγκωμάτων και επαφής με σωματικά υγρά.
Ο ψυχίατρος του Χάρβαρντ Στίβεν Σλόζμαν έγραψε μια (φανταστική) ιατρική εργασία για τα ζόμπι που παρουσιάστηκε στο Night of the Living Dead και αναφέρεται στην κατάσταση ως σύνδρομο αταξικής νευροεκφυλιστικής ανεπάρκειας κορεσμού που προκαλείται από μολυσματικό παράγοντα.
Ο Οδηγός επιβίωσης Zombie προσδιορίζει την αιτία των ζόμπι ως έναν ιό που ονομάζεται solanum.
Άλλες ρίζες ζόμπι που εμφανίζονται σε ταινίες περιλαμβάνουν ακτινοβολία από έναν κατεστραμμένο ανιχνευτή της Αφροδίτης της NASA (όπως στο Night of the Living Dead), καθώς και μεταλλάξεις των υπαρχουσών καταστάσεων, όπως πράιονς, ασθένεια τρελών αγελάδων, ιλαρά και λύσσα.
(Εδὠ ξεχάσαν να αναφέρουν το τεχνητό μυκόπλασμα, το τελευταίο που έτρωγε μέχρι τώρα πετρέλαιο την cynthia, αλλά βαρέθηκε και είπε να αλλάξει μενού.)
Φωνάζαμε τότε με την πετρελαιοκηλίδα για καταστροφή του πλανήτη γη, αλλα ήταν όλα δυστυχώς όπως και τώρα προσχεδιασμένα.


Ο λόγος για το τεχνητό βακτήριο Cynthia το οποίο τελικά αφού το δημιουργήσανε στον υπολογιστή ( ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ) και το αμολήσανε στον κόλπο του Μεξικού,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑ) τώρα τελευταία δεν τρώει πετρέλαιο, αλλά ζωντανούς οργανισμούς
Το μερικώς συνθετικό βακτήριο που ονομάζεται Mycoplasma laboratorium με βάση τον μικρό οργανισμό Mycoplasma genitalium, σχεδίασε το 2010, ο βιο-επιχειρηματίας Craig Venterτο Mycoplasma laboratorium ή το βακτήριο “Cynthia”, είναι ένα προγραμματισμένο ημι-συνθετικό στέλεχος βακτηρίων από το γένος Mycoplasma.

Γενικά το μυκόπλασμα είναι γενετικά χειραγωγημένο εδώ και πολλά χρόνια απο το 1940 ίσως και απο πιο πρίν.

''Πολλοί γιατροί δυστυχώς δεν γνωρίζουν τα αίτια της ασθένειας του μυκοπλάσματος, γιατί είχε αναπτυχθεί από τον Αμερικάνικο στρατό σε πειράματα βιολογικού πολέμου και δεν είχε γνωστοποιηθεί δημοσίως. Το παθογόνο αυτό είχε κατοχυρωθεί με πατέντα , όπως όλα άλλωστε, από τον Αμερικάνικο στρατό και τον Δρ Σινγχ-Τσίνγκ Λό. Στα χέρια μου έχω ένα αντίγραφο της τεκμηριωμένης πατέντας από το Αμερικάνικο Γραφείο Ευρυσιτεχνίας.
Ολες οι χώρες κατά την διάρκεια του πολέμου πειραματιζόντουσαν με βιολογικά όπλα.Το 1942, μιλάμε για 70 χρόνια πρίν, οι κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά και της Βρετανίας προχώρησαν σε υπογραφή μυστικής συμφωνίας για την δημιουργία δύο ειδών βιολογικών όπλων, ( το ένα που θα σκοτώνει και το άλλο που θα σε καθιστά ανίκανο) για την χρησιμοποίηση τους στον πόλεμο ενάντια στην Γερμανία και την Ιαπωνία, που επίσης ανέπτυσσαν βιολογικά όπλα.
Ενόσω ερευνούσαν αρκετούς παθογόνους παράγοντες, είχαν κυρίως επικεντρωθεί στο βακτήριο Βrucella (Βρουκέλλα) και έτσι άρχισαν να το ενεργοποιούν, να το οπλοποιούν. Από την έναρξη του, το πρόγραμμα βιολογικού πολέμου είχε χαρακτηρισθεί από συνεχιζόμενες σε βάθος επιθεωρήσεις και συμμετοχές από τους πιο διαπρεπείς επιστήμονες, ιατρικούς συμβούλους, βιομηχανικούς εμπειρογνώμονες και κυβερνητικούς αξιωματούχους και είχε σαφώς χαρακτηρισθεί ως ''Ακρως απόρρητο''.

Οι Αμερικάνικες Υπηρεσίες Υγείας είχαν επίσης παρακολουθήσει από κοντά την πρόοδο των ερευνών του βιολογικού πολέμου από την αρχή του προγράμματος και το Κέντρο Ελέγχου των Ασθενειών, το περίφημο (CDC), (από τότε μέχρι τωρα όχι μόνο ζόμπι αλλά ότι θέλουν έχουν φτειάξει) το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH), ( αυτό που είναι ο Φάουτσι και χρηματοδοτείται απο το Μέγα Φιλανθρωπικο γνωστό ίδρυμα) εργαζόντουσαν μαζύ με τον στρατό για την οπλοποίηση αυτών των ασθενειών.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ  BRUCELLA
Η κεντρική σελίδα μιας αυθεντικής μελέτης της Αμερικάνικης Γερουσίας, η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα στις 24 Φεβρουαρίου το 1977,   (36 χρόνια πρίν) δείχνει ότι ο Τζόρτζ Μέρκ της γνωστής φαρμακοβιομηχανίας Μerck Sharp και Dohme, ( η οποία τώρα κατασκευάζει θεραπείες για ασθένειες που πρίν χρόνια η ίδια έιχε δημιουργήσει), ανέφερε το 1946  ( 67 χρόνια πρίν) στον Αμερικανό Υπουργό Αμυνας ( γιατί άραγε στον Υπουργό Αμυνας), ότι οι ερευνητές της είχαν καταφέρει για ''πρώτη  φορά'' να απομονώσουν τους παράγοντες της ασθένειας σε κρυσταλλική μορφή''.
US Senate, Ninety-fifth Congress, Hearings before the Subcommittee on Health and Scientific Research of the Committee on Human Resources, Biological Testing Involving Human Subjects by the Department of Defense, 1977; released as US Army Activities in the US Biological Warfare Programs, Volumes One and Two, 24 February 1977.


Nα γιατί το ανάφεραν στον υπουργό άμυνας, η κρυσταλλική μορφή, μπορεί να μεταφερθεί και να διαδοθεί πολύ εύκολα. Δηλαδή εδώ και 70 χρόνια η φαρμακευτική εταιρεία έψαχνε να βρεί πως θα μπορέσει να μολύνει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, έρευνα στον βωμό του κέρδους.

''Το 1953 η Αμερικάνικη κυβέρνηση ζήτησε από τη Καναδική κυβέρνηση, αν μπορούσε να δοκιμάσει χημικές ουσίες πάνω από την πόλη Γουίνππεγκ. Ήταν μια μεγάλη πόλη με 500.000 ανθρώπους, μακριά από οποιαδήποτε άλλη. Ο αμερικάνικος στρατός ψέκασε αυτό το καρκινογόνο χημικό σε 1000% αραιωμένη μορφή, το οποίο όπως είπαν θα ήταν τόσο αραιωμένο που κανένας δεν θα αρρώσταινε πάρα πολύ, εν τούτοις αν οι άνθρωποι κατέφευγαν στις κλινικές με συνάχι, πονόλαιμο ή βουητό στα αυτιά τους, έτσι οι ερευνητές θα μπορούσαν να καθορίσουν ποια ποσοστιαία αναλογία θα είχε αναπτύξει καρκίνο αν το χημικό είχε χρησιμοποιηθεί στην πλήρη ισχύ του. Εντοπίσαμε μαρτυρίες ότι οι Αμερικάνοι είχαν όντως ψεκαστεί με αυτό το καρκινογόνο χημικό, με Θειούχο Ψευδάργυρο και Κάδμιο – πάνω από το Γουίνιπεγκ το 1953. Γράψαμε στην Κυβέρνηση του Καναδά, εξηγώντας ότι έχουμε ακλόνητες αποδείξεις του ψεκάσματος και ζητώντας τους να μας ενημερώσουν πόσο ψηλά στην κυβέρνηση είχε φτάσει η άδεια για ψεκασμό.
Δεν πήραμε ποτέ απάντηση. Λίγο αργότερα, στις 14 Μαίου το 1997 το Πεντάγωνο συγκάλεσε συνέντευξη τύπου, όπου και παραδέχτηκαν τι είχαν κάνει. Ο Ρόμπερτ Ρούσσο, γράφοντας στην «Τορόντο Σταρ» από την Ουάσιγκτον, ανέφερε την παραδοχή του Πενταγώνου, ότι δηλαδή το 1953 είχε εξασφαλίσει την άδεια από την Καναδική κυβέρνηση χωρίς την συγκατάθεση των κατοίκων βεβαίως να πετάξουν πάνω από την πόλη Γουίνπεγκ και να ψεκάσουν τη χημική ουσία, η οποία έπεσε πάνω σε παιδιά που πήγαιναν σχολείο, νοικοκυρές που άπλωναν την μπουγάδα τους και ανθρώπους που πήγαιναν στην δουλειά.
 Toronto Star, May 15, 1997. Τα αεροπλάνα και τα φορτηγά του αμερικάνικου στρατού εξαπόλυσαν τα χημικά 36 φορές σε διάστημα μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου του1953. (Toronto Star, May 15, 1997) Το Πεντάγωνο πήρε τα στατιστικά στοιχεία , τα οποία ανέφεραν ότι εάν η χημική ουσία που εξαπολύθηκε είχε όλη της την δύναμη, περίπου το ένα τρίτο του πληθυσμού του Γουίνιπεγκ θα εμφάνιζε καρκίνο μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Ένας καθηγητής, ο Δρ. Hugh Fudenberg , δύο φορές προτεινόμενος για βραβείο νόμπελ, έγραψε ένα άρθρο σε ένα περιοδικό, δηλώνοντας ότι το Πεντάγωνο την έβγαλε καθαρή με αυτό, γιατί δύο ερευνητές από το Σάντπουρι του Οντάριο, ο Ντον Σκοτ και ο γιός του, Μπίλ Σκοτ, το είχαν αποκαλύψει στο κοινό. Στην πραγματικότητα ο Αμερικάνικος στρατός είχε διεξάγει μια σειρά δοκιμών εξομοίωσης με βακτηριογόνο πόλεμο πάνω από το Γουίνιπεργκ. Το Πεντάγωνο είπε ψέματα στον δήμαρχο για τις δοκιμές, λέγοντας ότι δοκίμαζαν μια χημική ομίχλη πάνω από την πόλη, η οποία θα προστάτευε την Γουίνιπεργκ σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης. Μια αναφορά εξουσιοδοτημένη από το αμερικάνικο Κογκρέσο, με πρόεδρο τον Δρ. Ρότσερτ Χέντερσον, αναφέρει, τις 32 αμερικάνικες πόλεις και κομητείες που χρησιμοποιήθηκαν σαν δοκιμαστικές τοποθεσίες.''

(Αραγε να κάνουν και τώρα το ίδιο με τα εμβόλια; Να είμαστε εν αγνοία μας ινδικά χοιρίδια;;Καθόλου παράξενο. Πόσα χρόνια είπαμε;

Συνεχίζει ο Αμερικάνικος ΕΟΔΥ το CDC για τη προετοιμασία μας για την επέλαση των ζόμπι.
''Μην φοβάσαι ποτέ - Το CDC είναι έτοιμο
Αποκτήστε ένα κιτ, κάντε ένα σχέδιο, ετοιμαστείτε.


Εάν τα ζόμπι άρχισουνν να περιφέρονται στους δρόμους, το CDC θα διεξαγάγει έρευνα όπως και για κάθε άλλη ασθένεια.
Το CDC θα παρείχε τεχνική βοήθεια σε πόλεις, πολιτείες ή διεθνείς συνεργάτες που ασχολούνται με προσβολή από ζόμπι.
Αυτή η βοήθεια μπορεί να περιλαμβάνει διαβούλευση, εργαστηριακές εξετάσεις και αναλύσεις, διαχείριση και φροντίδα ασθενών, παρακολούθηση επαφών και έλεγχο λοιμώξεων (συμπεριλαμβανομένης της ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ και της ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ).
Είναι πιθανό μια έρευνα αυτού του σεναρίου να επιδιώξει την επίτευξη πολλών στόχων: να προσδιορίσει την αιτία της ασθένειας, την πηγή της λοίμωξης / ιού / τοξίνης, να μάθει πώς μεταδίδεται και πόσο εύκολα διαδίδεται, πώς να σπάσει τον κύκλο μετάδοση και έτσι να αποφευχθούν περαιτέρω περιπτώσεις και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν καλύτερα οι ασθενείς.
Όχι μόνο οι επιστήμονες εργάζονταν για να εντοπίσουν την αιτία και τη θεραπεία της επιδημίας ζόμπι, αλλά το CDC και άλλες ομοσπονδιακές υπηρεσίες έστελναν ιατρικές ομάδες και πρώτους ανταποκριτές για να βοηθήσουν εκείνους στις πληγείσες περιοχές ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »